In the studio

Direkt efter jag kom hem från skolan och dansen så käkade jag snabbt och gick sedan upp till studion och började spela in min låt, som jag har planerat att göra ett tag. Och nu är den äntligen klar! Fan va skönt det är säger jag bara, i love it! Syrran är här med hennes bebis Haley också, dom ska sova här inatt. Mysigt mysigt!
Men nu måste jag plugga lite SO och sen vara social med familjen. Pöööööss

bråttom...


In my own littel dreamworld.

Tjenis penis! Hur mår ni? Själv mår jag,, hmm lite sådär blandat. Ligger i sängen och lyssnar på musik, ska snart sova trorja, skola imorn ju. Usch, skjut mig! Jaja... Orkar inte skriva om min dag, men har vart med den finaste hela dagen, kärlek till dej ♥

Gonatti natti

Ojojojoj..

'
Nu var det några dagar sen jag bloggade! Har haft fullt upp, eller ah, har inte suttit vid datan nånting de senaste dagarna. Har varit med älsklingen hela tiden sen i fredags, mysmys! Men skulle bara updatera lite snabbt nu, skriver antagligen ikväll när jag kommer hem, vid nio-tiden kanske :) Ha det så bra sålänge!

Torsdag morgon :)

lilla jag igår i skolan :)

Gomorrooon. Trosdag idag. Skola och sen dans. Hahah. Tråkigtinnlägg.se

Torsdag morgon :)

lilla jag igår i skolan :)

Gomorrooon. Trosdag idag. Skola och sen dans. Hahah. Tråkigtinnlägg.se

.

trööööööött, orkar inte blogga nu...

Gutenmurgen

En liten söt bild från igår på mig, Mimmi, Bea, Jallie och Philip med Felicia bakom min kamera :)

Morgoooooon på er! Läget? Med mig är det,,, trött! Åååh jag fattar inte, jag gick och la mig innan elva igår och ändå går jag runt som en zombie, men men.. Drar till skolan nu snart iallafall, sen får vi se vad som händer efter de.

Tidsinställt.

Fick bara lust att göra ett tidsinställt innlägg! Så här får ni en lite cool bild att titta på. Alla bilder på bloggen är tagna av mig om annat inte uppges.

Nighttime.

Dags för mig att släcka lampan och sova nu. Godnatt allehopa!

110125

En liten drivbild från dagen

Hej på er! Tänkte skriva om min dag lite snabbt. Först var det skola som vanligt, vi tog lite kort på lunchrasten också. Sen sissta timmen fick vi danstjejer ledigt för att gå ner och öva på våran dans inför uppvisningen nästa fredag. Efter det hade jag dans med småtjejerna och sen hemåt för att byta om och dra till stallet där jag red den fina ponnyn Grynet, gick skitbra! Sen hem för att plugga och käka. Nu ligger jag i sängen med laptopen och funderar på att sätta på en film att somna till, men vi får se hur det blir med det!

Godmorgon, ha en bra dag, puuus! Måste springaaaa

Nääääjtih

Om man är så trött så att man somnar på bussen och åker förbi stationen man ska gå av på är man nog ganska trött, så jag borde nog sova nu...

Flotsbro in my ♥

Hejsaaan, som ni kanske ser så har jag tillbringat min dag i flotsbro med Issa Och Vincent, skitnajs faktiskt! Vi kom dit vid halv två och drog därifrån vid sex, Skitkul att träffa min Issa igen, vi hade massor att snacka om. Skitlyckad dag alltså! :D

Bildbrist.

Har typ inte tagit nya bilder på jättelänge känns det som, därför blir de lite gamla bilder, men men ni får stå ut och jag får setill att ta lite nya bilder! Min dag har varit blandad. I skolan va jag värsta PMSungen som gick runt och dampade på i stort sätt allt och alla, sen på dansen blev jag lite gladare, och efter dansen när jag var med mina cheyer blev jag ännu gladare! Efter att ha käkat på donken började jag, Nefel och Mimmi rulla mot Hagsätra där vi åkte lite fram och tillbaka och flummade. Vid åtta sa vi hejdå till Nefel och jag och Mimmi tog bussen till Rågsved där vi väntade på nästa buss som tog oss till huddinge. Den bussen tog oss hem till Mimmi, och sen tog jag ännu en buss raka vägen hem. Kom hem runt tio trorja. Jajaaaaaa, godnatt även fasst jag inte ska sova.

Bara en dag kvar.

En dag kvar till helgen, ååååh vad skönt de ska bli! Men inte än, torsdag idag. Skola och sen dans, kanske hittar på något efter dansen, men vi får se. Aja ville bara uppdatera snabbt, jag försov mig så hinner inte mer.. Pussen!

Vad gör vi? Nu kör vi!

Helloooouuu, allt bra? Sitter här och gör,,,, typ ingenting. Men hade faktiskt tänkt att plugga lite SO nu, det behövs kan jag säga! Min grupp ska redovisa nästa vecka och jag har inte gjort mycke alls.. Men men jag får skylla mig själv som har varit lat! Vi har haft ganska lång tid på oss faktiskt, så det är bara att ta tag i!
Juste, hoppspecialen gick bra. Hade fina Symfonie. Dock stannade han en gång så jag nästan rammlade av och slog i huvudet i ett hinderstöd, hahahah men de va inte så hårt så de är lungt. Men ja, finns inte så mycket mer att säga. Heiiido

Vad gör vi? Nu kör vi!

Helloooouuu, allt bra? Sitter här och gör,,,, typ ingenting. Men hade faktiskt tänkt att plugga lite SO nu, det behövs kan jag säga! Min grupp ska redovisa nästa vecka och jag har inte gjort mycke alls.. Men men jag får skylla mig själv som har varit lat! Vi har haft ganska lång tid på oss faktiskt, så det är bara att ta tag i!
Juste, hoppspecialen gick bra. Hade fina Symfonie. Dock stannade han en gång så jag nästan rammlade av och slog i huvudet i ett hinderstöd, hahahah men de va inte så hårt så de är lungt. Men ja, finns inte så mycket mer att säga. Heiiido

Guarantee

Hejsan hoppsan, min dag har varit, javene riktigt. Vanlig skoldag, blev inge simprov idag p.g.a en dubbelbokning i simhallen eller nåt sånt shit. Efter skolan drog jag iallafall in till stan snabbt och köpte en sak + tog ett kort till mitt id-kort. Sen drog jag till Lillan där mamma jobbar och så åkte vi hem, kom hem för inte så längesen och nu ska jag käka sen mot stallet! Har varit lite smått, eller ja ganska irriterad hela dagen också, min dator ville inte samarbeta med min på SO:n imorse och de förstörde typ min dag, haha.. Senså är de veckan nu också så det kan vara en anledning också. Puss

Rubriken får heta såhär

Godmorgon. Skola idag som vanligt, så har vi simprov eller nåt sånt sissta timmen, efter de drar jag snabbt in till stan och sen mot stallen för hoppspecialen. Yäh.

Omkull

Hellooo, hur mår ni? Jag mår bra. Idag efter skolan  hade jag ju som sagt dans med ungarna på fritids, haha dom är så söta! Efter de va det mot stallet för att hoppa, vi fick utdelat och jag fick den osäkra hästen Arabella. Kände att hon va lite konstig i början med sen när vi började gallopera gick de jättebra och när vi började hoppa också. Men sen kom jag fel på hindret så hon stanna och jag rammlade av, sen på något vis rammlade hon också, så man kan säga att vi välte. Men som tur var gick de bra med oss båda!
Nu är jag iallafall hemma och ska hoppa in i ducshen! Sen blir det väll att slappa framför TV:n eller nånting sånt.

Godmorgon säger man väll

En lite anorlunda Nikki idag, uppsatt hår i en bulle och skjorta, vilket jag aldrig har annars.
Visst har jag börjat uppdatera mycke mer nu? Hihihi applåder till mej (a) Jaja tisdag morgon nudå, vanlig dag i skolan, jobba på fritids, rida, hem och chilla. Så ser min dag ut typ :)
Egentligen finns det inte så jättemycke att skriva på morgonen så jag önskar er bara en bra dag! Slänger in en låt här också som ni kan lyssna på, if u want to ♥


Chillpill framför tv:n

Hellooo everybody! Hur är det med era liv? Med mitt är det bra iallafall, men idag ska jag sova tidigt, typ snart för jag orkar inte va seg på morgonen imorn. Min dag har väll vart bra iallafall, en normal måndag helt enkelt. Blev inge låtinspelning idag dock, ingen orkade, men men de får bli nån annan gång!
Nuuuuuuuuu orkar jag inte skriva mer, blä

Cause yor´r amazing just the way you are.

Godmorgon bloggvärlden, sovit bra? De har jag gjort, men skulle gärna sovit lite till, men men måndagar är man alltid trött på! Idag efter skolan är det iallafall dans, de va längesen nu så de blir riktigt najs! Efter de kanske jag drar in till stan en snabbis och köper en sak men sen blir det hem driekt för att spela in låtar med Simon och Agnes, hihihhihihi yääh. Ha en bra dag!

Trötter..





Nu är jag jättetrött faktiskt.. Men kvällen vart lyckad med min fina släckt! Vi käkade god mat, spelade och hade de välldigt treevligt, me like. Men nu är jag som sagt trööött så jag orkar inte skriva nå mer, pussen

Lördag morgon.



Godmorgon alla sötnosar ♥

Skrev nyss ett innlägg som jag råkade klicka bort, smart va? Men men.. Har nyss ätit fruckost och snart hoppar jag in i ducshen. Sen blir det väll antagligen att städa och massa sånt innan släckten kommer hit, inte så kul, men men. Skriver antagligen ikväll eller nåt, ha de bra sålänge, puss

Tron Legacy 3D



Tjeeeeeeeenare!

Kom nyss hem från bion med den finaste, den va bra men eftersom vi satt och käkade och glömde bort tiden så kom vi in när de redan hade gått typ tio minuter vilket var lite segt eftersom vi inte fattade allt då, men men.. Kvällen vart lyckad ändå! Efter bion var vi båda galet törstiga också, så vi drog till Ica även fast klockan var runt elva då, trodde aldrig de skulle va öppet men jo de va de! Så klundade i mig en fanta exotic och sen va jag nöjd, vi sa hejdå och jag satte mig på tuben hemåt. Och självklart somnar jag, hahahahah. Men som tur va så vaknade jag upp precis innan jag skulle av, haha.
Köpte även lite presenter till syrran och kussen som vi ska fira imorn, släcktmiddag här i huset, me like! Hela mammas sida kommer, yääääääh.
Jaja nu ska jag väll sätta på nån film och somna till den, är sjukt trött faktiskt, och vill vara piggeliiiin imorn när min fina släckt kommer hit! Gonatt ♥

Freeeedag

yes äntligen fredag! fiifan vad skönt säger jag bara, de gillas starkt. dock är lille nikki skittrött nu, inte lika kul.. men jag piggnar väll till snart antar jag! soft dag i skolan idag också. två timmar hemkunskap, lunch och sen två timmar musik, riktig chilldag alltså. sen efter skolan drar jag till stan och köper presenter, sen äre biotime! vet dock inte vad vi ska se men de löser sej :)
kjaaaaam på er ♥

.

bild från sälen
känner att jag aldrig uppdaterar bloggen, som vanligt då.. men fick för mig att jag skulle blogga nu iallafall. ska nog snart stänga av datorn och sova, skola imorn ju, men de blir om ett tag. idag va jag iallafall hemma från skolan, imorse när jag vaknade kände jag att jag verkligen inte orkade, låg back i sömnen + så har jag nyss vart sjuk, så tänkte att de va lika bra att stanna hemma.
fredag imorn, ska på biiiiio sen på lördag blir de släcktmiddag här för syrran och kussen, me like ♥
Grattis sis som fyller 20år idag, kärlek till dej ♥♥

In thaa school

Gammal bild :)
Yesyes. Sitter just nu i datasalen med Dellu, Djuuel, Jay jay och knazbarnet. Vi har individuella studier men om jag ska vara ärlig så är det faktiskt ingen som jobbar speciellt mycke, haha.. eller joo, JESSICA jobbar faktiskt jättebra. men men, bloggar bara snabbt nu för Danni ville, men jag ska faktiskt jobba nu! Ligger efter på SOn, bläää :)

RSS 2.0