Here we go again.

Nu var det ett braaaa tag sedan jag bloggade, herregud skärpning Nikki! Jag har iallafall sommarlov och vi älskar livet. Dock är det bajsväder men vi gör de bästa av situationen. Hittills har jag inte direkt gjort något speciellt förutom att umgås med kompisar, sola, bada, jobba och sånt. Men idag drar jag, vänner o familj upp till min fina vän Mimmis land i några dagar för att fira midsommar, asmysigt! Ska försöka bättra mig på uppdateringen guys, vi höreees!

I´ve loved, and I´ve lost.

Vad händer i viva a la Nikki nu för tiden? Jag vet inte riktigt själv. Det går upp och ner som en bergodalbana hela tiden. Ena sekunden är jag gladast i hela världen och andra vill jag bara grava ner mig under jorden och vakna om några år haha. Jag vill ha kärlek, jag vill vara kär, jag vill vara helt galen i någon som känner samma sak för mig. Åh vad jag vill ha det! Däremot vill jag inte ha förväntningar som inte uppfylls, är så trött på det. Och ändå händer det om och om igen även fast jag förväntar mig minder varje gång. Varför? Jaja that´s life.

Idag har jag iallafall sovit hela dagen, för igår övernattade vi i Flaten med klassen. Det vart ganska misslyckat, men vi lyckades få några roliga timmar på natten så jag sov inte så mycket, o därför sov jag alltså när kah kom hem istället. Men har inget mer itressant att säga.


Lär av dina misstag istället för att ångra dom.

Hallå!
Har precis fixat mig och sitter nu och dunkar musik medan jag väntar på att mami ska komma hem så jag kan snacka lite med henne. Sen om drygt en halvtimme ska jag röra mig mot Haninge för att träffa en kompis ett tag, myspys.
Igår fixade vi överaskningsfest till Ali. Det var askul till en viss del, men de spårade ur och slutade i kaos. Emira sov iallafall hos mig efter att vi hade slängt ut alla runt halv tolv? Idag har jag bara städat o tagit de lungt i stort sätt, ganska död dag så att säga. Peace.


RSS 2.0