No love.

Godmorgon babes. Jag är helt död, orkade inte ens fixa mig så ser ut som en zombie idag, menmen who cares? Jag har varit i Flaten hela veckan med mina grabbar och haft träsjöjd, ganska roligt faktiskt. Annars har jag väl inte gjort något speciellt direkt. I måndags köpte jag jordjubbar och drog hem till Emira, i tisdags drog jag till stan en snabbis o köpte lite smågrejer innan ridningen och igår chillade jag med Ronak o Hamid ett tag innan jag mötte upp Sandra så drog vi o käkade innan årsmötet. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, tror jag ska köpe klänning. Kyss ♥

Last night

Gårdagen började förjävligt och slutade på topp. Jag fick åka fram och tillbax från Tyresö till Tumba, Till Bandhagen till Tyresö, till Bandhagen igen helt i onödan. Orkar inte gå in på varför men det gjorde mig lite lack iallafall. Sen vid halv två mötte jag iallafall Emira, Kamila, Ali o Mona i TC. Vi drog o köpte mat sen rullade vi mot Långholmen, solade, grillade, badade, rökte vp, lyssnade på musik osv. Claudia kom dit också. Efter de åkte jag, Emira o Claudia hem till mig för att fixa oss innan vi drog på fest i Handen. De va inte så många där så trodde de skulle bli astråkigt, men vi hade riktigt kul iallafall! Kvällen slutade med att mamma plockade upp oss i Hötorget runt halv två? Då åt vi iallafall på Donken, körde hem Claudia och sen hemåt. Juste en man har blivit dödad i min skog. Hejdå.

Live your life.

Haft en ganska nice helg faktiskt. Festat två dagar i rad, solat massor, varit på bio och umgåtts med vänner. Måndag var det idag, hade nationella i engelska, gick bra. Sen handbollsträning vilket gick färjävligt, efter det teräng som gick ganska bra. Nu ligger jag nyduschad i soffan efter att ha legat i soffan hela kvällen och kollat på mina favoritprogram. Nu ska jag sova tror jag. Ska upp tidigt imorn, vi ska till Nacka och kolla på rättegångar med klassen. Peace.

Photo a la Nikki


Brother from an other mother.

Blev en tidigt kväll för mig idag. Skulle ju egentligen sova hos Clem, men jag va ganska seg och hade lust att sova hemma. Festen spårade ut också, synd som fan. Kom dit vid åtta nån gång? Ganska segt i början, typ inga jag kände va där. Sen kom Farazm Micke, Momo, Moa och några, aslängesen man såg dom så de va kul. Men sen spårade de som sagt ur, någons lur blev baxad o lalala.. Vid elvatiden drog iallafall jag, Nicole, Faraz, Micke, Momo och jag därifrån. Nu ligger jag nerbäddad i sängen o lyssnar på musik. Ska sätta på nån film o försöka sova. Eller kanske väntar tills Emma kommer hem och är med henne en stund, vi får se. Grattis till Clem igen!

Dance the night away.



Hallå folket. Sitter här och lyssnar på musik efter att ha fixat mig i tre miljoner år. Kunde inte välja kläder, kände mig ful vad jag än satte på mig. Hatar sånnahär dagar, men gav iallafall nyss upp. Ser helt okej ut, men de ser ju inte ut som att jag ska på fest precis. Jaja, fuck it! Jag ska ha kul ikväll, hur jag än ser ut för idag fyller min fina vän Clementine år. Grattis till henne! Hon har hyrt en lokal så de blir fekke, o sen sover jag där. Myspys.

Keep youre head up



Tjo. Ligger nyduschad i sängen och snackar lite med Peter på fejjan. Annars händer inte så mycket. Har varit hemma i stort sätt hela kvällen. Grillat, spelat Buzz och umgåts med the family. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Orkar egentligen inte göra någonting alls, men är för pigg för att sova. So I´ve got a problem. Haha menmen, that´s life. Imorn ska jag iallafall ha kul, har en awesome helg framför mig, ser verkligen fram emot den, grymt!

Trying.



Godmorgon världen! Sitter här och dunkar musik, för trött för att varken sminka mig eller platta håret. Så jag får se ut som jag gör idag, just me. Har iallafall matte nationella nu direkt på morgonen, så jag får se till och äta en bra frulle så jag piggnar till, men de kommer nog gå bra ändå. Efter skolan är de iallafall träning o ridning innan jag ska ut o träffa Clem en stund. Vi har lite grejer vi behöver snacka om och planera. Men nu får jag väl ta och käka något. Smek, sänglek.

Live your life.

Så va helgen slut då, förjävligt. Men jag har ändå hunnit med en hel del, och min helg har varit asgrym faktiskt, har hunnit med massor också! Tillexempel har jag grillat i Slagsta med Emira, fikat med Issa, chillat hos Claudia med massa folk, nattbadat, sovit hos Emira, träffat massa roligt folk på bussar, umgåts med syrran osv.. Har tagit ganska många bilder också. So here u go!


Just saying

Gud va tråkig min blogg har blivit känner jag, bajs. Menmen, har ändå inga läsare kvar så de är inge roligt längre. Fast i och försig, om jag börjar blogga bra igen kommer dom antagligen tillbaka haha. Men just nu orkar/hinner jag inte. Har ingen iphone längre så kan inte mobilblogga heller vilket suger, men ska få en ny lur idag. Så vem vet? Kanske blir min blogg rolig snart igen :)

Och så var det måndag igen.



Tjooooo lääään! Nej driver, hejsan hoppsan! Okej drev igen, hej!
Kom preciiiis hem och ska snart hoppa in i duschen, men tänkte bara uppdatera er lite snabbt om mit dag först. Efter skolan och dansen tog jag iallafall tuben mot stan där jag mötte upp Emira, så drog vi och träffade Eimen, Thomas och Juan en snabbis, sen köpte Emira hörlurar och så åt vi på Donken innan vi åkte till Odenplan och solade. Asnice verkligen, och jag fick faktiskt rätt så fin färg, asvärt!

KISS

Sitter här med min dator och lyssnar på musik, precis som de senaste 1294278 timmarna. Nej nu överdrev jag, men jag har inte gjort ett piss idag känns de som, bara varit hemma helt själv. Menmen, snart kommer iallafall min sega vän hit och hämtar mig med moppen, så ska vi sätta oss någon stans och mysa i de fina vädret. Tar med mig kameran så lägger antagligen upp några sen. Puss sålänge.

Hemmakväll.



Hallå! Blev en hemmkväll för mig idag, all by my self. Tess skulle ju egentligen sova här, men det blev inte så av vissa anledningar. Så nu ligger jag i sängen, nyduschad och med en ansiktsmask i fejjan. Inte alls likt mig, men hade en hemma så why not liksom? Vaknade iallafall upp hos bästavän runt elva, sen åt vi fruckost, fixade oss och tog de lungt innan vi drog till stan och köpte lite småsaker, sen åkte vimot Märsta till Eimen. Vi chillade där några timmar, kollade film osv innan vi rullade mot stan igen i hopp om att affärerna skulle vara öppna, men nope klockan va sju så allt va stängt. Efter de åkte jag iallafall hem, och sen dess har jag bara tagit de lilla lungan. Ätit, kollat Big Brother osv. Puss

Long time ago


Hej på er gott folk!
Ligger nyvaken i Emiras säng och myser just nu. Igår skulle vi till Grönan och kolla LMFAO, men de va för mycket folk så vi sket i de och drog till Skärholmen istället, de va fest i Andra hemmet så vi drog dit och va där några timmar innan vi crushade här. Idag ska vi nog till Märsta och träffa Eimen, och sen ikväll ska Tess sova hos mig. End of story.

RSS 2.0