Mot Flaten!

Springer snart ner till bussen med alla mina tunga väskor. Ska möta Danni i Slussen strax efter fem, så drar vi till Falten tillsammans. Tror det blir jag, Danni, Bea, Jessica, Lisel o Lelle som drar dit. Blev dock inge tälta för oss eftersom ingan direkt hade tält, så de blir att sova under bar himmel, sjukt mysigt! Men har massor att fixa... C ya!


Long time no see.

Okej, nu känner jag att jag suger på att uppdatera igen, sorry! Skriver lite kort om dagarn ni har missat!
Lördags: Då vart det som sagt grillning på ett berg vid mig med Jessica, Bea, Danni, Lelle, Marcus, Hajen, Gabbe, Sandro o Mulle. Vi hade de jättemysigt verkligen. Jag, Bea, Jessica, Gabbe o Hajen satt där ändå tills ett typ, sen blev Gabbe för rädd så vi drog därifrån haha. Sen gick jag, Jessica o Bea hem till mig. Körde anden i glaset o kollade på skräck innan vi somnade.
Söndags: Vi vaknade upp hos mig vid tolv/ett. Då gick vi ut och solade och badade i flera timmar innan vi började fixa oss och röra oss. Jag drog o tog mötte en killkompis och dom drog hem. Vi tog en promenad innan vi började röra oss mot stan. På vägen träffade vi Danni, Lelle o Sinan så vi kom inte längre än till Gullmars innan vi kom på att alla fik säkert va stängda, så vi sket i de o jag drog hem. Sen gick jag ut o träffade Saif ett tag innan jag mötte en annan kompis. Vi satt på ett berg o snackade halva natten, skitmysigt.
Måndags: Blev väckt klockan åtta efter att bara ha sovit tre timmar, så jag gick upp som en zombie o satte mig i bilden mot Flaten. Där låg jag helt död o solade några timmar innan Bea kom. Då drog vi till klipporna istället. Vi båda hoppade faktiskt från 13meterklippan, skitstolta! Vid halv fem kom Beas daddi o hämtade oss, fick skjuts till Högdalen, tack! Sen åkte jag o lämnade ett par nycklar innan jag drog hem. Linda kom typ två minuter senare, haha. Vi gick o köpte godis innan vi drog ut till en park och satt o snackade om allt, hur skönt som helst! Vid tio drog vi in o bastade&badade i poolen, mys! Senare satte vi på en film som vi somnade till.
Idag: Vi vaknade vid elva typ. Då gick vi upp och käkade frulle innan vi gick ut o solade, de är fan skitvarmt! Nu har hon iallafall dragit o jag har precis tagit en dusch. Ska snart börja fixa mig för att dra till Flaten där jag och mina tjejor ska tälta inatt, underbart!

Hos Jessica

Hellu! Skriver lite snabbt medans Jessica fixar mig nu, men hon är snart klar. Har vart här ett tag och gjort typ ingenting och nu ska vi vidare till Bea o kolla film. Sen ikväll ska jag, Jessica, Danni, Lelle, Bea o antagligen Marcus, Gabbe o Hajen grilla hos mig. SKitnajs! Men måste dra nu, puss!

Midsommar 2011, check!

Fett coooola, visst?

Nämen tjänare! Ligger nu nerbäddad i sängen o snackar me lite folk på facebook. Min dag har iallafall vart najs, har som sagt vart hos min moster hela dagen me mamma o syrran. Vi gick till en stång, grillade och åt hur mycke som hels hahah. Jag, Claire o Daniella körde även runt på fyrhjulingen som galningar, hur kul som helst! Japp så vi har haft de hur mysgt som helst. Hur har eran midsommar varit?

Midsommar


Claires dator, så fick bli en gammal bild på oss.

Halli hallå!
Sitter nu är och muppar mig på Claires rum medans hon duschar. Sov här inatt och ska tillbringa hela dagen här med dom och familjen som kommer hit snart. Midsommar idag ju så det blir att gå till nån stång, dansa lite och sen hit för att grilla osv, hur mysigt som helst! Ni får ha en trevlig midsommar!

Nu kör vi!


Lilla jag idag.

Jag får väl börja med att be om ursäkt för den dåliga&tråkiga uppdateringen senaste dagarna. Men mitt humör har gått ganska upp o ner och jag har verkligen inte haft någon lust att blogga. Men nu är det mesta löst så nu kör vi igen! Bara en sak jag är lite sur/ledsen över men men, inte värsta grejen ändå!
Dagen har iallafall varit najs. Vaknade vid elva av att mammsen ringde o väckte mig. Då gick jag ut en stund o solade eftesom de ändå var rättså fint väder på morgonen. Sen duschade jag, fixade mig osv innan jag drog in till Slussen och mötte upp Danni. Vi gick först till Subway och sen vidare ner till vattnet för att snacka. Vet inte hur länge vi satt där men rättså länge ändå eftersom vi hade mycket att snacka om och mycket att lösa. Känndes hur skönt som helst när vi gick därifrån, gosh! Efter de drog vi iallafall hem till henne snabb innan vi drog vidare till Högdalen o mötte upp Bea. Dom skulle gymma och jag blev hämtad av mammsen.
När vi kom hem blev de grillning innan jag, Simon, Agnes o Martin körde på pokerkväll. Hur kul som helst faktiskt, love it! Slutade iallafall tvåa efter att jag o Simon hade slagit ut Agnes o Martin. Så nu får jag, Agnes o Martin fixa en tre-rätters middag till Simon som vann..
Oj, nu blev det ett långt innlägg.. Ska nog börja fixa mig för att slagga nu eftersom jag ska upp tidigt imorn o jobba. Sen blir de slagg hos Claire! Natti ♥

Ingen lust..

Gud vill inte ens tänka tanken.. Imorn  åker min älskling Jallie till Åland en vecka vilket känns helt förjävligt! Har ju vart med henne i stort sett varje dag nu ett bra tag. Så kommer kännas riktigt tommt utan henne faktiskt, usch.. STOR kärlek till den cheyn iallafall! Du anar inte hur glad jag är att jag har dig sötnos ♥ Mitt liv är ganska rörigt just nu också vilket gör de ännu värre. Hon har varit den som stöttat mig och hjälpt mig med en del saker nu på senaste tiden. Jaja jag överlever väl, nästan iallafall. Älskar dej iallafall obeskrivligt mycke, chipset ♥ nöten!

.

Hello! Tar med mig hunden ut på en promenad till centrum o tankar på luren. Pengarna tog slut igår vilket vi inte gillar..

Segodag.

Okej, får väl ta och blogga nu då. Orkade inte blogga igår.. Var skitsur så det skulle ändå bara komma ut skit ur munnen på mig, så jag sket i de.
Nu har jag iallafall precis duschat och känner mig nu jättefräch. Vaknade kvart i ett imorse med gårdagens smink och kände mig hur äcklig som helst, så de va superskönt! Idag ska jag bara vara hemma och fixa massa saker. Mitt rum måste t.ex. storstädas osv. Så det blir en hemmadag för mig idag vilket var riktigt längesen, så det är skönt faktiskt. Skulle egentligen kanske va me Felli idag men jag orkar nog inte de, är ganska seg och måste verkligen få dehär sakerna gjorda, så de är en perfekt dag för att stanna hemma! Aja ska sluta babbla på om ingenting nu, skriver mer sen!

HAHAHAHA

Som ni kanske förstår va de inte jag som skrev innlägget nyss, de va underbaraste Jallie, hahahha. Men jag älskar den cheyen ENORMT mycke, kärlek till henne! ♥

HEJSAN NIKKI HÄR.

hejsan jag heter Nikita Lindblad och jag vill bara hälsa er hjärtligt välkomna till min fin fina blogg. jag har en facebook sida också! där mitt namn är nikki plutt. där
p.s jallie är världens bästa, slår de flesta, hon är världens bästa chey, hon är min grej. kärlek Jenifer IQbefriad / N.K




Ingen ork.

Hellu. Har verkligen ingen lust eller ork att blogga just nu. Men har iallafall tillbringat kvällen i Hallunda me Jallie, Saga och grabzen. Puss.

Vi gillaaaaarT



SHOOOO! Kom en för en liten stund sen och nu är jag o Jallie snart fixade för att dra ut. Vi har tillbringat hela dagen i Runseten och kollat när min kusin tävlat. Lite småsegt ibland men ändå jättemysigt. Skrapade även upp hela ansiktet&armen när jag skulle hoppa över en grejj men failade totalt hahahaahha. Men sååå farligt va de ändå inte, syns nästan inte efter jag sminkade mig. Men nu måste jag draaaaa, puss!

Nutteeee chipset ♥

'
Helluuuuu. Sitter nu i sängen me Chipseeeet, hahahahah. Vi har haft en underbar kväll me underbara människor. Skrattat så vi dör och haft de huuur mysigt som helst, kärlek till dom! ♥ Men jag orkar verkligen inte blogga just nu.. NI fpr ha de så bra! Puss

Drar o jobbar.

Shuuuue, drar till Bandhagen nu och jobbar två timmar. Sen plockar vi upp Jallie på hemvägen o så drar vi till Hallunda ikväll igen. Kanske skriver innan jag drar ut ikväll, men vi får se om jag hinner! Puss

Sagoland

Kärlek till låten ♥

Godmorgon sötnosar. Ligger fortfarande kvar i sängen även fast jag vaknade för typ en timme sen. Men vädret är skitdåligt, det är ingen hemma och jag hinner inte hitta på något eftersom jag ska jobba vid tre. Så det känns inte sådär jättelockande att gå upp precis.
Idag ska jag som sagt jobba vid tre, men bara två timmar vilket är riktigt skönt. Så jag slutar fem och då drar jag snabbt hem innan jag rör mig mot Hallunda idag igen. Jag o Jallie ska antagligen grilla me grabzen innan vi drar hem till mig och sover här, skitnajs!
Men jag skriver ett innlägg till innan jag dra, puss på er ♥

Vi lever såhär.



Hejsan folket! Kom hem för fem minuter sen och la mig precis i sängen, hur skönt som helst. Är inte ett dugg trött men är seg eller vad man nu säger, nej inte de heller men, aja skitsamma det var iallafall skönt att lägga sig i sängen. Ska nog gå och borsta tänderna nu och sen kolla på en film så jag blir trött och somnar.
Kvällen har iallafall tillbringats med Jallie, Saga, Hajen, Amir, Musse, Gabbe, Marcus och några till jag inte minns namnet på, haha. Vi har iallafall haft skitkul. Dock lite småsegt i början men sen blev de bara roligare och roligare. Sköööööna killar dedär asså, haha. Vi har iallafall gått runt lite överallt och gjort lite allt möjligt, skitnajs!
Hur har eran kväll varit? Puss ♥

Dagen i korta ord.

Hellu! Har lite brottom så hinner inte skriva värsta innlägget. Men jag har iallafall jobbat i stort sätt hela dagen. Sen när jag slutade vid fem drog jag till Jessica och kollade på film me henne o Bea lite snabbt innan jag drog hem o käkade. Men jag måste fixa mig nu innan jag drar iväg Puss ♥

Mot Hallunda!

Drar ner till bussen mot Fittja snart där jag möter Jallie o Saga, sen drar vi till Hallunda o träffar boysen. Vad vi gör får vi se, men vi hittar väll på nånting kul! Skriver antagligen när jag kommer hem, men vi får se. Ha en fin kväll! ♥

Ingen lust att gå upp..

Bild från förra veckan i Slussen.
Ligger fortfarande i sängen och har verkligen ingen lust att gå upp.. Vaken kan jag vara men i sängen, inte uppe, haha. Jaja får jag väll skärpa mig och ta mig upp iallafall, ska ju jobba. Inte för att de är så lockande precis men men, pengar får man ju och de behöver jag. Så ska sluta klaga nu och ta mig upp. Ha en bra dag!

Godmorgon ♥

Hellu, ligger nu nyvaken i min säng. Vaknade vid åtta av att de var för kallt, så jag gick upp och stängde förnstret men då blev jag pigg så tänkte att jag lika gärna kunde vara vaken eftersom jag ändå skulle upp snart.
Men jag skriver nog ett till innlägg innan jag drar, puss på er ♥

Lost in a fairytale.

Tjänare. Ligger nu nerbäddad i sängen klar för att sova, har dock ingen lust med det. Har egentligen lusf att ligga uppe hur länge som helst o lyssna på musik samtidigt som jag skriver ner mina tankar i ord och snackar med någon gullig på Skype. Men kan inte göra de eftersom jag ska upp rättså tidigt, imorn, vid nio unigefär. Ska som sagt jobba hela dagen med Felicia på Fritidset. Så måste sova ganska snart, eller om nån timme iallafall. Sov sött

Helt seg.

Måste bara säga de.. Jag är verkligen helt seg, haha. Blir nog soffan hela kvällen för min del, ska kolla om de finns nåt bra på tv, annars blir det väll nån film. Funderade på att dra ut o träffa grabsen ett tag, men tror fan inte jag orkar de asso.. Ska ändå upp tidigt imorn och jobba så de är lika bra att jag är hemma ikväll kanske. Jaja nu ska jag fortsätta sega på!

I väntan på bussen.

Tog dom här bilderna igår när jag väntade på bussen mot Frida. Solen höll precis på att gå ner och de hade precis regnat så de blev något jättefint ljus! Hann dock inte ta så många bilder eftersom bussen kom, men men.. Blev jättenöjd me dom jag hann ta iallafall. Vad tycks?

Hemma nu!


Cool chey imorse i väntan på bussen innan de började spöregna.

Hola! Kom nyss hem och ligger nu i sängen med datorn, är helt död.. Förstår dock inte varför eftersom jag har sovit hur mycket som helst inatt, jaja..
Efter att jag o Frida hade kollat på Göta Kanal 2 imorse så fixade vi oss lite snabbt o drog till Flempan där hennes morsa jobbar. Därifrån åkte vi bil till Kungens Kurva och köpte lite grejjor till Frida, sen körde dom hem mig, gulligt! Ska ta och svara på lite kommentarer nu, sen lägger jag upp lite bilder jag tog igår. Kyss

Pannkakor till fruckost



Godmorgon sötnosar! Jag sitter nu i Fridas kök och säger hur hon ska göra pannkaksmet eftersom vi ska käka pannkakor till fruckost. Hur gott som helst! Inte käkat pannkakor på skitlänge!
Gårkvällen var iallafall jättemysig, som vanligt. Vi kollade på film och jag somnade med datorn på mig, haha. Sen vaknade jag och då låg vi och snackade om allt möjligt, vet inte hur mycke klockan va när vi somnade, men inte så jättemycke trorja.
Men jag bloggar mer sen, måste hjälpa Frida nu! Pussss

@Fridas säng.


Shuuuue, ligger just nu och myser för mig själv i Fridas säng medans hon är i duschen. När hon är klar sätter vi antagligen på en film och sen ligger vi väl och snacka halva natten, haha.
Tycker faktiskt jag har blivit riktigt duktig på uppdateringen, gör ju flera innlägg om dagen nuförtiden "applåder till mej". Haha nejmen ah. Tycker faktiskt det är riktigt kul att blogga nu, så varför inte?
Men nu är Fridus klar, puss!

Kings and queens.

Helluu. Nu springer jag ner till bussen mot Frida. Ska bli skitskönt att va me den cheyen, kan snacka me henne om vad jag vill utan att vara orolig att de ska komma ut, skitskönt. Så kommer antagligen babbla på en del haha, behöver få prata ut lite! Jaja, ni får ha det så bra!

Kvällens outfit.

Mjukisar - Cubus Linne - Bik Bok Tröja - Lindex Keps - Hajdars (a)

Kör på mysoutfit ikväll. Ska ändå bara hem till Frida och kolla på film eller nåt sånt, så jag orkade inte fixa mig, bara onödigt!

Way back.

Jag o Bea idag.

Shääänare! Kom precis hem från stallet och ska alldeles strax hoppa in i ducshen.
Jag, Jessica o Bea drog som sagt till Flaten idag, jättemysigt. Hann dock bara va där i typ två timmar för sen skulle till stallet o ha avslutning. Fick Grynet o vi hade lekar, helt okej.
Men nu ska jag duscha, blog u later!

Hos Jessica


Haha fint

Hellu! Är nu hemma hos Jessica. Mamma skulle egentligen köra oss till Flaten men Bea va inte klar så hon körde hit mig. Nu väntar vi bara på Bea och sen drar vi. Kommer dock inte hinna vara där så länge eftersom jag har avslutning på ridningen sen men men, Tänkte bara säga de, kyss!

Mot Flaten!

Hinner inte blogga, måste springa!

Ute o solar.

Godmorgon! Mamma kom in o väckte mig för några minuter sen och sa att ja borde gå ut o lägga min i solen istället. Så jag gjorde de, jätteskönt! Ska väll ligga här i nån timme innan jag börjar fixa mig för att dra till Flaten.Men jag orkar inte skriva mer just nu, puss!

Life goes on.


Hahahaha älska bilden, dock från igår.

Hellu,
Kom hem för typ en kvart sen och ligger nu nerbäddad i sängen o lyssnar på musik. Kom på att jag inte sovit i min säng sen i torsdags haha, antingen har jag sovit borta eller i min syrras rum.
Mötte Jallie i Fittja vid nio så åkte vi till Hallunda o mötte upp grabsen. Vi gjorde inte mycke alls, satt o snackade vid ett dagis bara men de är fan skitmysigt, haha skitsköna!
Imorn ska jag antagligen till Flaten me Jessica o Bea ett tag innan de är avslutning på ridningen. Efter de är jag nog med Frida, antingen sover jag hos henne eller så sover hon här, vi får se! Natti

Kom precis hem.


Sakna Spnien.

Hejsan alla fina, kom hem för några minuter sen och sitter nu på mitt golv med datorn, haha. Efter att jag o Jallie hade solat ett tag så drog vi till Rågsved o satt där ett tag innan Felicia kom. Då drog hon o jag till Bandhagen o jobbade i några timmar. Sen åkte vi till Högdalen o lämnade en bok o sen rörde vi oss hemåt. Fick sällskap av henne till Flemmpan, najs! Nu ska jag frächa till mig lite, byta om och så, kanske käka också innan Jallie kommer hit. Då drar vi till Hallunda o träffar grabsen idag igen, mys!

Shicki ♥ Shallie

Gogmorgon! Jag och Jallie sitter just nu och käkar frulle. För typ 20 mionuter sen ringde mamma och väckte oss, trodde klockan var typ tio men nej nej den va kvart i tolv. Hatar att sova bort såhär fina dagar, men men.. Imorn ska jag fan sätta klockan på tio vilken tid jag än somnar ikväll, haha. Vi ska väl ut o sätta oss i solen en liten stund nu innan vi börjar röra oss. Jag ska jobba och hon ska hem, så jag får sällskap nästan hela vägen, najs! Puss.


Just say it.



Amen hejsan. Ligger här med en sovande Jallie brevid med o laddar upp bilder på facebook medans jag snackar me några. Men jag börjar faktiskt bli riktigt trött nu, så ska nog ta o sova jag me nu. Godnatt

Thats how we do it

Helluuu. Jag och Jallie kom precis hem och sitter nu i min syrras rum o lyssnar på musik, vi sover här inatt, mycke skönare än mitt rum.
Kvällen har iallafall varit chill. Vi mötte upp några killkompisar i Hallunda och satt o snacka me dom hela kvällen, jättemysigt faktiskt! Men nu ska vi väll antagligen kolla på film eller nånting, puss!

Hemma hos mig!



Chäänare!
Nu kom vi precis hem till mig och ska bara käka innan vi drar ut och träffar några polare. Dagen har iallafall varit mys, vi drog till Djugården o träffade Anders, satt o snacka o så, men har ingen lust att skriva versta innlägget.. Puss!

It ment everything. ♥

Heluu! Sitter just nu hemma hos Jallie där jag sov inatt. Vi vaknade vid typ halv tolv, då åt vi fruckost o sen ut ett tag. Snart ska vi börja röra oss mot Djurgården och träffa en kille. Sen ikväll ska vi grilla hos mej o sen ut o träffa några polare, efter de sover vi hos mig!
Gårdagen var helt,,, ah jag vet inte vad. Både skratt, tårar o mycke annat, tänker inte skriva detaljer men vi drog iallafall till Flaten ett tag innan vi drog hit o träffade några ett tag för att sen gå in och sova vid tvåtiden? Blev dock inga bilder igår eftersom jag glömde mitt minneskort till kameran hemma i min dator, haha jaja ska försöka ta massa bilder ikväll istället! Puss

Nästa: Flaten

Nämen tjänare! Kom till Jallie för ett tag sen och nu ska vi snart börja röra oss mot Flaten där de kommer vara fullt me folk, hur kul som helst! Kameran hänger med så det blir antagligen ganska många bilder. Älskar verkligen Flaten, de är typ som mitt andra hem, hihi. Puss på er!

Ner mot bussen.

Springer snart ner mot bussen. Vet fortfarande inte riktigt vart jag sover inatt, men de löser vi sen. Ska iallafall va med Jallie, och säker några fler. Vad vi ska göra har jag ingen aning om men vi är väl antagligen ute me några och har kul. Ha de bäst!

Kvällens outfit.

Magtröja - H&M Divided Shorts - Spanien

The one, someone.

 


Sol hela dagen


Bild från arkivet, har inga bilder på denhär datorn.

Helluu! Sitter nu nyducschad i köket och väntar på att maten ska bli klar. Ingen av oss har käkat lunch så vi är superhungriga. Annars har jag bara legat ute och solat&badat i vår lilla pool hela dagen med mamma. Vi har snackat om en del saker också vilket var väldigt skönt!
Ikväll tror jag att jag sover hos Jallie, och om inte så ska jag iallafall vara me henne ikväll. Så ska käka nu och sen börja fixa mig för att dra dit. Men nu kurraaar magen!


Hett hett.

Bild från igår vid Flaten ♥
Sådääär, nu har jag lämnat Angelica vid bussen och bytt om till bikini. Ska fixa jordjobbar att ta med mig ner och sen lägga mig och sola på baksidan, skönt! Vet inte riktigt vad som händer ikväll/idag, men jag orkar inte riktigt bry mig heller. Tar det sen när jag har lust att hitta på något istället, för  nu vill jag bara va hemma och ta de lungt faktiskt. Men nu ska jag ner, puss!

.

Springer med Angelica till bussen nu, skriver mer sen.

Najsbaaaaaaaajs





TJAAAAAAAAAA!
Kom ganska precis hem o nu har jag och Angelica picknik i rummet me massa gott och asgarv, haha. Kvällen har vart naaajs me bad, o chill på ett berg me Angelica o grabsen, riktigt najs! Men orkar inte skriva några detaljer.. Nu ska vi iaaffallal avlida och kolla på skräck, puss!

No time

Godmorgon! Har jättebrottom så hinner egentligen inte blogga, men skulle bara slänga in ett snabbt! Är klarfixad nu och ska bara äta fruckost, sen springer jag till bussen. Kommer bli en gryyyyymm dag asså! Ha de braaa

Over and over again.


Jag o Ida ♥

Shuleluuuu! Kom precis hem från Grööönan. Mammsen kom och hämtade mig och Ida tio-halv elva nån gång? Sen körde vi hem Ida. Jag och hade hade de iallafall ruuuligt, vi han dock bara åka tre åk på typ 2.5 timmar, men men haha! Träffade även Simon precis innan vi gick in, Vera när vi va där och Maysan när vi gick därifrån, hur kul som helst!
Imorn blir de upp tidigt för att åka till Odenplan där en limosin plockar upp mig, Mimmi, Jessica, Danni, Lelle, Lisel o Felicia som sedan kör oss till våran avslutning, haha hur kul som helst! Sen blir de avsluting, tårta osv osv.. Efter de är jag me tjejerna ett tag innan jag åker till Tullinge o möter upp Angelica, vi ska göra lite saker o sen sover hon hos mej, skitmysigt. Bloggningen kommer nog inte va den mest aktiva imorn dock, men nåt innlägg ska jag väl lyckas slänga in!
Men nej nu måste jag sova om jag ska orka upp imorn, godnatt!

Mot Grönan!

<
Ida o jag nån gång förra året ♥
Nu springer jag ner till bussen. Ska möta Ida i T-centralen halv sju, så åker vi tillsammans till Grönan därifrån. Bryan Adams ska ju dit så vi ska kolla på honom, hur hur som helst! Sen ska vi ju åka lite grejjer också, vill testa den nya. Kameran hänger med också, så de blir antagligen massa bilder. Men nu måste jag draaa, kyss!

Like nobody.


Spanien ♥

Halli halooo! Kom hem för några minuter sen och sitter nu här och öser musik! Dagen har rullat pååå, soft som fan. Efter lunch skippade jag, Felicia o Della filmen eftersom vi skulle spela in låten jag skrivit istället, den blir riktigt bra faktiskt! Massa folk som sjunger, grym musik osv osv.. Lite stolt att jag skrivit texten faktiskt, haha (a) Men nu ska jag fixa mig innan jag drar iväg igen! Puss

Just one last time.


Usch på bilden, men men..

Godmorgon. Sitter nu här klarfixad o lyssnar på skön musik. Ska alldeless strax gå ner och käka, men tänkte att de va längesen jag morgonbloggade. Dagen kommer nog bli najs iallafall, på morgonen ska vi städa ut våra skåp och sen blir de film me godis osv, najs! Efter skolan är jag antagligen me Felicia, ska försöka få me henne på Bryan Adams ikväll, skulle verkligen vilja se honom! Men vi får se, kyss!
Idag fyller min kompis Felicia år btw, så stort grattis till henne! Älskar dej bruden ♥

Speeeeed.

Bilden är dock från igår på mig och Lussan.

Hejsaaaaan folket. Har precis provat ut vilken klänning jag ska ha på avslutningen på fredag, blev en liten söt vit. Hade beställt hem en klänning från Nelly men den satt verkligen inte fint på mig så skickar tillbaks den.
Hoppspecialavslutet var iallafall sjukt kul! Fick fina Symfonie och vi hade typ tempoterräng, vilket innebär att vi skulle rida en terrängbana på tid, hur kul som helst! Symfo vart självklart helt jävla galen och bockade, studdsade runt och skenade med fan vilken kick! Han hoppade iallafall alla hindren och jag fick snabbaste tiden, hihi. Älskar den ponnyn!
Nu sitter jag i soffan och kollar på nåt skitprogram, men ska hoppa in i ducshen nu! Pussen

@ Jessicas place


Jag o Jessica för några nånader sen ♥

Shuuue!
Sitter just nu hos Jessica och väntar på att hon ska städa klart. Innan var vi hos Mimmi med Emma och Danni, men sen drog dom så vi drog hit istället. Nu ska jag och Jessica snabbt ut och skipa upp en spegel i Milan innan mammsen kommer och hämtar mig hahahahha. Sen blir det sissta hoppspecialen för året, najs! Det för btw årets brännbollsmatch idag i skolan. Lärarna mot eleverna, dock vann lärarna för första gången på flera år.. Men vi kämpade på bra ute i spöregnet, de va riktigt kul faktiskt! jag blev uttagen till lagat och rammlade självklart och glem hur långt som helst på gräset efter att ha kutat in i "mål" hahaha typiskt mej! Men jag bloggar mer senare peeeeps.

Beutiful nightmare

Tjenahej! Har precis krypit ner i sängen och ligger nu är och nästan svettas även fast jag inte ens har täcket på mig, ucsh har verkligen svårt för att sova när det är för varmt.. Men jag får väl ta och öppna fönstret. På tal om "varmhet" så är det ju faktiskt sommarlov om bara några dagar, redan på fredag ju. Känns faktiskt lite overkligt med fyfan va underbart! Tänk alla roliga sommardagar, alla sena sommarkvällar, alla minnen man skapar, allt nytt folk man lär känna osv osv.. WONDERFUL! Big love till sommaren asså ♥ Men nu ska jag väl försöka sova i mitt alldeless för varma rum.. Natti.

Mummz ♥

Sitter just ju och käkar jordgubbar med grädde o socker, hur gott som helst!

Fasttime.


Bild från söndags.

Chaaaa, fick bara lust att blogga lite snabbt nu innan maten. Dagen har iallafall varit riktigt skön, inga riktiga lektioner, bara massa chillsaker, så de gillar vi! Efter skolan drog jag ner till Lillan och jobbade en timme inna jag drog hem för att byta om till stallkläder. Det var halvgrupp på terräng och jag fick galna Lussan, hur kul som helst! Men nu ska jag kääääääääääka, c ya!


Like nothing els.



Tjenis penis! Har haft fullt upp hela dagen och verkligen inte haft en sekund till att blogga, så gör de nu! Gårkvällen spenderades i Hagsätra med massor av folk, vi satt ute med en vattenpipa i Milan och snackade, skitmysigt! Runt halv tolv började iallafall jag Philip och Jallie röra oss mot Jallie där jag och Philip kollade på nån svensk skitfilm innan vi somnade. Drog hem tidigt på morgonen, vid tio typ. Hade lovat mamma att vara hemma vid elva så jag kunde hjälpa henne att fixa lite saker innan vi hämtade upp syrran o hennes bebis och åkte till min moster där en stor del av släkten va. Så där tillbringade vi hela dagen vid polen och myste, kollade på deras nya föl också, jättegulligt! Efter de drog jag o mammsen o handlade iallafall. Sen precis när vi hade kommit hem fick vi besök, så vi käkade tårta o så, hihih muuuuumz. Nu tänkte jag byta om till sovkläder, borsta tänderns osv osv.. Sen tänkte jag bädda ner mig i sängen och somna till nån film, mys! Puss på rumpan

Again and again.



Shues,
springer ner till bussen. Hittade nånting att göra ikväll tillslut iallafall, haha. Tillbringar kvällen me Jallie och Philip, najsmajs!

Just need that.


Spanien in my ♥

Halli hallå, läget me er? Med mig är det segt som fan. Var fett taggad inför kvällen men mina planer sprack så nu sitter jag här och har ingen aning om vad jag ska göra, kul lixom.. Men men vad ska man göra? I värsta fall får jag väl stanna hemma ikväll och ruttna. Haha nejmen de kan ju vara mysigt de med! Gårkvällen vart iallafall superlyckad. Drog med mina älsklingar Tess, Ellen, Fanny o Vanessa till Långholmen där de va massa folk. Vi kom dock dit ganska sent, så folk höll typ på att dra därifrån när vi kom, haha. Men Smom, Darja, Niklas, Jonathan, Aleks, Nikie, Samuel, Mikael o Diego stannade där med oss. Vi hade de riktigt kul faktiskt, sen sov jag och Tess hos Ellen, mys! Aja nu ska jag väl ruttna vidare här hemma, puss.

Hay papii

Holaa chickos! Nu är det så att jag inte riktigt hinner skriva versta innlägget om Spanien, ska ut om en timme typ och har massooor att fixa. Men vi har haft en underbar vecka med massa sol, bad, utflykter, snorkling osv. Vi har skrattat oavbrutet och verkligen haft de super! Vi lärde även känna en kille vid namn Antonio som vi var med varända dag, kulkul! Bästa utlandsresan ever faktsikt, me like!

And I´m back.

Helloooo! Ville bara säga att jag är hemma nu efter en sjukt underbar vecka i Spanien, skitlyckat verlkigen. Men jag skriver mer sen, kyss.

RSS 2.0