Hall of fame.

 
Hej på er, hur mår ni? Med min är det okej. Sitter i skolan och har en kvarts rast från Sahälllskunskapen, så jag passar på att dunka musik och blogga. Igår drog jag hem efter skolan, kollade på film, chillade med Emma och bara tog det lungt. I förrigår var jag och såg Chris Brown. Det var grymt så länge det varade, men det var askort och han sa inte ens hejdå till publiken. Så jag måste säga att jag är lite besiviken, sist jag såg han 09 var det mycket bättre. Men nog om det. Idag ska jag och Emira sälja kakor, helt fattiga sådär. Men nu börjar jag, puss.

CHRIS BROWN.

 
Imorn ses vi min man. FUCKA UUUUUR! :D 

Lunchar med mongos.En bild säger mer är tusen ord. Vi är ganska normala som ni ser.

Soulemate.

 
Emira min kivi, om du bara förstod hur mycke du betyder för mig, hur mycke jag bryr mig om dig o hur mycke jag älskar dig.. Då skulle du förstå hur ont jag får i hjärtat när du inte mår bra, för mår du dåligt mår jag dåligt. Och då skulle du förstå hur fucking mycke jag hatar att bråka med dig. För du är min andra hälft, o när vi bråkar är de som att den försvinner för en kort stund. Tack för alla minnen vi delat, tack för allt du gjort för mig, tack för att du existerar, tack för att jag får tackla livet vid din sida. De är dig jag berättar allt för, dig jag aldrig har tråkigt med, dig jag verkligen kan vara mig själv med. Älskar våran sjuka humor o våra sjuka minnen. Jag är så stolt att jag får kalla dig min bästavän emira. Älskar dig in i graven.

Hunter.

 
Idag efter skolan mötte jag upp bästis så drog vi till Eriksdals o gymmade&badade, fett duktiga! Sen drog jag hem, la mig i soffan och kollade på Eclipse. Nu ska jag strax sova faktiskt, ser fram emot morgondagenn. Simon och Emira kommer hit så ska vi gå på en lång fotorunda, hur mysigt som helst!

MG´s

 
Vi är MG´s finaste tjejer tycker jag, vad tycker ni? Nej nu ska vi ha engelska mid våran käääära (fittbitch) Katarina, YEEEEEY! 

If you don't stand for something you will fall for anything.


Fix you.

 
Hola amigos!
Haft en bra dag idag faktisk, trodde den skulle bli förjävlig eftersom jag inte alls sov bra inatt. Men bästa Simon gör mina dagar asså! Haha så mycket kärlek till den killen ♥ Drog iallafall hem direkt efter skolan idag för att ta han om hunden. Och sen dess har jag bara tagit de lungt, helt själv, hur skönt som helst! Klockan nio börjar Twilight också, yeeeey! Puss o kram ♥

Kvällsoutfit.


Fråga mig inte vart jag kommer ifrån, fråga vart jag är påväg.

 
Satt och kollade på gamla bilder och lyssnade på känslosam musik, då insåg jag hur anorunda allt är nu. Hur mycket allt förändrats på en inte alls så lång tid. Jag har förändrats, vänner förändras och byts ut, man byter skola, man byter kille, allt förändras helt enkelt. Och det är klart jag kan sakna de gamla tiderna, när alla hängde ihop, när man föll för sin första kille, när man fick sin första fylla och allt dedär. Men samtidigt, saker händer av en anledning. Och saker måste förändras, för utan förändringar går vi bara runt i cirklar. Så hur mycket du än kan sakna något, kom ihåg att det antagligen är bäst så.

If you never try, you´ll never know.


Mediagymnasiet.


Life a la moi.

 
Hej babes,
skriver egentligen inte för eran skull. Inte för att ni är så många haha, men skriver för att minnas. Så skriver när jag vill och vad jag vill. 
Under lovet har jag iallafall jobbat, festat o umgåts med vänner. Myspys. Nu ligger jag i Emmas rum med bästis och kollar på TV med vp. Lovelife. Började skolan idag också, kul o träffa mina bejbs, men segt med långa dagar. Ciao.

Bara för att.

Hola! Igår efter jobbet drog jag hem till Alina. Vi käkade, myste lite och fixade oss i några timmar innan vi mötte upp Ahmed o drog till baren en stund innan jag och Alina drog vidare mot okända orter, Rinkeby o Tensta. Där spenderade vi våran kväll med sköna människor i en lägenhet. Vi kom hem runt fyra och deckade direkt. Nu ligger vi i sängen o chillar. Eller aa, Alina sover fortfarande, de segot. Idag kanske vi drar till studion och dansar, men vi får se hur det blir med de. Vi ska iallafall möta upp några killkompisar och käka tror jag. Puss.

RSS 2.0