Snowboard

Nu blir det att åka snowboard, ohyeeah!


FEKKEEE

Hola chicos!
Sitter nu på tuben påväg mot Nacka där jag ska på fest hos bästa emira, fett taggad!


Parmyra i mitt hjärta

Vi drog till palmyra och käkade, kääääärlek! Askul att träffa Kenny igen också, typ ett halvår sen :o o gullig som han är så hängde han ju med mig till Tumba o väntade på bussen, hihi (a) är iallafall påväg hem nu, o jag är askissnödig, döda mig!


Mot tumba

Holaa! Sitter på bussen mot Tumba där jag ska träffa bästa Kenny o käka, aslängesen!


Påväg hem

Hola!
Sitter på bussen påväg hem nu efter en riktigt seg dag, har varit på dålig humör hela dagen av någon anledning. Men vi fick sluta två timmar tidigare iallafall, skönt!


Sorry!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, ber om ursäkt för det! Men nu bloggar jag mer på www.wedontcare.myshowroom.se istället, så checka in där istället :)


R.i.p :(


Kolla hit!

Tycker alla tar och kollar in min och Rojins nya blogg på www.wedontcare.myshowroom.se PUSS!


On my way

Efter att ha både tränat handboll och ridit sitter jag nu på bussen påväg hem till rojin där jag spenderar min natt. Puss


Valentines day

Glad alla hjärtans dag allihopa! Hoppas ni har haft en grym dag hittills, de har iallafall jag, eller rättså iallafall. Rozhin gjorde min dag genom att ge mig en ros och geléhjärtan, helt sjukt hur mycke jag älskar den bruden!


In bed

Ligger i sängen och chillar med mig själv, men jag ska sova nu och har ingen lust att blogga, så godnatt.

True friendship never ends

Jag älskar dig min fina, kärlek till dig! <3


Ju mer dom spottar

Sitter nu på bussen påväg mot Huddinge där jag ska möta Olivia för att käka Subway o chilla lite innan vi drar på domarkurs halv sju.


Take care of yourself

Sitter i soffan med hårinpakning efter en lång träningsdag. Först var jag o Simon ute och åkte pulka, sen hade jag ponnycupsmatch och efter de handbollsträning. Duktig chey!


Snow

Var ute i det fina vädret med Simon och tog lite bilder. Önskar att det var sånthär väder varje vinterdag, så hilma fint! Man blir på så mycket bättre humör när det är bra väder ute också, love it! ♥

Pokerstar

Sorry, men jag måste bara skryta lite (a) Spelade Poker med Alf, Nicole, Simon och Agnes som alla är över 20. Och gissa vem som vann? JAAAAAG :D Hur grym liksom? hihihi.
Efter de drog vi iallafall och bowlade, men där förlorade jag dock, hähä. Är ingen stjärna på att bowla direkt. Alf skjutsade hem mig sen i sin superduperfina sportbil, o medans vi väntade på Agnes o Simon åkte vi runt lite på parkeringen och slirade, askul haha!

Speak

Är speaker på våran hemmamatch så jag sitter i domartornet med madde, Maja och Filippa :) ganska kul faktiskt, hihi.


I only miss u when I'm breathing

Kom hem till rozhin för ett litet tag sen. Vi har suttit och snackat om massor o druckit te, men båda är döda så vi ska sova nu faktiskt. Natti


.


Mys

Är hos miro med rozhin o Timothy. Myyyyyys!


Äntligen fredag

Hola!
Satte mig precis på bussen mot skolan. Har bara en lektion idag sen slutar jag, how nice? Då ska jag iallafall till stan och byta byxorna jag köpte igår innan jag drar jag repar inför kvällens konsert.


Karatefylla

Ligger i sängen och kollar på Karatefylla på datorn, love it! Jag och pappa hade det ialafall jättetrevligt. Vi lagade mat, kollade på film och spelade schack, hihi han är grym på det så han lärde mig lite. Kom iallafall hem vid halv tio och sen dess har jag bara tagit det lungt, duschat oså. Börjar inte fören halv ett imorn så jag kan sova ut, asnice! Men nu ska jag kolla vidare, natti.

Papi

Hellooo!
Sitter på tunnelbanan påväg till min kära pappa som jag nästan aldrig träffar. Vi ska käka o mysa bara. Har precis varit i stan och köpt ett par byxor också, glad chey!


Word


My own way

Suttit i över två timmar nu och gjort den skriftliga delen av svenska nationella nu, det gick bra faktiskt. Nu har jag iallafall rast tills vi käkar, nice!


Död

Är helt död, vet inte varför, lång dag. Ligger iallafall i sängen och tittar på mitt andra Top Model Sverige avsnitt för kvällen medan jag snackar lite med Moa. Skulle ju träffa henne idag egentligen men hennes lur fuckade så vi fick inte tag i varandra, menmen.. Har ändå varit helt seg idag, så behövde en slapp hemmakväll. Nationella imorn också så ska sova tidigt så jag är pigg imorn.

2:a bilden: En bild på dig själv.



2:a bilden: En bild på dig själv.



Kvällsprimenad

Är ute med hunden på en liten runda, ganska mys faktiskt!


Bästa


@ skolan

Hola baaabes!
Sitter i skolan på rast efter att ha jobbat asbra på so timmen faktiskt, duktig chey!


No cry


Godmorgon "alla" mina läsare ♥
Har ganska borttom egentligen, menmen.. Slutar tre nån gång idag tror jag? Då vet jag inte riktigt vad, men nånting hittar jag och Lisel på fram till halv fem då vi ska träna på våran låt till skolans rockkonsert som är på fredag. Efter det drar jag hemåt och träffar Moa, o kanske någon mer. Kisses

.


Sleep tight

Godnatt mina sötnosar, vi hörs imorn!


Hemma

Hemma nu efter två träningspass, sitter o dricker te i köket med Emma och Simon. Träffar Moa imorn istället eftersom vi båda har plugg att göra.


See it from the good side.

Satte mig precis på bussen mot träningen med en varm choklad i handen, mums! Gick iallafall ner till lillan och käkade mellis efter jag hade slutat så jag orkar med mina två träningspass. Är på lite halvdåligt humör så har egentligen inte så jättestor lust att träna, men de ska ändå bli skönt!


Rast

Rast nu efter att ha haft klasstimme, fett seg dag, känns som en evighet sen jag vaknade imorse. Har egentligen ingenting att skriva, men har inget bättre för mig haha, kiss.


I'm done

Sådärja, nationella avklarat och det gick asbra faktiskt! Nu ska jag bara ta mig igenom resten av skoldagen innan jag drar på först handbollsträning och sen ridning. Ikväll kommer nog moisen till mig också, myspys!


Morgonar..

Godmorgon världen,
Sitter här vid bordet och proppar i mig massa grejer så jag är mätt på nationella som min rektor sa. Wish me luck!


Mapapapapa




Hejsan sötnosar ♥
Har precis borstat tänderna, tvättat bort sminket och allt dedär, o nu sitter jag här o kollar på lite bilder. Ska snart gå o lägga mig eftersom jag har nationella imorn med tänkte skriva ett litet inlägg först då.
Har iallafall varit med Clem hela kvällen, eller aa hon kom hit vid sex/sju nån gång kanske? Sen dess har vi rökt vp, kört charader, tagit massa bilder, ätit nudlar osv. Gick med henne till tuben vid tio, då träffade vi även Boris en snabbis innan hon tog tuben mot Norsborg och jag gick hem igen. Japp, så är deeeeet. Men har inte så mycket mer att babbla om, så ni får sova så gott!

1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.



Emma Graaf, vi bor under samma tak så är med den bruden varje dag. ♥

List

1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2:a bilden: En bild på dig själv.
3:e bilden: En bild på någon i din familj.
4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5:e bilden: En gammal bild på dig själv.
6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8:e bilden: En person som du saknar.
9:e bilden: Någon i din släkt.
10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11:e bilden: En person du kan berätta allt för.
12:e bilden: En bild på din vardag.
13:e bilden: Du och någon klasskompis.
14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15:e bilden: En person som du vill vara med.
16:e bilden: En bild på dig själv.
17:e bilden: En ovanlig bild.
18:e bilden: En bild på din fritid.
19:e bilden: En person som är snygg.
20:e bilden: En bild på dina närmaste.
21:e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22:e bilden: En bild på en tid du saknar.
23:e bilden: En bild från i somras.
24:e bilden: En bild som gör dig glad.
25:e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26:e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27:e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28:e bilden: En tokig bild.
29:e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30:e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Mac cams ♥


Nudlar o te

Hur gott liksom?


Want it

Slutade precis efter en lång dag i skolan och är nu påväg till norsborg där jag som sagt ska träffa min fina vän clementine, saknat den bruden! Är väl hos henne några timmar, sen ska jag försöka få lite plugg gjort innan jag går och lägger mig tidigt. Har nationella imorn så måste vara utvilad.


.

Jag blir hellre hatad för den jag är,
än älskad för någon jag inte än.


Fuck mondays

Sitter i skolan och har lunchrast, lyssnar på musik o snackar med folket, like always. Slutar vid halv fyra idag, då drar jag iallafall och träffar min fina vän clem som jag inte träffat på huuur länge som helst, älska! Vi vann våran match igår btw, yeeey :D men nu börjar jag, kyss


TAGGA!

Komigen nu BRS, nu kööööör vi!


Standard

Okej, nu kör vi på ett av mina klassiska bussinlägg då, bara måste. Så aa, sitter här på bussen med Emma, lyssnar på musik och voxrar lite med Lisel. När jag kommer hem blir det väl att käka och sen dra till stallet då.


Wake up

Godmorgon alla fina!
Sitter just nu i köket hemma hos Jallie och har precis ätit frulle. Jag och Emma ska dra här ifrån om någon timme, måste hem och fixa lite innan jag drar iväg på först ponnycupsmatch och sedan handbollsträning, ohyeeah! Snacka om att jag kommer vara död ikväll, men de är så värt de. Pussen

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1339307/images/2012/pic_187877993.jpg" class="image">


Just chilli´n

Aloooha!
Sitter hemma hos en tjej i Dalen och dunkar musik med henne, Simon, Emma och Jallie. Det var massa folk här innan men dom drog precis, så nu är det bara vi fyra kvar då. Ganska nice kväll ändå Jag, Emma och Jallie gick ut och åkte pulka i Rågsved, sen hade vi inget att göra så vi drog till Hagrätra och hittade där massa folk som vi drog med hit. Här har vi spelat dansspel, dunkat musik, pratat och bara myst. Pusseeen ♥

@ the bus

Nu sitter vi på bussen mot jallie, ville bara säga det hihi. Pusssss


It´s worth it

Hejsan mina solstrålar! ♥
Såg att det var många som hade kikat in på min blogg igår, varför vet jag inte men gud vad glad jag blir! Hoppas ni stannar, de är så mycket roligare att blogga då.
Idag har jag iallafall bara gjort massa "nytta", eller har egentligen inte gjort speciellt mycket förutom att storhandlat och lagat mat. Men nu, snart ska iallafall jag och Emma röra oss mot Rågsved och möta Jallie så får vi se vad som händer sen. Ska iallafall sova där inatt. Slänger nog in nåt inlägg på bussen osv, men ni får ha det så bra sålänge!

When life does´nt go right, go left.


Haft en skitdag faktiskt. Vart på ganska dåligt humör hela dagen och inget har riktigt gått som det ska, mina planer sprack också. Aja, sket i allt och drog hem istället. Så har suttit och pluggat en liten stund och nu ska jag snart på bio och se Mission Impossible med mamma, Simon och Agnes. Så något händer iallafall haha. Puss ♥


Mums


Icecold

FYFAAAAN VAD KALLT DE ÄR! Står och väntar på bussen som hittills är fyra minuter försen och förvandlas till en isbit. Min halsduk glömde jag på en fest för typ två veckor sen så fick leta fram en gammal palestinashal, mössa kan jag inte ha eftersom jag har håret uppsatt i en bulle och vantar vet jag inte ens om jag har. Så får klara mig utan de. Men nu ska jag sluta klaga, de är ju faktiskt fredag och jag slutar halv två, så de är ju ganska nice! Vet dock inte vad jag ska göra ikväll vilket känns sådääär, menmen jag hittar på något. Blog u later


Älskling


Sweeeeeet

On my way home now. Sitter på tuben som precis rullade från lilje och pratar med en gullig fullis. DÖÖÖÖR! :D har iallafall varit med min homiiie Hamid idag. Men orkar inte skriva, puss.


Tan

Hellooo! Sitter i skolan och har rast, inte så mycke som händer. Men igår drog jag iallafall och solade med mina vänner innan jag tränade och sen crushade i soffan. Efter skolan vet jag inte vad som händer, men något hittar jag på. :)


The first one

Har egentligen jättebrottom, men ville bara säga godmorgon. Puss ♥

RSS 2.0