,

If you don't live for something, you'll die for nothing.

Underbart

Livet bara flyter på och allt är toppen, yes, jag älskar de!

God jul allihopa ♥

Ville bara önska er en god jul! Snart drar jag och thaaaa familyy iväg mot moster och alla dom i Nykvarn där vi ska fira julen, massa mys! YES! Öppnade nyss morgonjulklappen också och de va en skitstor och snygg New York talvla, Nikki likes! Tack mami, love u

Men nu måste jag fixa massa annat än att blogga, så ha en riktigt najs jul! För de ska jag ha! :D

Nu rullar jag mot stan!


Sissta dagen, YESYES YES YES! Avslutning idag, sen äre juuuuuuuulov, Nikki likes!

kärlek till issa ♥


Hos Issa

Nämen chaaaaaaa, allt bra med er? Själv är de braa. Sitter, eller ah ligger här i fina Issas säng och chillar. Vi har nyss fettat i oss pizza, möms. Lite senare drar vi nog ut en stund, sen blire väl antagligen film och såå, najsigt najsigt najsigt. Amen jag orkaaaaaaaaaar inte med denhär jävla bloggen egentligen. Pöööööööss.

Mot skolan !

Idag blir de skolan för min del! Vi ska bara baka och sen får vi gå typ, sjukt skönt! Jaja, har typ inget att skriva egentligen... Vi får se vad som hittas på ikväll också! Kiss

I don´t care how long the road is, I would walk it to the end to be with you ♥


Hjärnskakning..

Godmorgon bloggen!

Vaknade för lite mer än en timme sen, är hemma andra dagen i rad från skolan. Fick nämligen järnskakning i tisdags när jag ramlade av en skenande/bockande häst. Ramlade är i snön rakt på huvudet, smidigt va? Men men,, ingen allvarlig järnskakning så det var ju skönt. Tror jag går till skolan imorn!
Men nu ska jag få lite plugg gjort, så jag inte kommer efter! Pussen.

Din hand, min hand, tillsammans ett hjärta


blä.

De är ganska tråkigt att blogga.

Juste, defanns nåt som hette blogga..

Hej, igår kväll, natten och i stort sätt hela idag har jag tillbringat med mina sötnosar Ida&Felicia, de gillar vi starkt! Först va vi hos Ida ett tag, satt och garvade sönder i hennes kök me hennes baba. Vi nio kanske drog vi ut till centrum och flummade runt, vi köpte pommes, satt och sjöng, skrattade och snackade lite med våra stalkers. Sen drog vi in för att hämta lite grejer och sen började vi röra oss mot Felicia. Vi väntade på bussen i en halvtimme för vi orkade inte gå. Där kollade vi på film och nördade framför våra datorer. Det slutade med att vi alla tre somnade i soffan med kläder och smink på, haha. Idag va vi ute ett tag, sen gick vi in i en port och spelade kort i över en timme , sjukt kul.
Puss

RSS 2.0