Next: England bitches!


Haha inte världens finaste men men:)

Okej, skriver lite snabbt nu eftersom jag inte kommer ha tid sen. Ha precis kommit ut från ducshen och ska snart ner o käka frulle och fixa det sissta innan vi drar mot Arlanda. Därifrån drar jag och min kompis Felicia iväg till ENgland i en vecka på språkresa, sjukt kul! Dock kommer jag nog inte ha tillgång till dator så ni får klara er utan mig i en vecka. Ha de så bra, puss! ♥

Special.

Hellu, ska alldeless strax sova eftersom jag ska upp rättså tidigt imorn eftersom jag ska till England. Men skriver lite snabbt då. Vid halv åtta hade jag packat klart, käkat osv. Då drog jag till Masmo och träffade Firas, vi gick runt lite, snackade osv till tio kanske? Då mötte vi upp Simon, Peter o Linn. Vi gjorde galna videos, lyssnade på sjuk musik och hade skitkul hahahah. Sen gick jag me Peter o Simon till tuben vid halv tolv nån gång o rullade hemmåt. Skriver imorn innan jag drar, puss! ♥

Resten av ditt liv.







Halli halloooo! Kom hem vid fyra efter att ha segat lite hemma hos Tess me Ellen o Force. Igår mötte jag upp Tess, Ellen, Fanny, Vanessa o nån kille jag inte kommer ihåg vad han hette(?) i Mariatorget vid halv tio. Därifårn drog vi till Huddinge och mötte upp Nikie, Theo o två tjejor. Sen tog vi bussen nån stanns i Huddinge där bland annat Sandra, Simon, Brandon, Shiren, Lovisa och många fler kom o mötte oss så gick vi tillsammans till en villa där de va fekke. Dock blev det lite kaos där så vi va bara där i nån timme innan vi drog. Då gick jag, Tess, Ellen o killen(?) runt typ halva Huddinge helt vilsna innan vi gick på en buss där alla satt, ganska ovärt hahaha.. Aja men nu ska jag fortsätta packa, ska till England imorn med min älskling Felicia, ciao!

Like a zombie.



Hello!
Skriver lite snabbt om dagen eftersom jag är ganska stressad. Jag åkte som sagt till have me familjen och va där hela dagen. Dock somnade jag i solen i två timmar och vaknade upp med hela stranden i håret, inte så mysigt.. Jaja nu har jag iallfall fått bort de med massaaaa schampo och känner mig jättefräch. Snart drar jag till Huddinge o möter upp massa kompisar, sen blire fekkeee. Sover hos Tess ikväll också, fuck yeah!

And then it goes up again.



Hellluu bloggen! Kom hem vid typ tio imorse efter att inte ha sovit en ända sekund inatt, men vi hade de sjukt mysigt faktiskt! Och nu ska snart en zombienikki bege sig mot havet med min underbara familj o släkt, kommer antagligen somna i solen, yeah! Ikväll sover jag antagligen hos Tess me Ellen, skitlängesen!

.

Hej och unrsäkta för den dåliga uppdateringen! Jag och Jallie har tillbringat dagen i Flempan med Anders o nu sitter vi hemma hos henne och ska snart käka. Men okrar inte blogga.. Puss

I was born for this.

145 ♥

Hello sunshines! Ligger nu nerbäddad i sängen med Jallie efter att ha tryckt i oss piroger, mums! Kvällen har som sagt tillbringats i Masmo med Anders o Firas. Väääärldens finaste solnedgång va de också, me like. Sen innan vi drog hem drog vi även till Hallunda ett tag o träffade en killkompis. Sen kom vi hem vid halv ett och fixa maaat, hihi (a)

The sun is where you are.




Chääänare.
Sitter nu i köket o käkar glass o dunkar musik (a)  Jag o Jallie har varit i Slagstabadet hela dagen, ganska mysigt faktiskt. Vi träffade även Hssine där som vi va med ett tag. Men nu drar vi snart till Masmo o möter Anders o hans polare. Vi ska sitta på ett berg o röka vp, huuuur mysigt som helst! C ya

Motherlover.

Helloo, nu är vi hemma igen! Vi drog till Vårberg o träffade Anders som sagt. Vi gjorde inget speciellt driket med de va chill som vanligt ändå. Men nej, har inget att skriva så ska inte babbla på om ingenting, haha.. Godnatt ♥

Utgång!

Nu drar jag o Jallie ut en stund o träffar Anders o kanske nån mer, puss!

SVAR PÅ FRÅGESUNDEN

KÄRLEK
1. Har du kille? Nej det har jag inte, men börjar faktiskt sakna att ha det nu.
2. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja det beror lite på vad man menar. Klart man kan se en kille o ba WOW va snygg/söt osv, och sen när man lär känna honom visar det sig att han var välldigt snäll och så också. Men man kan ju inte riktigt bli kär i någon på en sekund. Så både ja och nej.
3. Längsta förhållandet? Mitt längsta och i stort sätt ända riktiga förhållande varade i lite mer än nio månader. Dock var det väldigt krongligt så vi "gjorde slut" flera gånger under det perioden, men bara i max några dagar.
4. Har du varit kär nån gång? Ja det har jag, men riktigt kär har jag nog bara varit en gång tror jag, alltså i killen jag var tillsammans med. Sen så har jag gillat flera killar mycket, men KÄR är något mycket mer än att gilla tycker jag.
5. Är du oskuld? Det är ganska privat tycker jag.
6. Hur gammal var du när du fick sin första riktiga kyss? Hade nog presic fyllt tolv.

BLOGGEN
1. Hur tycker du en bra blogg ska vara? Hmm.. Den va svår! Men jag tycker man ska vara sig själv ganska mycket i sin blogg. Ha mycket bilder, en fin design osv. Jag tycker inte man ska beskriva allt man gör i minsta detaj heller, det blir så långa innlägg då som ingen orkar läsa. Sen är det alltid kul med tävlingar, frågestunder och sånt ibland, men inte fööör ofta. Ja,, de va lite grejer jag kom att tänka på.
2. Hur många läsare har du om dagen? Det varierar ganska mycket, men de senaste dagarna har de legat på ca 40-65 unika besökare. Och de är ändå ganska bra om man jämnför med senaste tiden. Men för nåt år sen när jag var välldigt aktiv med bloggen hade jag flera hundra om dagen. Tror mitt rekord ligger på 1500 unika uniefär. Jag börjar faktiskt bli sugen på att börja blogga på riiiktigt igen, men vi får se hur de blir med det!
3. Hur länge har du haft din blogg? Har haft den sen Augusti 09, men innan det har jag haft andra bloggar.
4. Vad tycker du om min blogg? Har bara varit inne på den en par gånger, men den verkar riktigt cool tycker jag! Du är jättesöt också :)
5. Vad tycker du är roligast med att blogga? Tycker om att skriva ner det jag gör bara, så jag kan se tillbaks på det senare. Sen är det sjukt kul när folk läser och kommenterar!
6. Vad vill du få ut av din blogg? Ingening egentligen, nånting att titta tillbaks på senare!

FAVORIT
1. Vilken e din favorit film? Jag vet inte riktig.. Har nog ingen, det finns för många bra filmer!
2. Vad är din favoriträtt? Jag är inte så bra på dehär med favorit haha.. Men en grillad köttbit med pommes, sallad och en go sås kanske.
3. Vad är din favoritlåt? Byter favoritlåt i stort sätt varja dag, men dagens är nog Jag gråter bara i regnet - Newkid, den aukustiska verisonen.
4. Vad är din favoritfärg? Det är nog rosa hihi (a)
5. Vilka är dina favoritnamn? Hmm.. Jag vet inte riktigt men Haley, Aisha och Chico tycker jag är fint.
6. Favoritblogg? Det är nog Kenzas, Balliqs och mina kompisars.

ÖVRIGT
1. Hur gammal är du? Jag är 13 år.
2. När fyller du år? Den 10:e oktober, då fyller jag alltså 14.
3. Vad gör du när du inte har sommarlov? Går i skolan, rider, fotar och är med kompisar o familjen.
4. Nägra kul intressen? Ja jag rider och fotar. Sen har jag även dansat en hel del som jag dock slutat med, men skulle vilja börja igen!
5. Vad är ett måste plagg enligt dig på sommaren? Snygga jeansshorts och fina linnen.
6. Har du syskon? Ja jag har två storasystrar, en som är 20 och en som snart är 22.
7. Ska du på FAS iår? Nej det ska jag inte.
8. Vad är du mest rädd för? Jag vet inte riktigt, att någon riktig nära ska dö kanske..
9. Vad använder du för kamera? En Canon EOS 450D :)
10. Om du fick välja en sak du skulle få och som du verkligen vill ha, vad skulle det vara? Oj den va svår! Vet inte riktigt, en fet villa i nåt varmt land kanske?
11. Vart går din drömresa? Jag vet inte faktiskt, har måånga land jag vill besöka.
12. Hur ser ditt liv ut om fem år? Det kan jag ju inte veta, men förhoppningsvis så har jag lyckats bli fotograf och är i något varmt land på ett fotojobb.
13. Vad heter du i mellannamn? Lisa heter jag, haha.
14. Hund eller katt? Hund!
15. Vilka länder har du varit i? Spanien två gånger, Grekland två gånger, England typ fem gånger, Gambia, Thailand, Danmark o Tunisien.
16.
Om du fick önska dig en sak, vad skulle du önska dig då? Jag vet faktiskt inte, jättetråkig jag vet.
17. Om du fick sjunga duett med nån, vem skulle det vara? Oj hmm.. Chris Brown kanske? :)
18. Drömjobb? Fotograf!

THIS OR THAT
1. Chips eller godis? Gooodis, hihi (a)
2. Plattång eller locktång? Plattång
3. Mc donalds eller Burger King? BK!
4. Bio eller simmhall? Biiiio
5. Byxor eller kjol? Byxor lätt!
6. Converse eller palladium? Vet inte vad de andra är så converse haha!
7. Solo eller veckorevyn? Läser ingen av dom så vet ej.
8. Alvedon eller Ipren? Inget, men alvedon.§
9. LA eller NY? Bådaa
10. Iphone eller Blackberry? Iphone
11. H&M eller Ginatricot? Gina tror jag, eller nej jag vet fan inte.


20110719

Hejsaaan, nu är vi hemma igen! Eller ah vi har vart hemma i kanske en timme men jag har gått runt o lekt med min lilla älskling Haley hela tiden, men nu fick jag lite tid att blogga. Dagen har iallafall varit mysig. Först åkte vi som sagt till min morfar o sen moster. Men vi sket i vattenskidorna eftersom ingen hade nån större lust med det. Istället drog vi och handlade lite på Ica Maxi och tog en hamburgare på Donken. Men nu måste jag hoppa in u duschen, Jallie kommer om nån timme och jag känner mig jätteäcklig, puss!

Ska btw försöka lägga upp svaren på frågesunden idag!

Lilla haley.

Hahah älska bilden! De är iallfall jag och Haley just nu, sitter o matar henne med kyckling och avokado. När alla har ätit klart osv så ska vi åka, alltså väldigt snart. Först ska vi till morfar för att hjälpa han med lite saker och även plocka lite hallon i hans trädgård. Sen vidare till min moster och sen vattenskidorna, yey. Men nu måste jag dra, puss!

Up whit the sun.


Inte världens finaste min kanske, men förra o första gången jag åkte vattenskidor.

Godmorgon! Sitter nu ute på våran baksida och kollar facebook o lite sånt. Mamma ringde o väckte mig lite innan tio o sa att de va jättefint väder och att jag borde komma ut. Så jag tog på mig bikini, smörjde in mig med sololja och gick ut. Men dock så fanns de ingen sol haha.. De är jättefint väder men de är fortfarande skugga på våran gräsmatta av nån anledning. Jaja skönt att inte ligga och sova bort hela dagen!
Vi ska vara hemma till lunch och sen drar jag, mamma, Sheila och Haley till min moster och badar i deras pool, umgås o så tror jag. Sen ikväll vid sex ska vi åka vattenskidor, weeeei!

Big love ♥

Okej får väl ta och blogga nu! Jag är helt slut och ligger o passar Haley (min systers dotter). Eftersom lite saker har hänt så ska min syster Sheila och hennes lilla bebis bo här ett tag, tills dom hittar nåt annat. Så vi har flyttat hela dagen, bärt grejer osv. Ikväll ska vi köpa thaimat och kolla på film, jättemysigt!
Måste bara säga att jag älskar min familj så sjukt mycket, finns inga ord ♥

River flows in you.


Ändrade planer

Jag just nu.

Blir anagligen inte att jag drar o träffar Jallie och Anders. Lite personliga saker har hänt så jag måste antagligen stanna hemma och hjälpa till med en del saker.

Runaway.


Nu drar jag ut på en joggingtur med hunden och musik i öronen.  Sen blir det en dusch innan jag börjar fixa mig för att träffa Jallie o Anders. Ingen aning om vad vi ska göra, men vi hittar på något! Kiss

Godmorgon ♥

Mamma kom in och väckte mig för nån kvart sen, så ligger fortfarande kvar i sängen. Men ska gå upp och äta frulle nu, o sen ut o jogga med hunden. Ciaaao

Photo a la Nikki ©

Nu ska jag snart stänga av datorn, dock är jag inte så jättetrött så ska läsa lite i en bok som mamma kom hem med till mig igår. Imorn blir det att träffa Jallie o Anders tror jag, wei! Godnatt ♥

That´s whats makes me happy.



Hejsan folket! Kom hem vi halv tolv och har precis borstat tänderna, tvättat bort sminket o allt dedär så nu ligger jag nerbäddad i min säng och lyssnar på musik osv. Dagen har jag som sagt tillbringat i Svedmyra hos Lisel med mina tjejor Mimmi, Jessica, Danni, Lelle, Emma och födelsedagsbarnet Lisel, grattis till henne igen! Älskar den cheyen galet mycke ♥ Vi har väl egentligen inte gjort så jättemycke, mest legat o snackat men de jar vart hur mysigt som helst! Annars fick vi lite flipp o gjorde saker som att leka alla havets stormar o köra anden i glaset. Sen har vi även proppat i oss massa mat o godis, mums hahah! Skriver igen innan jag somnar, puss!

STRESS

Har massor med saker att fixa och min buss går 23. Men vi hade de jättemysigt igår iallafall. Nu ska jag till Svedmyra och fira min älskling Lisel som fyller år, grattis till henne!

Just move on.

Nu är jag fixad&klar. Sitter nu o väntar på Linda, Angelica o Frida som ska crasha här inatt, yeah! Dom kommer om typ 20 minuter, så ska passa på att fixa lite småsaker som jag inte hann fixa imorse. Vet inte om jag kommer blogga mer ikväll, isåfall mycket senare. Ha en bra kväll!

SKHLM


Helluu! Har vart iväg i Skärholmen med syrran i några timmar, tänke shoppa lite i rean. Men nej, självklart hittar jag inte ett piss -.- Så det ända jag fick med mig hem var ett halsband (det som är på bild) men men..

FRÅGESTUND!

Okej, då kör vi på en frågestund då, det var ju riktigt längsen! Reglerna är enkla: Ni frågar, jag svarar. Ni får fråga exakt vad ni vill och jag svarar om ca en vecka. Men bestämmer inget datum än, det beror helt på när jag har tid. Så fråga pååå nu tills dess!

Baby I love your way,

Photo a la Nikki ©
Godmorgon alla fina. Mamma kom precis in o väckte mig, ska snart gå upp o käka frulle. Ska få lite nytta gjort som att städa o vika tvätt innan syrran kommer hit me Haley. Då ska jag vara med henne och,,, ah vi hittar på något. Sen vid sex kommer iallafall Linda, Frida o Angelica hit. Saknat dom som in i helvete!

Jag gråter bara i regnet.


Hahahaha skitsnygga, visst? Jag, Tess o Sandra imorse, love!

Hola. Va i stallet me Tess o Sandra i några timmar o kolla när dom red, red även lite själv på Viktor. Sen kom mamma o hämmtade oss o nu sitter jag här o lyssnar på underbar musik. Ikväll blir de hemmakväll med mamma o Simon. Vi ska spela kort o kolla på film, mysigt!

Tess tår är fina.

Nämen tjenareeee! Ligger nu i soffan me en klängig Tess som myyyser me mig, o Sandra som kollar film. Vaknade vid tolv o såg att Tess låg och läste, hahahahah hon hade tydligen vart vaken hur länge som helst, söt! Sen gick vi iallafall upp o fixade fetaste frullen, låste ut Simon på ballkongen o kolla film. Nu är dom hungriga igen o vill ha nudlar, haha. Puss ♥

Can´t drop it, cause I don´t know what I drop.



Hej alla. Ligger nu o kollar på film hos mig med en glad Tess o en sovande Sandra, yeah. Efter tandläkaren mötte jag iallafall upp Sandra i Huddinge där vi tjockade oss på Donken innan vi drog till hennes stall där vi mötte upp Tess o Lollo. Vi red ut på deras fina hästar, fick hoppa lite terräng o racea lite, hihi. Sen medans vi väntade på mamma en timme satt vi o byggde torn av koner på mitt huvud, haha jag dör. Vi kom iallafall hem vid halv tolv o ligger nu här o kollar film som sagt. Men nu ska jag fortsätta kolla, natti ♥

Just say it, don´t deny it.

Photo a la Nikki ©

Hallu! Tänke bara skriva lite snabbt innan jag drar iväg mot Sandras stall. Där möter jag upp Sandra o en killkompis till henne, mys! Så får vi se vad som händer sen, kyss!

Godmorgon ♥

Jag o min twenie Nikie igår, fina va?

Godmorgon sötnosar! Ligger nu ganska nyvaken i sängen med Sandra brevid mig, som fortfarande sover. Men ska nog ta och väcka henne snart eftersom jag ska vara hos tandläkaren tio över två. Sen drar jag me henne till sallet o rider, yeaaah! Puss

Utekväll.



Hallooooo! Nu ligger jag här i sängen me min baby sandra. Vi kom hem vid två och ligger nu här helt döda, eller intee. Vi har iallafall tillbringa kvällen i Rålis/Långholmen. Orkar inte skriva detjajer men de va helt okeeeej. Godnatt♥

Utgång!

SKiful bild, men hinner inte ta en ny hahahah. Så ser jag ut ikväll iallafall, fast med ett leende på läpparna!
Nu drar jag mot Hornstull där jag möter upp Sandra&Fayme, sen tar vi bussen mot Rålis därifrån. Ohyeah, puss!

Dagen som varit.



Hallå elleeeer! Idag har jag som sagt vari i rehörningen o badat me Jallie, jäemysigt. Dock var de inte så fint väder som vi hade trott så vi var bara där nån timme innan vi drog till Jallie. Där gjorde vi inte så mycke. Käkade o öse musik typ. Sen drog vi iallafall till Globen snabbt så jag fick mina pengar, o där hämade mammsen mig, hur söt som helst!

Sommrigt.


Photo a la Nikki ©

Hej alla fina! Hur är de med er? Med mig är det bra iallafall. Va ute på en promenad med hunden imorse och tog massa fina bilder, jättemysigt! Kanske visar fler senare men hinner inte nu. Mamma kör mig snart till Huddinge där jag möter Jallie och tar bussen till Trehörningen, en jättemysig sjö. Vi är väl där några timmar o myyyser. Sen ikväll kanske jag ska möta en kompis i stan o fika, men vi får se hur de blir med det! C ya.

Freedom.



Hej. Idag har jag plockat blåbär o hallon, brottats i en hängmatta, badat i en pool, ridit galen häst, åkt vattenskidor och kollat på film. Nu är jag trött o vill sova. Hejdå.

In my dreames.

Nu sätter jag på en film o somnar till. Som vanligt. Godnatt ♥

Losing my way.



Amen hejsan! Kom hem för typ en halvtimme sen och ligger nu i sängen o öser musik. Har tillbringa hela dagen med Mimmim, mest segat hemma hos henne men vi tog även en sväng förbi stan. Fick med mig en ny näspercing hem, dock inte nöjd med den, men men!
Nu ska jag iallafall gå ner och ta något att äta, sen ska jag rensa ut min garderob. De behövs verkligen. Har ändå ingen bättre för mig, så kan lika gära ta och göra det!

Crazy, thats how we like it!

Bad ett - en sjö.
Bad två - Tc-fontänen.
Bad tre - älvsjöbadet

Hallåååå! Sitter nu ganska så nyvaken hos Mimmi. Gårdagen vart iallafall helt galen o underbar. Som ni ser så badade vi på tre olika ställen under en kväll, haha helt sjukt! Först drog vi till en mysig sjö, sen vidare till tc-fontänen och sen vidare till älvsjöbadet. Det var jag, Mimmi, Emma o Lelle som badade i sjön. Sen mötte vi upp Danni som föjlde me oss till tc. Och sen drog jag, Mimmi o Emma till älvsjöbadet o nakenbadade, hahaha mys!
Vet inte riktigt vad som händer idag. Men ska iallafall förbi Jllie sen o hämta pengar, och sen ska jag möte en kompis i stan vid sex-sju, skitlängesen så de blir roligt. Puss

Nu köööör vi!



Okej, då kör vi lite snabb genomgång om vad som hänt senaste dagarna då. Efter Bodaborg vart de Långsjön med massa folk. Ganska kul i början men sen blev de kaos. Igår var jag i Sala på en höghöjdsbana med familjen och några till, skitballt faktiskt! Idag har jag bara chillat hemma, båda syrrorna va här, myspys. Men nu ska jag snar börja rulla mot Liljeholmen där jag ska möta Mimmi, Emma, Danni o Lelle. Vi ska bada där nånstanns innan vi drar in mot stan och buuusar, haha. Ha de gött!

Mot Bodaborg!

Nu drar vi snart, ska bara käka frulle osv, puss!

Trött chey.

Nu ligger jag nerbäddad i sängen helt död. Satt uppe till halv två me Simon, Agnes, Alf o syrran och spelade plump, hur mysigt som helst! Men nu är jag som sagt död och ska snart sova, måste vara pigg imorn till Bodaborg ju, ohyeah! Godnatt ♥

Wanted to be that girl.

Underbart ♥

Shoooosan! Ligger nu helt död i sängen efter en lång dag. Igår åkte ju som sagt jag, Jallie och mamma till Djurö där vi hyrde en stuga en natt. Så vi tillbringade hela dagen igår och idag där. Vi har legat och solat en hel del, så jag har fått ännu mera färg, me like! Annars har vi spelat minigolf, grillat, spelat Yatsy, lyssna på musik och bara tagit de lungt. De sista jag och Jallie gjorde innan vi gick o la oss var att ligga ute på ett berg och prata o kärlek&problem också, skitmysigt!
Snart kommer syrran som bor i Norge hit också, skitlängesen jag såg henne så de ska blir roligt. Imorn drar vi till Bodaborg också, nånting jag velat göra hur länge som hels. Sen på kvällen drar jag till Långsjön, skitnajs! Puss.

Like my own dream.





Igår: Vaknade upp hemma, fixade lite saker, drog till IKEA o köpte lite grejer osv.. Sen fick jag skjuts ill Älvsjö där jag mötte Jessica, Mimmi, Danni o Lelle. Därifrån drog vi vidare till Kämpetorpskolan där vi spelade lite fotboll, tog kort o käkade pizza innan vi drog till Jessica o Mimmi o hämdade lite saker. Sen drog vi till Älvsjöbadet o badade, då va Bea med också. Två killkompisar kom förbi en stund också. Senare drog iallafall jag, Mimmi o Jessica nånsanns(?) o mötte Marko&Mate ett tag innan jag o Jessica gick hem till henne. Sen kom mammset o hämade min vid tolv.
Idag: Vaknade vid halv tolv av att mammset kom in o väckte mig. Då fixade jag mig, åt fruckors o så innan jag, mamma o Sheila åke o kollade på en lägenhet till syrran i Rågsved. Sen drog jag hem till Jallie där jag vart hela dagen. Vi har inte gjort mycket alls, men de har ändå varit mysigt. Hssine kom i några timmar också. Sen tog vi kvart i tio bussen mot mig. Nu sitter vi i köket med varsin dator och har precis fetat oss lite, hihi.
Imorn drar vi iväg tidigt på morgonen. Vi har hyrt en stuga i Skärgården så jag, Jallie o mamma ska tillbringa en natt där. Hur mysigt som helst! Men nu ropar mamma, måste gå o fixa lite saker.. PUSS!

03072011

Pics från gårdagen ♥

Halli hallo! Nu är jag i stort sätt färdigfixad för att dra ut, ska bara vänta på min sötnos Jallie. Igår vart det Långsjön med Jallie, Tess o Boomer, där träffade vi även Jessica och några, o senare träffade vi även Hssine o Sebbe. Vi hade de ganska kul faktiskt! Nattbadade, cycklade på trasiga cycklar, sprang från bilar, skrattade osv osv.. Sen sov jag hos Jallie. Idag har jag inte gjort så mycke faktiskt, träffade Mulle o några i Fittja snabbt men sen drog jag hem. Behövde fixa en del saker! Men nu ska jag snart ut igen o träffa lite folk, najsmajs! Puss

Nattblogg.

Jag o söta Lisel för några dagar sen ♥

Aloooo, sup? Jag o Jallie ligger nu nerbäddade i soffan o kollar film. Vi kom hem vid halv tre efter en kväll vid älvsjöbadet, mysigt med skitkallt på slutet. Imorn blir de mot havet me mammsen o Jallie, yeah! Puss ♥

Love the life you live, live the life you love.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för uppdateringen. Men nu på sommaren vill man inte direkt sitta framför datorn hela dagarna, haha. Jag har iallafall sovit på Flaten två nätter under bar himel med underbart folk. Och igår sov finaste Jallie hos mig. Nu blir det Älvsjöbadet och sen sover vi hos mig igen. Är FETT taggad! Men har ingen blogglust egentligen.. Bilder kommer upp nån annan dag, är hos Jallie nu. Puss

RSS 2.0