BLOGGBYTE

 
Känner för en ny start. Ny design, ny motivation, nya läsare och nya tag. Så jag gjorde en ny blogg helt enkelt. Uppdateringen kommer bli bättre och bilderna kommer bli fler. Mycket citat lär det bli också. Så check it out HÄR!
http://lifealanikita.blogg.se/ http://lifealanikita.blogg.se/http://lifealanikita.blogg.se/
 
 

Just be yoursefl, seriosly.

 
Sitter i skolan och dunkar musik o snackar me mina kompizar. Har egentligen Samhällskunskap men är klar med allt så sitter ba o chillar. #likeaboss Anyway, bara två skoldagar kvar sen är det fan jullov, åååh. Jag älskar verkligen julen, älskar. Gemonskapen, maten, paketen, stämningen osv. De är inte ens en vecka kvar nu,  åh vad jag längtar!
 
På tal om ingenting ska jag föressten byta skola efter terminen också. Känner att de är för dålig studiemotivation i denna skola och det drar ner mig också. Så det blir att byta till ekonomi/juridik programmet på Jensen Norra. Hoppas det blir bättre, annars vet jag inte vad jag gör haha..

Kap Verde 2012


Bort från snökaoset, mot paradiset.

 
 
 
Nu är det bara några timmar kvar tills jag sätter mig i bilden mot Arlanda där vi tar flyget till Kap Verde. Det ska bli så himla skönt att komma bort från denna kyla ett tag och bara slappna av i värmen. Åh, så himla glad! Speciellt efter idag, herregud vilken dag.. Det gick ju inte att ta sig någonstanns. Tog mig över en timme att ta mig från Slussen till Hagsätra, när det i vanliga fall tar en kvart. Det är sjukt hur mycket snö det är alltså. Var precis ute med hunden, och jag överdriver inte när jag säger att jag fick snö upp till över knäna när vi gick i skogen. Helt sick! Såååå, ser verkligen fram emot dendär veckan! Men nej, nu ska jag fixa de sista inför resan. Puss på er ♥

Life a la moi
Vinterland.

Sitter o väntar på bussen mot emira. vi ska äta o sen dra o bada. vi crushar hos mig inatt sen, myspys. Drar till Kap Verde på onsdag natt så jag o min soulie måste ha lite qualitytime. ÄLSKA LIVET.För nu är det jul igen.

 
Det var fan första advent igår, fett jävla mysigt. Bakade lussebullar, pyntade och lyssnade på julmusik. Det är inte långt kvar till jul nu, åååh så underbart! Jag och mammsen åker till Kap Verde på torsdag i en vecka också, love it. Så jag kommer vara en pepparkaka på julafton som alla kan äta upp, hahah min humor.. Anyway, nu sitter jag här i rummet och lyssnar på lite nice musik. Börjar 11.10 idag, men har ingen större lust att sminka mig så jag har gott om tid nu på morgonen. Riktigt skönt, hatar att stressa. Men ni får ha de så bra, massa kramar ♥

RSS 2.0