Update.

Hola, vaknade ganska precis och sitter nu o lyssnar på musik. Tänkte snart käka frullebulle, men först ska jag skriva lite om de senaste dagarna ni missat i mitt liv.
Onsdags: Det var skola som vanligt, sen jobbade jag några timmar innan jag drog till träningen. Vi va ute och sprang en timme, och sen vanlig träning en timme. Så jag kollade BB när jag kom hem, sen deckade jag.

Torsdags: Skola like always, förutom att sista timmen på gympan drog jag, Lisel, Oumor och Rojin och dansade istället vilket var kul. När vi hade slutat drog jag iallafall till TC och mötte upp Carro&Emira så köpte vi hårfärg till dom innan vi drog mot Alby. Carro drog på sång och jag och Emira hem till mig sålänge, gick ut med hunden o lite så. Sen åkte vi hem till Carro en snabbis också inna vi rullade mot Emira där vi tillbringade resten av kvällen. Färgade deras hår, käkade, snackade oså innan vi somna vid elva?

Igår: Efter skolan jobbade jag en halvtimme inna jag, Lisel, Della och Lelle åkte till Högdalen och köpte en ny vp innan vi tog 172an mot Norsborg till Fittja, där jag träffade på en gammal kompis. Sen sa jag o Lisel hejdå till dom andra och mötte upp Angelo i Alby en snabbis. Efter de gick vi runt hela Alby + Ica Maxi i hopp om att hitta Chilli Cheeseballs, lyckades vi? Nej. Jaja, vi hade en jättemysig kväll iallafall. Grillade, körde galenpanna, rökte vp, tjockade oss, satt o snackade, kollade BB, kollade film osv.

Bilderna


Sierra Nevada

Hola!
Vaknade för en timme sen typ och har precis käkat frulle. Min läpp ser förjävlig ut, ser ut som jag har botox och jag har massa äckliga blåsor, sen så har jag ont i halsen också. Ser jag ut såhär imorn också tänker jag fan inte gå till skolan asso, haha..
Jaja slutklagat på det. Jag hade det iallafall awsome i Spanien med skönt umgänge! Vi kom dit vid fyra på tisdagen, då hämtade vi ut våran hyrbil och började färden upp i bergen. Vi kom fram vid sju kanske? Då käkade vi middag och sen tog vi det lungt i lägenheten bara.
På onsdagen gick vi upp tidigt för att vara tidigt ute i backarna innan dem var förstörda, men det visade sig att vi gick upp helt i onödan eftersom backarna var sämst på morgonen och bäst på eftermiddagen. Vi åkte iallafall tills liftarna stängde vid fem. Då gick vi hem och slappade i soffan ett tag, alla var helt döda. Vid halv nio var vi iallafall klara för att gå ut och käka så vi tog med oss kameran och drog ut.
På torsdagen sov vi lite längre, sen drog vi ut i backen vid  elva och åkte hela dagen igen tills liftarna stängde vid fem. Som på onsdagen var vi helt sega nu också så vi tog det lungt hemma ett bra tag innan vi drog ut och käkade och tog oss en liten promenad i staden innan vi rörde oss hemåt för att spela poker.
På fredagen vaknade vi vid nio, gick upp och käkade frulle innan vi började städa lägenheten. Klockan elva lämnade vi tillbaka nyckeln och började åka mot Nerja där vi tillbringade dagen på stranden. Lite kul att man kan åka skidor, och bara två timmar där ifrån kan man ligga och sola på en strand. När vi va trötta på att sola vid femtiden så gick vi runt i lite affärer, käkade glass, gick runt i staden osv. Vid elva käkade vi iallafall middag på en jättegod resturant innan vi gick mot barerna. Jag och Claire gick till en klubb där vi fick extrapris på drinkar, sen dansade vi i flera timmar och pratade med lite sköna spaniorer. Vid tre tod vi bilden till flygplatsen och sen började vi våran färd hemåt.
EN riktigt lyckad resa faktiskt! Bilder kommer i ett innlägg efter, ha de bra sålänge!

Home, sweet home.

Kom hem runt tolv imorse, deckade vid två och vaknade vid sju. Är helt död, har ont i halsen och min läpp är helt knas så jag orkar inte blogga nu sory. Men hoppas ni haft de bra, för de har iallafall jag! Puss

Nu drar jag ifrån denhär skiten!


Helloo!
Ville bara säga hejdå, nu drar jag mot Spanien bitches, c ya!

You make me wanna fall in love




Hej på er sötnosar!
Nu var det ett riktigt bra tag sen jag bloggade här på riktigt, det märks verkligen på statistiken också! Men livet rullar väl på som vanligt. Jag tränar handboll, rider, dansar, umgås med vänner&familj och lever för helgen. På tisdag drar jag även till Spanien, Sierra Nevada med mami, Simon, Agnes, Claire och Nicole för att åka snowboard. Det ska bli riktigt nice faktiskt, skönt som fan att komma bort från Sverige och alla människor här verkligen. Ska dock bara vara där tills på lördag, men ändå, hur nice som helst.

Ska försöka skriva lite oftare här, men kan inte lova något, har ju en annan blogg tillsammans med min vän Rojin, så kolla den också! http://wedontcare.myshowroom.se/ 


Fuck sl

Måste bara hata lite på sl, förlåt men fyfan! Bussjävlarna åker ju bara förbi en, kuuuuuul liksom.


Sick of this shit

Ligger hemma sjuk. Har precis kollat på big brother avsnittet jag missade igår och ska faktiskt vara duktig och städa rummet nu.


Teeeess


Dance


Yeah


Living young, wild and free.


RSS 2.0