Återskapar gamla minnen.

Sitter på bussen mot Norsbog nu med Jennifer. Vi ska träffa grabbarna en stund, saknat de som fan. Hängde där i stort sätt varända dag förut men nu va de år och dagar sedan. Så de ska bli riktigt kul faktiskt.


Mat




Darkness.

Godmorgon alla fina! Är nu påväg till skolan i den mörka kylan haha, shit vad kallt de börjar bli, ucsh. Hursomhelst, idag efter skolan ska jag dra o bada&sola med bästis, sen crushar jag hos G inatt. Myspys. Vi hörs!


Mobilblogg

Hola amigos! Sitter i skolan och har engelska, kulkul.. Nej usch, tycker
inte om min engelskalärare.
Menmen, slutar tre idag till skillnad från alla andra dagarna då jag slutar halv fem, puuh.. Jaja, ska nog till stan o byta en tröja sen drar jag hem. Är sur o trött idag. Puss


In school.

 
Hola amigos!
Sitter i skolan nu och har rast, sköntskönt. Har lunch om 40 och fyfan vad jag längtar, dör av hunger. Två timmars lunch idag också, fett värt! Sen efter skolan blir det hem till Emira för att fixa oss, sen workiworki på The Sense ikväll med min fina vänner. Peace.

And I´m out.

 
Avslutar kvällen med en ansiktsmask. Helt slut efter en mysig dag med Mirellie och Gino. Imorn blir det skola och sen jobba på The Sense, kommer bli fett!

Mot stan.

 
Drar mot stan nu och möter upp fina Mirellie för en fika. Pussisar.

Odödlig.

 
Hej fina människor!
Vad gör ni? Själv sitter jag här, dunkar musik o lite så. Försöker göra min matteläxa också men varje gång jag tittar på den så kommer något annat "viktigare" upp. Haha.. Matte brukar vara ett av mina bästa ämnen men jag fattar fan ingenting. Ska be mamma hjälpa mig ikväll istället tror jag. Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag. Hängt lite med Emma, duschat, städat lite, fixat kläder osv. Standard. Blog u later!

Bye bye babes.

 
Två av mina bästavänner har flyttat till USA, hur snabbt som helst gick det. Är lite i chock och är jätteledsen över att inte ha dom här vid min sida. Men samtigit är jag jätteglad för deras skull, jag vet att deras val var bra och att dom kommer göra mycket nytta där borta. SÅ stolt över er mina änglar, jag älskar er så mycket ♥

Weekend.

 
Haft en grym helg måste jag säga. I fredags var jag i Eriksdals och badade med Emira, sen sov jag hos Mr.X. Åkte hem tidigt i lördags för att städa, laga mat, baka tårta osv till tjejmiddagen jag hade på kvällen. Jättemysigt att ha alla tjejer över! Senare kom även Y och G och tillbringade nattan hos mig med Emira. I söndags var jag bara hemma och tog de lungt, fick inte så många timmars sömn i lördags så va helt död. That´s my weekend. 

Quotes.

quotes friends kushandwizdom Friendships quotes friends kushandwizdom Friendships

Happiness.

 
Hade en underbara födelsedag med vänner, familj och killen. Alla va så snälla och omtänkasmma, fick massa grattissms och kramar. Presenter, god mat, tårta, folk som sjöng. Lekar, skratt och mys långt in på natten. Somnade med ett stort leende på läpparna brevid min fina. Är så lycklig just nu. Så himla glad för att jag har så fina vänner och en sån underbar familj. Tack för allt ♥

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

Idag kan inget trycka ner mig, idag är det min dag! YEEEEEY :D
 

Long time ago.

Trötta tjejer innan matten idag.
 
Hello mates!
Nu var det ett riktigt bra tag sen vi hördes, så kände att det var dags igen. Livet rullar på riktigt bra faktiskt, jag har så fina vänner och en underbar familj. Kärleken går bra också, överlycklig. Ett annat plus i kanten är också att jag fyller år imorn, gaaah älska livet! 
Just nu sitter jag i soffan med mami och planerar lördag då det blir tjejmiddag för att fira mig, hur mysigt som helst ju. O imorn blir det middag med familjen och mr.x. Haha har alltid velat skriva sådär, lite hemlighetsfullt you know.
Men nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig tidigt så jag är pigg o glad imorn. Kisses ♥

RSS 2.0