Lisel sover här!

Hejsan hejsan!

Jag och Lisel har precis bastat och spelat kort, jätteskönt va det! Men nu känner jag mig lite seg, de gjorde Lisel också så hon somnade i mig säng nyss, HAHAH va gullig hon är! Jag ska nog passa på att gå ut med Ixi medans Lisel sover, för jag tror inte Lisel har så stor lust med att gå ut med henne ändå.

Vi har planerat att köra lite "minispa" och masera varandra sen också, men helt ärligt så tror jag faktiskt inte att det kommer bli av, hiih.

Jaja, nu ska jag väl dra mig ifrån datorn! Vi får se om jag bloggar senare, annars godnatt!


Inte världens bästa bild, men jag och Lisel i fredags :)



Dresscode for today





Tjocktröja - U.S.A.
Linne under - Fått av kusin
Jeans - Nån affär i Kungens Kurva

Godmorgon! Vaknade lite tidigare (06:54) idag för att hinna duscha, så det va skönt! Ivvigde den nya hårfönen idag också, så jobbigt att gå till skolan med blött hår ju.. Nu sitter jag iallafall här och lyssnar på musik. Ska snart fixa det sissta, packa väskan och så.

Idag efter skolan har jag ingen aning om vad som händer, Lisel kaanske ska sova här, men vi får se med det! Annars är jag emsam hemma från typ 16:30-20:00, men men, det kan ju vara skönt ibland!

Ni får ha en jättebra dag! ♥

Säger godnatt!

Orkar inte med datorn längre, för trött. Ska kolla på Coger town som börjar snart sen ska jag soooooooova, skönt som fan! :)


Pic från rockkonserten i fredags


Ridning på Falken

Godkväll!

Ligger i soffan och kollar på Dating in tha dark och surfar runt lite.

Fick altså Falken idag på ridningen. Han var välldigt hår i munnen i början men mot slutet blev det bara bättre och bättre, han blev rund och fin också, så jag är ändå ganska nöjd med dagens ridpass :)

Men nu ska jag fortsätta kolla, skriver godnatt sen!


Påskgodis!


Sitter här och smaskar i mig lite av mitt första påskägg jag fick av min låtsasmormor idag, jummie!

Kom nyss hem, men ska snart iväg till stallet igen. Vi har dresyr och jag väljer i mitten nån stanns, hoppas jag får någon rolig!Typ Saga eller någon! Men jag måste faktiskt ner och byta om nu om jag ska hinna, ville bara slänga in ett snabbt innlägg.

Pussar och kraaamar!

God morgon!


Bild på mig från i lördags innan jag skulle åka till min kusin :)


Nu har vi vaknat till liv! Nefel är nere och duschar så jag passar på att blogga nu!
Tisdag idag då, skola och sen ridning´:) Hoppas jag får någon rolig! Sen är det hem och lägga sig i soffan framför TV:n, massa bra på tv idag ju! Sating in the dark, Desperate housevifes och Coger town :) hihi..

Men nu måste jag börja fixa mig om jag ska hinna! Ha en bra dag! ♥


Under dagarna jag inte har bloggat har dethär hänt..

Fredag: Det var rockkonsert på skolan. Den vart ricktigt lyckad måste jag säga! Jag dansade med min grupp och så spelade vi "I don´t wanna be" sen också. Efter drog jag hem till en kompis ett tag, somnade i hennes soffa och sen drog jag hem, haha :)



Lördag: Jag vaknade runt tio? Gick upp och käkade frulle, gick ut med Ixioch så. Sen duscha jag, sminka mig o.s.v. och runt tre drog jag&mamma till min kusin som fyllde 30. Vi drog där ifrån runt nio?


Söndag: På morgonen red jag fina Spirit, gick helt okej. Sen kollade jag på ponnycupen. Vi vann, dock rammlade en från motståndarlaget av så ambulansen fick komma och allt :S Drog hem vid fem kanske. Sen slappade jag bara framför TV:n och så.



Måndag (idag): Skola som vanligt, sen drog jag och Nefel hem till hemme å hämtade lite saker+åt lite. Sen drog vi ner till Ica och köpte godis. Sen rulla vi hem till mig, gick ut med Ixi. Och nu sitter vi här, Nefel gör matteläxa så jag passar på att blogga. Snart ska vi fixa mat och sen sätte vi väl på en bra film och äte massa godis!
Men nej nu ska jag vara social! Vi hörs imorn!


Paus till på måndag

Min dator håller på att lagas, tror det är klar till på måndag. Börjar iallafall blogga på riktigt då igen :)
Så kika in här på måndagkväll så hittar du nog ett nytt innlägg.)

Våffeldagen

Godkväll allesammans!

Kom precis hem :) Har varit med tjejerna hos Della ända sen kanske halv fem? Vi har käkat våfflor och snackat maassa girltalk, så det har varit riktigt mys! :) Runt nio drog jag, Mimmi, Nefel och Lisel därifrån. I Slussen satte jag och Mimmi oss på tuben till Fruängen och tog bussen som tar oss båda hem, och ja som sagt kom jag nyss hem.

Imorn är det "rockkonsert" på skolan så detet blir att dansa och sen spela band för mig, kul kul :) Efterår drar jag och mami hem till Mimmi and teh family också :) Dom vuxna ska typ snacka massa om Sweeden rock i sommar.
Så jag och Mimmi hitter på nåt, de blir nog nice majs!





Saknar Grönan 09, minnen asså. Shit, vi va där typ vaarige dag! Tack Mimmi, Jessica, Nefel, Lisel, Danni, Ramiro, Nano "Grönanligan 09" ♥


Update.

Hejsan mina fina lärase som orkar snanna kvar! ♥

Siter här i soffan och kollar på Grey´s Anatomy, ganska nyss kommit hem från ridningen också. Det var hoppspecialen idag och jag fick finsate Arabbella, det gick jättebra, älskar den dära ponnyn! ♥

Tigagare idag på gympan badade vi i Högdalen och efter skoaln va det ju dans as usal (stavning?) Så dagen har varit ganska lyckad måste jag nog säga!


Sötnosen jag red idag ©

Juste, vill också be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Men eftersom min dator är sönder och jag bara har gammla på denhär så blir det värkligen inte lika kul tycker jag... Hoppas värkligen dom kan fixa min dator så jag kan börja blogga på riktigt igen! Men håll ut :)


Helt slut

Sitter här och suger på en nötkräm, ska snart gå ut till soffan och kolla på Körslaget, tycker inte om det så mycket men men.

Kvällen har väl vart, ehhm ja lite blandade känslor kanske. Men jag orkar inte skriva om den, va iallafall med Mimmi&Emma, och barnen som vi passade då. Vi fick 200 kr var, så de va ju bra :)


Eftersom jag inte har några bilder tog jag en jag lagt ut förut Jag och Emelie  i Oktober :) ♥

P.S - Fick en fråga från en tjej utan blogg som undrade hur lång jag är. Jag är typ 163cm :)


"goddag"

Har precis ducshat och ska snart börja fixa mig. Jag, mamma och Nicole ska iväg till Kungens Kurva+Skärholmen för att handla lite. Sen vid frya ska jag och Mimmi vara barnvakter på ett ställe inne i stan, stort födelsedagsfirande nämligen, så jag kommer bli kanske 200-300 kroner rikare? :)

Jaja. har inte så mycket att skriva ientligen, har bara gammla bilder eftersom min data fuckade upp sig, så tar från Mimmis blogg nueee.


Hahaha OMG säger jag bara! Jag, Emma och Mimmi i i Finnhamn typ 2006? Smååååååå vi va!
Men ni mage va inte så lite däremot h-a-h-a!


Old pics - 2008


Linna, jag och Gabbi på ridlägret

 
Leker modell med Mmmi som fotograf :)


Mimmi och jaag


Jag och Mimmi badar bubbelbad,


Även här, Mimmi och jag



Ännu en bild på mig och Mimmi. Här var vi på bröllop :)


HAHAHAHAH; DÖÖÖÖÖÖR! Jag och Della i Popex


Lisel, jag, Jessica och hunden Eddie på Flaten, miss it!


Jag och min gulleplutt


Haha lite gullig bild på mig och Della i min pool :)


HAhahah, kommer typ ihåg hur "snygg" jag tyckte denhär bilden va. Usch säger jag bara :)


Ni behöver ju inte kolla våra faces, Jessica och jag rullar oss iaf i snön i Sälen :)


Mimmi och jag är på kryssning, kommer aldrig glömma den kvällen tror jag. Och ni kommer aldrig få veta varför heller, hände en deeel saker asså!


Jag och Frida i Greklan, gud så mysogt det va!


Vi smörjde i oss i lera :)


Sen hade vi lite skojj i vattnet också :)


Jag och Frida innan vi skulle dra hem till Sverige igen


Pussades på min ridlägerhäst innan det va dags att säga hej då


Om ni undrer varför jag lägger upp dessa bilder så är det för att min dator har fått virus och fuckat upp sig totalt, fan va livet suger ibland asså! Men jag hoppas välkligen att vi kasn fixa det, annars gr typ mitt liv under, haha nej men typ! Sitter altså framför "familjens" laptop som ingen direkt andvänder längre, så det får väl bil min för tillället! Men det duger, ablolut inget fel på den.

Snart drar vi och hämtar Simon i Flemmpan, sen stjussar vi han till Tullinge där han ska möta några kompisar. Nicole&Agnes går inte enns av utan ställer sig väl bara i dörren och säger hej. sen rullar dom vidare med tåget till stan för partyyy, hade ientligwn velat kramat om dom lite längre än 30 sekuner men aja, får väl göra det imorn!

 


Sjukling

Godmorgon!

Ligger här i min säng, mamma gick nyss så jag vaknade då, men ska nog försöka sova liite till.

Igår var jag riiktigt sjuk, spydde, hade feber, ont i huvudet, ont i magen och var helt stel i musklerna så det gjorde ont att röra sig. Så det var inte kul, dagen gick i slowmotien (stavning?!) också.

Men idag mår jag bättre! Stannar väl mäst hemma för att jag kanske fortfarande smittar, och jag borde nog ta det lite lungt idag, med tanke på hur sjuk jag var igår! Men jag kanske inte behöver ligga i sängen hela dagen..
Ska nog försöka plugga, städa och ta en promenad, lite av varige iallafall så jag får nån nytta gjort!

Juste, har glömmt att säga det! Men ikväll runt tio kommer min syster Nicole, Simon och Agnes från Norge där dom jobbar och hälsar på över julen, så det ska blir superkul! Har inte träffat dom sen i julas!

Om ni undrar vilka Simon och Agnes är så kan jag berätta det. Simon är uniefär som en bror för mig, har känt han i hela mitt liv och han bodde (ientligen fortfarande bor men dom bor ju i Norge nuförtiden) hos oss från Januari-Oktober 2009. Och Agnes är hans jättesnälla tjej, tycker jättemycke om henne :)


Hahaha! Jassica, Danni och jag för några dagar sen :)


Idolbild

Glömmde visa denhär, men fick in den för nån vecka sen? Tack så jättemycket http://sjondinen.blogg.se/, skitfin! ♥



Föressten, lädsen för extremt dålig uppadering! Men det är såhär det kommer se ut framöver, jag bloggar för att jag tycker det är kul&när jag har lust. Inte för att bli kändis och ha den största bloggen. Visst va det jättekul när jag kom med på aktivlistan förut. Men jag har ett eget liv också, jag kan inte spendera hela min lediga tid på bloggen lixom. Så det kommer blir kanske 1-2 innlägg per dag, ibland inget alls. Förstår att jag kommer appa rejält med besökare nu, men lixom ientligen bryr jag mig inte. Vill bara ha besökare som läser min blogg för att dom tycker den är bra, inte för att jag ska besöka din också.

Så, det var det jag ville få sagt. Om du inte läste det över så får du gärna titta upp och läsa det!


Dagens outfit!




Tjocktröja - Mimmis (köpt i USA)
Linne under . Fått (köpt i England)
Jeans . Fått av big sis

Nu drar jag snart till skolan! Ni får ha en jättebra dag allihopa!

Månda kväll

Hejan ♥

Sitter här med etn macka och tuggar i mig. Frida va nyss här ett tag, men hon gick nyss :)
Idag efter skolan drog jag, Jessica, Nefel och Lisel hem till Danni iallafall. Vi käkade, körde kort och lite sånt kul. Drog därifrån vid sex och kom hem kvert i sju kanske?

Nu ska jag snart gå ut i vardagsrummet och sätta på en film, "män som hatar kvinnor" blir det denna gång, har inte sett den än så de måste ju göras!

Någon som har sett den? Vad tyckte ni isåfall? :)


Foto: Nikita Lindblad (jag) ©


Godmorgon!

Har precis vaknat och sitter här hur trött som hälst. Känns som jag kommer somna här på stolen typ, hoppas jag piggnar till snart! Idag är det måndag, altså första veckodagen och skola. Man känner sig ju inte värsta taggad att sätta sig och plugga nu, menmen jag överlever väl :)


Foto: Nikita Lindblad (jag) ©

Söndag.

Hej hopp gummiplopp!

Kom ganska nyligen hem, nu håller dagens bilder på att föras in till datorn så dom kommer upp lite längre ner!

Jag och Jessica somnade välldigt tidigt igår, altså vaknade vi tidigt också, men det va ju bara skönt att inte sova bort hela dagen! Vi gick upp och åt fruckost, fixade oss och spelade massa bildspel på hennes mobil. Klockan 11:50 kanske var vi i stallet. Vi kollade bara snabbt på när Claire (min kusin) tävlade och sen drog vi till Tumba och dumpade av Jessica.

Då drog jag och mamma hem snabbt och åt lunch. Vet inte hur mycket klockan var med efter ett tag kom mammas kompis Ullis och hennes hund Paris och hämtade oss. Vi åkte till ett mysigt ställe och gick med hundarna, och där fotade jag ganska mycket så bilder kommer därifrån!

Efter dethär innlägget går jag nog ut på balkongen och sätter mig och läser, eller kanske går ut och fotar en sveng. Ut ska jag iallafall, det är så humla fint väder!















Melodifestivalen final!



Godkväll allesammans!

Allt bra med er? Med mig är det super! Jag sitter här i soffan med bästavän bervid mig och kollar på melodifestivalen. Innan har vi vart iväg och köpte pizza&godis och så satte vi på en film men den va så dålig så vi stoppade den nyss.

Jaja, tänkte inte skriva så mycket nu. Ska kolla istället!


En solig dag i stallet

Helojj!

Har varit i stallet från 09:30-14:00 idag och kollat på tävlingar med Emelie, Frida och Maja. Linda kom på slutet också =) Vi har tagit mass bilder, så detta innlägg blir ett riktigt BILDINNLÄGG! Dock bara på hästar så om du inte är hästintreserad behöver du ju inte kolla :)





Alla över är på Claire kusin som tävlar.
























Nu kör vi igen!

Hejhej♥

Har ni saknat mig? Jag har saknat er iallafall! Så jag bestämmde mig för att starta upp bloggen igen, uppdateringen kommer kanske fortfarande inte vara den bästa, men bättre än inget iallafall! Det var bara det jag ville säga med dethär innlägget, kommer strax ett till om min dag. Så håll utkik! :)


Bloggpaus

Känner att jag inte riktigt hinner med bloggen just nu, då blir det ändå bara tråkiga&snabba innlägg.
SÅ jag tar en bloggpaus. Lång eller kort vet jag inte, vi får helt enkelt se!

Godmorgon!

Nu känner jag mig pigg&glad igen, skönt! Men det kanske inte är så konstigt, jag somnade i soffan igår halv tio, va värkligen helt slut! Så jag fick sova i nio timmar, och de är ju bra! :)

Idag efter lunchen ska klassen till vildmarkrmässan, riktigt kul tycker jag! Ingen aning om när jag kommer hem, kan bli sent. Och som jag sa igår så kommer uppdateranded (som de redan har gjort) sjunka ganska rejält nu när skolan börjat ige och så, orkar bara inte..


Hahah hade typ ingen annan blid. och och Mimmi igår efter dansen :)

Ingen ork

Orkar värkligen inte blogga mer idag, känner mig helt seg och vill bara lägga mig ner med et töcke över mig och kolla på film eller nåntigt.
Men jag bloggar imorn, för hoppningsvis! Vi ska till Stockholmsmössan och shit, kul ju!

Men jaja, puss puss

Thaaaa onsaagish

Helojj!

Sitter här och äter Natchocips, har precis ätit tacos också, riktgigt mömmsz!

Dagen har vart bra faktiskt. Först matte, flamms NO med Lisel, lunch då jag, Lisle, Adam och Kewin körde kort, sen svenska och gympa. Klockan tre va gympan slut och vi började gå mot dansen, den va slut fem. Då satt jag Mimmi och Kewin (som gick efter ett tag) i köket och i dansrummet och babblade till kvart i sex? Då satte jag, mamma och Mimmi oss i bilden. Först släppte vi av Mimmi hos henne och sen va det vårat hem som gällde.


Dagen började med fint väder och ett kort


Haha seeexigt Lisel :)


Danni va sexig där också =P


Ganska tråkig, meeen Sihva och Jag :)


Jag och Nefel påväg te gympan :)


Igen <3

Sådääär, nu har ni fått eran bildbomb som jag lovade :) Men ni får vara berädda på att uppdateringen kommer sjunka igen nu när skolan drar igång och sånt, orkar inte lika mycket då. Just so you know :)

Onsdamorgon

Godmorgon sweethearts! ♥

Vaknade för några minuter sen och nu sitter jag redan här och skriver :) Kolladeaktivlistan på frammsidan och såg att jag inte fick vara med idag, synd men ska försöka uppdatera bättre udag så jag är tillbax fär imorgon!

Dehär med morgon inläggen är svårt tycker jag, man har lixom inte så mycket att skriva direkt..
Men idag kommer jag hem runt 18:00-18-30 tror jag, det beror på om jag åker hem själv eller inte och ifall jag gör nånting efter dansen. Men idag åker kameran med igen så jag ska försöka knäppa lite under dagens gång, så blir det en liten bildbomb när jag kommer hem, de låter bra va? :)


Copyright by Nikita Lindblad (jag) ©


Godnatt!

Nu ligger jag i sägen med min rosa lilla laptop, ska snart släcka lampan men tänkte läsa ett tag först, och skriva klart dehär innlägget då!

Imorn är det onsdag, de gillar vi! Niorna är tillbaka då och efter skolan är det dans, roligt som alltid! Kommer även bära en snygg cool keps på mitt huvud imorn, en killkompis te mig ska låna ut sin, hihi jag älskar kepsar faktiskt! Konstigt bara att jag inte har en ända, ska nog ta och skaffa mig en till sommaren iallafal! :)

Juste, höll på och glömma! Fick in en till idolbild av samma tjejer nyss som gjorde den innan, gulligt gulligt!


Nu ska jag öppna min bok och läsa några rader då, pussar och kramar. Godnatt ♥


Time for Desperate Housewifes!


Någon mer som kollar på detta underbara programm? :)

Dagens outfit!




Tjocktröja - Bik Bok 300kr
Linne under - ?
Jeans - Fått av syrran

En till idolbild!


Titta vad som kom inflygandes till min mail idag, en till idolbild! Denna gången var den av Maja&Marielle, gulligt!
Blev bara lite chockd av dom gamla biderna ni andvände, men den va jöttefin, tack! :)
Kika in på deras blogg så blir dom nog glada! ♥

Vill du också skicka in en idolbild eller liknande till mig? Då får du mer än gärna göra det till [email protected] !


Dagens fråga!


Nu är jag hemma!

Heiii hej :)

Kom nyss hem, sitter och överför bilderna jag ska bjuda på lite längre ner till dator nu.
Men hade tänkt att berätta lite om dagen nurå. Som sagt så va ju vi sjuor emsamma på högsatdiumet idag, och de va faktiskt inte alls skönt, kändes helt tomt. Men dagen flöt på rätt så bra ändå, SO timmarna på morgonen va rättså sköna, jag, Nefel, Jessica och Danni satt inne i Bibloteket och snackade&tog kort hela tiden, haha. Sen efter lunchen va de matte och sen musik. Klocka tre va jag nere på Fritids och började jobba, splelade lite med ungarna och så till klockan fem då vi drog hem.


Jag, Nasse och Peessie i Bibblan, haha förlåt Nasse!


Haha vi menar inget illa =P


Danni, jag och Nefel ♥


Haha Nixie goes craaazy !
P.S - Svarar&godkänner snart alla kommentarer, ska bara köka först!

På Robin Hood!

Hejsasn!

Tänkte uppdatera lite snabbt bara. Sitter här på "jobbet" men nu är det ganska lungt så jag hinner blogga supersnabbt! Tänkte ientligen bara säga att jag kommer hem runt halv sex? Då bloggar jag igen och berättar om min dag, håll ut! :)


Godmorgon sötnosar ♥

Vaknade nyss till liv av min väkcarklocka som ringde 07:00. Skola idag som valigt, har ientligen ingen lust, vi kommer ju vara ensamma på högstadiet men men,.. Det kanske blir jättekul ju, men vet? Inte jag iallafall.
Men jag har typ inget att skriva, ha en bra dag! :)


Godnatt ♥

Nu ska jag börja fixa iårdning med allt man gör innan man går och sover som att borsta tänderna, ta ut liserna, tvätta ansikdet, byta om, ställa klockan, m.m...

Ny skoldag imorgon så man måste ju bara utvildad! Juste, imorgon kommer vi (7:orna) vara helt ennsamma på högstadiumet eftersom åttorna är på prao och niorna ska på bio. Lite tråkigt men kanske liite skönt också, vi får väl se hur det blir! Efter skolan är det jobba på fritids som alla andra tisdagar, vi sammlar ju ihop till en spanskaresa :)


Bild tagen nyss, trött Nixie som försöker se lite l´fin ut =P


HAHAHAHAH! Kolla vad jag hittade!


HAHAHAHAHAH! Kollade på "mina mottagna filer" och hittade denna bild från sommaren 08 tror jag. Shiiiit va såg såg ut asså! Hahaha ni ska vara glada att jag lägger ut denhär, men man ska väl bjuda på sig, right!? :)


Dagens fråga


Min nya tröja!







Fin va? :) Till er som undrar är den köpte på Bik Bok för 300kr ♥

Ännu en måndag avklarad!

Hejsan hejsan! ♥

Kom alldeles nyss hem. Jag har varit i stan sen skolan slutade vid tre med Jessica, Nefel, Lisel och Danni. Vi har haft jättekul och jag fick med mig en supersnygg tjocktröja hem också, visar upp den om ett tag, måste bara ta kort och så :) Juste, träffade Alva, en gammal kompis te mig i stan också, vi hälsade bara snabbt men det va kul och se henne verkligen!


Dålig webbcam bild tagen nyss. Smakprov på min nya tröja, men man ser ju inte så bra..


Måndag morgon.

Godmorgon mina fina bloggläsare! ♥

Sovit gott? Jag har sovit sådär, sommande inte förns tolv och sp vaknade jag på natten också, men men!
Idag är det ju måndag, altså första skoladgen efter sportlovet, och det ser vi på både possitivt och negativt faktiskt!

Nu sitter jag och lyssnar på Fireflies - Owl City, riktgt bra låt som påminner mig och skolan eftersom en kille där spelar upp den exakt hela tiden! Alla blir typ skitsura på honom men jag tycker den är så bra så whatever!

Jaja nu ska jag inte babbla på för mycket, ska börja göra iårdning mig istället!




Där har vi dagens outfit också :)

Föressten, har ni sett att jag kommit upp till 9:e plats på aktivlistan?


Dags att krypa till kojs nu!


Foto: Nikita Lindblad (jag) ♥

Nu ska jag alldeles strax börja fixa mig för sängen. Måste ju orka upp till skolan imorn, "suck". Men det ska faktisk bli lite kul att träffa alla igen, har ju inte sett dom på en vecka!
Efter skolan drar jag väl hem och går ut med Ixi, om ingen vill hitta på något då, men tor jag drar hem :)

Godnatt och sov så jättegott ♥

P.S - Stort besöksrekord idag! 952 besökare !


Blåsningen

Shit, har misstat halva Blåsningen redan! Jag har nämligen valt ut 50 foton jag ska beställa hem gratis från fujudirekt.se senaste 45 minuterna? Men nu ska jag springa ut i vardagsrummet och kolla på det som är kvar!

Någon mer som kollar på Blåsningen?

En av bilderna jag ska beställa hem. Föreställer mig och bästavän som hoppar ♥

Egen liten fotostudio.

Satte upp en egen lite fotostudio. Dock hittade jag inget fint att fota, så jag blev inte så nöjd. Men tänkte visa er ändå :) Säg gärna vad ni tycker! Och om ni har tips på vad jag kan fota så får ni gärna säga det!









Satte upp en lampa!





Titta vad jag och mamma nyss satte upp på mitt rum! Skitsönt att jag äntligen fårr upp en sänglampa värkligen!
Så nu behöver jag inte gå upp och släcka på kvällarna när jag läst klart utan kan bara trycka på en knapp över mig :) Snyggt blev det också! Tycker inte ni det?


Dagens låt



Älskar denna låt, Paramore är värkligen grymma! Inte min musiksmak direkt men Paramore har jag värkligen fastnat för! Vad tycker ni om Paramore, bra/dåliga?


Promenad med vovven!

Hejsan folekt!

Kom nyss in från en såndär lagom mysig promenad med Ixi i skogen. Dock ångrar jag att jag inte gick lite tidigare så solen kunde vara med oss, men men det var ganska mys ändå!









Nu ska jag försöka ladda ner Photo Shop så jag kan börja redigera mina bilder! Vi får väl se hur det går :)


Min första idolbild!



Titta vad jag fick av http://zebrakudde.blogg.se/ ! Tack så jättemycket, värkligen skitfin!

Vill du ockaså skicka in en idolbild eller liknade till mig? Då kan du skicka in den till [email protected] , det skulle vara jättekul om du ville göra det!


Har ni sett?


Har nu sett att jag är med på aktivlistan? Skitglad är jag för det iallafall, så jag ska fortsätta med bra uupadering!
Vad sägs om ett gratis eller liknande nu? hihi.. :)


Red finaste Arabella ♥

Halojj!

Nu är jag hemma fårn stallet! Jag valde tvåa idag och tog Arabella. Det gick superbra och hon gick jättefint på tygeln hela tiden, så jag är nöjd med dagens lektion!




Haha ni behöver ju inte kolla på mitt face!



Nu ska jag svara på kommentarer och sen tar jag med mig Ixi ut på en promenad i det fina vädret!

Söndagsmorgon ♥

Godmorgon!

Nu har jag vaknat till liv! Eller vaknade för en halvtimme sen och har legat och svarat på alla underbrar kommentarer jag fått, tack så mycket jag älskar kommentarer! :)

Jag har inte så mycke tid att blogga för och 45 minuter jag jag åka till stallet och jag har en del saker att fixa innan dess! Jag väljer i början så jag hoppas på Araben, va länge sen jag red henne i dresyren!
Sen får vi se om jag stannar kvaren stund efter jag har ridit, det är så tråkigt väder såå jag tror inte det, men det beror på om någon mer stannar!

Så vi får se när nästa gång jag bloggar blir!Men nu måste jag springa!


Min skugga igår i solen :)


Sovdags!



Med 209 besökare, som nu har blivit 213 och sex bilder säger jag godnatt! ♥
Måste sova nu, för jag får inte sova föör länge imorgon eftersom jag ska till stallet och rida på morgonen!

Uppdate: Klockan är nu 00:42 och jag kan inte sova. SUCK!


Baddags!



Nu hoppar jag ner i detta sköna badkar ett tag. Gud så skönt det ska bli! Tycker inte ni det är skönt att bada?

- Om min ålder



P.S - Jag har fått många fler sånna kommentarer innan. Men tog bara dom från de senaste innlägget :)


Hemma från bion!


Kom nyss hem från bion! Jag och mamma var iväg och såg "Alice i underlandet". Den var faktiskt jättebra! Rekomenderas starkt till dom som ej har sett den än!
Nu är jag proppmätt efter Thaimaten vi åt innan och allt godis jag satt och proppade i mig under filmens gång, ångrar faktiskt starkt att jag åt du mycket, mår bara illa nu!

Tror jag ska gå ut i vardagsrummet och kolla på andra chansen i melodifestivalen nu, men vi får se hur det blir med det! Tycker ientligen inte om melodifestivalen speciellt mycket...

Ha en trevlig kväll!


Iväg på bio!

Har  jätteborttom! Men jag bloggar när jag kommer hem!



Video tillaggd efter, hade för brottom innan. Men bättre sent än aldrig!

Dagens look




Tjocktröja - Vet ej
Linne - Fått av Lisel
Jeans - Nån afär i Kungens Kurva

Lite träning med Ixi

Som rubriken lyder så har jag nyss tagit ett litet träningspass med Ixi. Vi tränade på apport och konsten "skämms" , hon är värkligen skitdiúktig! Älskar henne sååå mycket ♥




Apport i fotpossetion


Dålig bild. Men iaf "skämms"


Älskar dig hjärtat ♥


Fotrunda i solskenet

Kom nyss in från en underbar fotorunda. Värkligen skönt väder unte idag, så jag går nog ut mer idag, långpromenad med Ixi kanske? Vi får se, men ut ska jag iallafall igen!

Men nu kommer bilderna då! Titta, njut och skriv sedan vad du tycker!















Bra start på dagen!


Denna goda och nyttiga fruckost åt jag nyss. Riktigt bra star på dagen faktiskt!

Jag har även lyckats borsta tänderna och klä på mig, så nu ska jag ut och foooota massooooor!
Jag skriver när jag kommer in från min lilla fotorunda, lägger även in bilderna då.


Solstråle!

Godmorgon sunshines!

Jag vaknade runt halv elva men gick nyss upp! :)
Eftersom solen stålar och det är superfint väder idag också så är jag på topphumör! Efter fruckosten tar jag nog med mig kameran ut på en liten promenad och knäpper lite, det var faktiskt ett tag sen!
Så det blir ett riktigt fotoinnlägg lite senare på dagen, kul va?
Nu ska jag ner och äta fruckost, klä på mig och sen går jag ut!



Juste! Jag glömmde å säga det, har en ny mobil, kanske. Jag bytte med Fritids, men de är inte säkert att vi ska byta på riktigt än. Men jag hoppas värkligen, älskar denhär mobilen :)


Funderar på att sova snart.

Har ganska tråkigt ocg börjar bli lite trött, så jag ska fixa mig för att sova snart. Sen lägger jag mig nog och läser ett tag! Imorn har jag faktiskt inga planer alls. Ska nog bara vara hemma, fixa lite med rummet kanske.
Eller så ringar jag väl en kompis, drar till stallet eller nåt. Men tror nog det blir att vara hemma!
Jaja, hade inte tänkt att babbla på, godnatt ♥


Mamma tog bilden på mig för nån minut sen, haha datanörd eller vad?


Kolla vad jag hittade!






Googlade runt lite och hittade dessa söta USB-minnena! Tycker ni inte dom var fina?


Detta käkade jag nyss..


Först Pyttipanna till middag, och sen..


och till efterrätt blev det fruktsallade täkt med vit chokladsås, visst ser det gott ut?? :)

Fullspeckad fredag.

Shueee shuee!

Kom precis home och sitter altså nu här och bloggar.
Min dag har faktiskt varit ganska nice! Klockan 08:15 började den med att min väckarklocka ringde. Jag gick upp och fixade mig å så, sen runt nio satte jag&mamma oss i bilden påväg till Fritids där vi skulle jobba.
Jag busade med ungarns till klockan var ett, altså dags för dans. Det gick frammåt mycket idag och vi är nästan klara, tummen upp för det! När klockan var tre och dansen var slut rullade jag, Mimmi, Jessica och Danni till Mariatorget där vi gick in och satte oss på ett mysigt, men välldigt dyrt café vid namn "Fåtöljen" och fikade lite, vi dorg även till Donken och sen tog vi oss en lite promenad där.
Sen var det dags att dra. Jag hängde med Mimmi hem snabbt och så kom mamma och hämmtade mig där typ direkt.

Nu ska jag och mamma laga god mat och sen sätta på en film, kanske spela lite kort och fixa iårdning en fruktsallad också. Mys pys!


Jag med min coola :) Köpte även en kladdkaka, jummie!



Jessica och jag, bästavänner ♥


Danni, Jag, Jessica :)


Himelen var riktigt fin! Foto: jag ©


Mera fint. Foto: jag ©


Och ännu mera fint. Foto: jag ©


Min söta Mimmi på bussen


Onny älskar sin Fraiman ♥


Godnatt ♥

Tänkte säga godnatt nu, ska inte sova än men ändå.


Kolla vad jag hittade, från 09


Två bilder




Båda bilderna är tagna av mig med min Canon EOS 450D i Gambia 2009 ©

Skriv gärna vad du tycker om dom!

Kontakta mig?




Hit kan du skicka in idolbilder, frågor eller vad du nu vill skicka mig! Jag skulle bli superglad om något gullig ville skicka in en idolbild eller liknande! Såklart får man en länkling då! :) ♥

Facebook: Nikita Onny Lindblad
Bilddagboken: Typnikki


Besöket av Vanessa&Singha

Helojj!
 
Nu har Vaness&Singha nyss åkt hem. Så nu är jag och Ixi ensamma hemma! Efter jag har skrivit klart dethär ska vi faktiskt ta ett litet träningspass inomhus även fasst hon har busat hela dagen. Min hund blir typ aldrig trött!

Tänkte inte skriva så mycket, mäst lägga in bilder, dom kan nog tala för sig själva. Skriver nåt litet under bilderna bara.


Vi började på konsten "krypa" idag, det ska vi fortsätta med!


Singha kan hoppa genom Nessas armar, haha jag e fan avendsjuk :)


Finaste syrrorna sitter "vakert"


Min lilla prinsessa <3


Ixi, Nikki, Singha


Våran fina lunch som vi lagade heeelt själva :) Haha vi bprde fan öppna resturant!


Bus i snön!


Vänta på oss, vi kommeeeer!


Singha och Ixi är dom finast syssorna som finns, ellerhur? :)


Bus med Singhas leksak innan det var dags för dom att åka hem.


Nu är Ixi jätetrött efter en lång dag full med bus!  Nej, nu ljög jag faktiskt, hon är inte alls så trött. Så vi ska ta ett träningspass till snart!

Föressten, besök Vanessas blogg så blir hon glad www.siingha.blogg.se !


Tidig morgon!

Godmorgon everyone!

Vaknade halv nio och kunde inte sommna om, är ganska pigg faktiskt vilket som är bra eftersom Vanessa&Singha kommer hit 11:20 och blir nog här hela dagen. Så det blir nog en del träning och prommenader idag!
Tar nog en del kort idag också, så det blir en liten bildbomd senare ikväll när dom har åkt!

Dock kommer inte det vara någon uppdatering medans dom är här tror jag, men ni får stå ut, ni ska ju trots allt få en bildbomd ikväll! :)


Jättegammal bild på Ixi hemma hos Vanessa&Singha =)


Shake it like a pom pom




En av låtarna i våran dans remix :)



Kom hem för typ en timme sen. Har duchat och vart ute med Ixi :)
Dansen gick bra och det var jättekul som vanligt! Vi kom en bit på den också vilket är välldigt bra.

Nu ska jag städa rummet som är ganska kaos eftersom jag&Ixi får besök av Vanessa&Singha imorgon.
Vanessa är min kompis och Singa är hennes hund som kommer från samma kennel&kull som Ixi.
Jag har inte träffat dom på jättelänge så det ska värkligen bli super kul, har saknat dom massooor!

Men nu måste jag städa, måste vara klar till nio då Grey´s Anatomy har sesongstart, me love! ♥


Godmorgon godmorgon!

'
Bild tagen igår i bilfönstret.


Sitter nu här och inte gör så mycket. Vi vaknade runt tio, åt fruckost och kollade på tv. Nu ligger Lisel i badet och jag ska väl snart börja fixa mig, har fortfarande pyamasen på mig.
Runt två sitter vi nog på tuben rullandes mot Bandhagen där vi ska vara klockan tre för att öva på vårat skolband eftersom vi ligger så mycket efter på det och gärna vill bli klara till rockkonserten som är snart. Klockan fem har vi dansdär också och varför vi dansar är samma andledning som med bandet :)
Men nej, nu ska jag börja fixa mig faktiskt!


Lång träningsdag! :)

Godkväll!

Nu sitter jag i soffan med tränginskläder på, Lisel ska snart stretsha mig. Men först måste jag ju blogga! Vi tar dagen lite snabbt i text och n¨gra bilder bara!

Vi var i Flotsbro runt halv tio? Vi spännde på snowbordarna och åkte till tolv då det var lunch, då käkade vi hamburgetalrik och Lisel bytte även till skidor. Sen va det ut i backarna igen och åka fram till tre. Då gick vi in och och fikade lite, sen hemmåt vid fyra.

Då bytte jag om och sen var det mot stallet och rida två ridpass på den fina C-ponnyn Spirit. Och det gick värkligen superduperbra! Skitfin och rund vart han värkligen måste jag säga!

Nu har vi precis ätit tacos och kollar på dedära Blind date i mörker programmet.


Vi drar till Flotsbro!

Godmorgon! ♥

Nu ska jag och Lisel göra iårdning oss och sen drar vi till Flotsbro och åker snowboard, riktigt kul! Sen ska jag rida dubbelpass ikväll också, så det blir en toppendag idag!

Vad ska ni hitta på idag?


Haha ganska ful bild på mig och Lisel för några veckor på Donken :)


Två muppar, en chokladkaka


Lisel och jag just nu. Vi sitter och smaskar i oss godis till 2 and a half men. Ville bara säga det.

Men jag bloggar nog inte mer ikväll, så ni får ha en bra kväll! Godnatt ♥


Bored.

Ahopp. Vad ska man hitta på nu då? Ingen hemma och min dator är fortfarande cp, fyyfan inte kul!
Men min lilla glädjespridare Lisel är påväg hit nu, skönt! Hon ska slagga här inatt och imorn drar vi till Flotsbro, spänner fast snowboardar på våra fötter och åker där hela dagen, mys pys!
Eftersom min dator är cpså fick det bli bilder i repris från nyår.

Segt

Tjenareeee ♥

Tänkte bara uppdatera lite så ni får veta hur läget är med mig. Och som rubriken lyder så är det väldigt segt måste jag säga! Jag är ensam hemma, jag har gjort absolut inget idag. det finns inte mycket att göra heller, men det värsta av allt är att min dator är helt fucked up! Jag skulle sätta på den i morse men kom sedan på att jag inte ville göra det när jag precis skulle klicka in på "mitt konto" , jag tröck istället på stänga av datorn nere i vänster hörnet och då ploppade det upp en sak där det stod nånting om att saker kunde förloras om jag stängde av dator och när jag skulle klicka bort den så försvann musen. Detta var halv tio i morse och musen syns fortfarande inte..
Så nu sitter jag vid mammas dator och bloggar. Asså skjut mig, JAG VILL HA MIN DATOR NU!
Hoppas verkligen att den fixar sig, annars vet jag inte vad jag gör, typ går och dör! Haha nej men typ, jag har liksom bara haft den i två månader.
Bild från i höstas på Fraiman, Onny (mig)  och Nasse nån gång hos Danni ♥

RSS 2.0