Dags att sova.


Pic a la Nikki ©

Ligger här i min säng och lyssnar på musik. Kom hem för ca en halvtimme sen och nu är jag skittrött, så nu ska jag soooova, fyfan va skönt! Orkar inte skriva om dagen, sorry. Godnatt


Baby I will wait for you.

Kortfattat nu. Igår efter skolan drog jag, Jessica, Danni och Nefel till Globen, Donken, och två käkade. Sen dog jag lite halft i rulltrappan och jag och Jessica skrattade sönder i en kvart så vi missade bussen. Så jag drog till mammas jobb så drog vi hem snabbt sen skjutsade hon mig till min kompis Linnea där jag och några till sov, vi hade tjejmiddag och kollade på två filmer, mys mys. Vaknade vid tolv, mamma kom och hämtade mig halv ett. Drog och fotade lite natur&kossor, haha. Sen till Biltema och köpa bilbatteri och nu sitter jag här. Ska äta, duscha och fixa mig sen drar jag nog till älsklingen. Men bloggar förmodligen igen innan jag drar, men om inte får ni ha en bra dag!


Äntligen fredag!



Fan va skönt med fredag säger jag bara! Nu är det skola sen firar vi fredagen med tjejmiddag hos Linnea. Jag, Frida, Linda, Elina, Maja och Linnea då, tror de va vi som skulle dit, haha.. Sover där sen också, så tror inte det blir uppdate förrns imorn, men vi får se, kanske hinner blogga där :)

Aja, nu måste jag springa, pusspuuuuss!


Äkta kärlek

Hellooo, sitter här sjukt trött och lyssnar på musik å snackar lite med älsklingen. Kom hem för kanske 45 minuter sen. Blev inge NRJ idag, tre av dom jag skulle gå med bangade, då va de bara jag och två till kvar, och då orkade inte jag heller gå. Så efter skolan passade jag på att träffa min älskling. Vi har vart hemma hos han och haft galet kul även fast vi ientligen inte har gjort ett piss, haha älskar dej baby ♥


Rubriken är svårast..

"Bild från igår"
Skriver lite kort bara för jag måååste gå ner och äta fruckort nu om jag ska hinna! Men ändå ville jag bara snabbt skriva. Idag efter skolan vte jag inte riktigt vad vi hittar på, men vi tjejer som ska på NRJ ikväll håller nog ihop, sen går vi alltså på NRJ in the park på Gröna Lund som börjar klockan 19:00. Sen kommer mamma och hämtar mig där nånstanns vid tio :) Kamaran hänkar idag, så de blir nog en del bilder! Men vi får se om jag orkar blogga ikväll när jag kommer hem..

Dagen i mina ord.



Dagen började som alla andra, av att man vaknar av dendär jävla väckarklockan och dör lite på de, sen tvingar man sig upp och bygger upp humöret efter ett tag. Fixar sig, äter fruckost, går ut med hunden och drar till skolan. Där har man syslöjd hela dagen och faktiskt lyckades jag äntligen bli klart med min väska idag "applåder till mig" dock tror jag aldrig att jag skulle andvänt den så jag gav den till fina Lisel. Eftre skolan kom pappa och hämtade mig och min syster Sheila i Bandhagen så åkte vi mot Solna nånstanns och lämnade in Sheilas kamera på lagning. Sen rullade vi mot Heron City där vi käkade middag på den fina resturanten Amazonas, mumms heter de! Efter de skjutsade han först hem mig, sen Sheila. På vägen hem lyckades jag även få skrattatack så jag började gråta! Och fråga inte om vad, för de va inte ens kul, hahah...


Nu sitter man här och lyssnar på musik, kom hem för inte alls längesen! Men nu ska jag på med mjukisar och nån skön tröja, sen tar jag med mig hunden ut på en liten joggingsveng! :)


Godmorgon!

NU drar jag till skolan.. Sysjöldsvecka denhär veckan så vi har syslöjd varige dag, varige timme. Ganska kul faktiskt :) Slutar tre som alla andra dagar denhär veckan, så kommer papi och sis och hämtar upp mig. Så ska vi först dra och fixa syrrans kamera i Solna eller nåt. Sen ska var dra och käka nånstanns. Myyyspys, så sjuktlängesen jag träffade min pappa, och syrran också för den delen! Så de blir kuuuul :)

 

Men nu måste jag dra hörrni, ha en bra dag!


Bara för Danni tvingar mej..



















Som rubruiker lyder, Danni tvingade nyss mej att göra en bildbomb. Hoppas hon är glad nu -.- hahah :D Älskar dej Dellaluu ♥


Vi är bäst, ingen protest :)

Tjeeeenareee, hur mår ni? Själv mår jag braaa! Kom hem från stallet för kanske en halvtimme sen. Red ett dresyrpass ute på Arabella, gick ganska bra fakitkstkt!
Efter skolan idag drog jag, Jessica, Lisel, Danni, Rozhin och Oumou ner till lillan och hade ett typ "dansmöte". Vi snackade lite och kollade på lite låtar vi kanske ville ha. Sen vid halv fem drog jag och mamma hem, bytte om och sen vidare till stallet :)
Kortfattat idag, orkar inte skriva...

flaten 2010

Kollade på bilder och fick bara lust att göra en Flaten-bildbomb. Vi har vekligen haft sjukt roliga, mysiga, störda och helt underbara dagar där denhär sommaren! Tack till alla som gjort mina dagar. Älskar och saknar de! ♥

Lördag.

Chaaa chaaa!

Sitter nu här med en skål och äter fruckost, lyssnar på musik och snackar lite med Danni. Vi försöker planera dagen lite. Kanske kanske ska jag hänga med henne och hennes familj till deras land, men dom kanske inte ens ska dit så det är ett stort kanske!
Gårdagen vart iallafall lyckad! Efrer skolan drog jag, Mimmi, Danni och Jessica till Hgs, hem till Ramiro där även Nano va. Chillade där till fem typ. Då tog jag tuben till Rågsved hem till älsklingen. Va där ett tag och sen lite innan åtta började vi röra oss mot Medis där vi hämtade ut våra biobiljetter. Sen drog vi till Kungsan, till en mysig park vid vattnet och hade de jättemysigt ett tag. Halv tio va vi tillbax i Medis och filmen började. Vi såg Iception, lite komplicerad, och de blir ju inte bättre när man är trött och halvsover mitt i filmen, haha. Men den va sjukt bra fakitskt! Efter bion tog vi tuben hem till mig och sov här. Dock drog han redan kvart i elva imorse, för hans pappa kunde bara hämta han då. Men men...
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Snacka lite mer med Danni och försöka bestämma nåt :)
Men ni får ha de näjjzz, pussaaar !

Mot skolan..

Godmorgon Sverige!

Snabbt snabbt tänkte jag bara skriva att jag drar till skolan nu, snart. Fredag idag, fan va skönt! De firar vi med att jag och älsklingen ska äta och gå på bio, sen kanske han sover här, de får vi se.. Men jaja, måste draaaa nu!
Kissääääs !

Memory.

Dellaluu och jag för några veckor sen.

Tjeniis, hur mår alla fina människor? Själv mår jag toppeeen! Kom hem för typ 30 minuter sen och nu sitter jag här coh lyssnar på musik.
Såhär har min dag sett ut... Skolan började 10, va där lite innan och hälsade på allt folk. Sen snackade vi lite om året, fick lite papper och massa shit innan vi fick gå 11.15. Då gick jag, Jessica, Danni, Nefel, Felicia, Viktor och Lisel ner till centrum ett tag. Sen drog Viktor och gjorde en sak så vi fick vänta på han där i en timme typ. Men de va lungt :) Jack, Jocke, Adam, Mike, Philip och Marko kom och underhöll oss. Sen rullade vi iaf mot Globen där vi käkade på Donken. Och sen rullade vi till Mimmi och va där ett litet tag, Viktor skulle hämta sin mobil där.
Vi drog därifrån lite innan fyra. Mötte Sandra&Tess på bussen då också, näjjzz. I Slussen sa vi hejdå till alla och jag och Danni drog till Sockelplan och mötte upp Pivo (Dannis kille) sen drog vi till T-centralen och mötte upp älsklingen. Irrade runt där och försökte hitta On Off, tillslut gjorde vi det och Pivo köpte hörlurar. Sen drog vi till Rååågsved och mötte David, Johana och Therese. Satt på Davids gård ett tag, sen utanför dagiset lite också. Sen kvart över sju typ drog jag och älsklingen hem till honom. Käkade, lyssnade på musik och myste lite. Sen tog jag bussen som gick 20.35 hem. Så kom mamma och mötte mig i Fittja så gick vi hem :)

Back 2 school

Godmorgon bloggen !

Första dagen i skolan idag altså, de tar vi både possitvit och negativt, mest negativt tror jag.. Men ändå ska de bli kul att träffa alla igen, hört att de ska börja tre nya i min klass också, så det blir roligt  !
Ändå är de sjukt tråkigt att sommarlovet är slut, nu måste man gå till skolan hela tiden, vakna mycke tidigare  o.s.v... Men men, ska inte klaga för mycke!
Sitter här och lyssnar på världens bästa låt typ, helt fast i den! Älsklingen som visade mig den ♥

Menmen, nu måste jag ner och äte fruckost och så, hörs antagligen ikväll, puuuuussssaaaaaaaar !

Back 2 school

Godmorgon bloggen !

Första dagen i skolan idag altså, de tar vi både possitvit och negativt, mest negativt tror jag.. Men ändå ska de bli kul att träffa alla igen, hört att de ska börja tre nya i min klass också, så det blir roligt  !
Ändå är de sjukt tråkigt att sommarlovet är slut, nu måste man gå till skolan hela tiden, vakna mycke tidigare  o.s.v... Men men, ska inte klaga för mycke!
Sitter här och lyssnar på världens bästa låt typ, helt fast i den! Älsklingen som visade mig den ♥

Menmen, nu måste jag ner och äte fruckost och så, hörs antagligen ikväll, puuuuussssaaaaaaaar !

Mot stallet!


Bild på mig och Sarina på Finntorps ridläger ♥

Tjäääänare, hur har eran dag vart? Min har varit riktigt seg! Bara gått hemma och segat hela dagen, städat lite och så också men har i stort sätt inte gjort nånting. Så det ska bli riktigt skönt att dra till stallet. Sjukt längesen man va där också, så de ska bli jättekul att träffa alla igen och rida på dom fina hästarna!

Mamma kommer och hämtar upp mig om ca fem minuter, och ja, sen skjutsar hon mig till stallet.

Oj nu ringer hon, ska nog gå ut!


Bröderna Karlsson

Tjäääänare!

Kom nyss hem från bion typ. Såg alltså Bröderna Karlsson med min fina vän Issa. Och jag måste bara säga att den va grymmt bra! Så sjukt jävla rolig, haha bästa filmen på länge asså! Vi satt fan å garvade hela tiden! Älskar sånna filmer asså, visste att jag skulle gilla den!
Så jag rekomenderar den staaarkt till er som inte har sett den än!


Snabb uppdate

Oj, sorry peeps. Har faktiskt lite glömmt bort att blogga nu. Men ska försöka skärpa mig igen! Just nu sitter jag hemma hos älsklingen, har varit med han sen halv tre typ. Innan så va jag och jobbade, och tjänade lite pengar. Så ikväll blir det bio med finaste Issa. Bröderna Karlsson, fan vad jag kommer garva! Äkta Nikki humor asso! :D Men sorry, pallar inte blogga..

Jag och finaste Nefel 4e juni, senaste gången jag såg den underbara människan ♥
Helloooo, tänkte bara skriva lite sbabbt nu innan jag drar. Vaknade hos Mimmi halv ett imorse. Sen kom mami och hämtade mig ett. Här hemma har jag duschat, ätit och lite sånt. Nu är jag i stort sätt fixad och klar för att sätta mig på bussen mot Högdalen. Där ska jag hem till Lisel där Danni också är. Sen kommer andledningen till varför jag drar dit också. Underbaraste Nefel kom hem från Turkiet inatt och hon kommer även till Lisel. Ska bli så gaaalet kul att sen henne igen efter över två månader!
Men nu tänker jag inte sitta här och slösa bort min dag, ät bajs, lev najs!

Underbart.


Lätt kvällens bild! Jag, Jocke, Jack och Adam


Hellooo peeeps!
Hur är det med er? Men mig är de suuupeer! Sitter just nu hemma hos Mimmi och dunkar musik på högsta volym, vi ska snart sätta på en film trorja :) men nu lite om dagen då. Mötte up Issa i TC strax eftre två. Vi gick till Ung 08 och gick runt nån timme, sen tröttnade vi och kom att att vi kunde dra till Globen och köka Ben&Jerry glass, haha. Vi va i Globen ett tag sen drog vi tillbax till Ung och gick runt lite med Nicole och Mickis. Sen ännu en gång tröttnade vi och började dra oss mot Donken. Issa käkade där och sen mötte vi upp Felicia&Ida, och sen tillbax till Ung 08 en tredje gång. Denna gången vart rikitgt lyckad! HIttade massa folk ja kände. Stog och dansade med Jack, Jocke, Sebbe, Adam, Stivo, Pelle, Dell, Mimmi, Sussi, Felicia, Ida, Issa och många fler längst fram vid scenen med dunkande mucik. Fan vi kul vi hade asso, älskar de!
Sen drog dom flästa och jag, Sebbe, Mimmi, Pelle, Ida och Felicia drog till bakon scenen och satte oss. Vid kvart i tolv drog v därifrån trorja. Sen träffade vi Diamond&Safja på plattan och stog där ett tag me dom.
Sen nån gång började vi rulla hem mot Mimmi. Påvägen hände lite roliga saker och de slutade med att jag och Mimmi gick barfota från Fruängen hem till henne, haha. Vi kom hit vid två typ? Sen dess har vi bara chillat, lagt upp massa bilder på facebook, dunkat musik och ätit mackor.

Men gud va mycke text de blev! Nu ska jag kolla på film, kissääääzz!


Torsdag morgon :)

Ganska ful bild (på mig) , men men.
Godmorgon allesammans!

Hinner bara skriva snabbt för om en kvart ska jag och mamma åka. Ska hänga med henne till jobbet i några timmar och tjäna lite pengar. Sen vid två tiden ska jag möta Issa i TC så ska vi dra till Ung 08 och sen ta en fika eller nåt, så de blir nice! :)
Men nu måste jag fixa mig.. Pussaaar

Ett plus ett är två, men vi är ett tillsammans.

Hejsan bloggen ! ♥



Tänkte bara skriva lite snabbt, är skittrött så allt jag vill är bara att sova nu. Kom hem runt halv tolv, bara legat här i sängen med datan å svarat på kommentarer/kollat facebook/bdb och lite sånt sen dess.
Även snackat med min kompis Issa lite, och vi bestämmde att vi ska mötas runt två imorn och dra till Ung 08, sen ta en fika i stan också, så det blir najs! Saknat den underbara människan :)
Men innan jag möter henne ska jag hänga med mamma till jobbet och tjäna lite pengar, helt pank just nu så de behövs verkligen!
Men nej nu orkar jag inte skriva mer... Godnatt, sov så gott ! ♥


Hos älsklingen :)

Tjeenare folket ! :)

Sitter nu hemma hos älsklingen, vi ska snart sätta på en film :) Drog hit istället, för Mimmi vaknade aldrig. Och sen när hon gjorde de så satt jag redan på bussen påväg hit. Och hon ville ändå inte ens dra till Flaten längre, eftersom de ändå inte så jättefint väder. Men men, nu är jag här istället :)
Ville bara säga det lite snabbt eftersom jag drog hemifrån utan att blogga om det, men nu ska jag sluta vara datanörd och umgås istället :)
Kisses & Hugs

Fotat lite :)

Hittade inte så mycket fint att fota, och jag orkade inte gå ner till sjön/ängen där jag vet att det finns mycket att fota. Så jag får väl nöja mig såhär, blev inte många bilder men ändå ganska fina. Srang runt och jagade fjärilen ett bra tag innan den satte sig på blomman, och då han jag bara ta en ända blid innan den flög iväg, men blev ganska nöjd med den :)
Ni får gärna skriva en liten kommentar om vad ni tyckte om bilderna!


NU vet jag inte rikitgt vad jag ska hitta på, Mimmi har fortfarande inte vaknat så jag kan inte dra dit än, jaja nånting hittar jag väl på, det ända jag ätit idag är tre minitomater så äta kanske är en bra idee att göra?
Vi får se, men ni får ha det så bra sålänge! ♥

Ut och fota !

Nu tar jag med mig kameran ut och knäpper lite! Dels på naturen, men ska även försöka fota mig själv lite, har knappt några fina bilder på mig så det passar ju perfekt nu! Vi hörs igen när jag kommer in, så blir det ett innlägg fyllt med fina bilder :)

Godmorgon sunshines!

Här har vi ännu bild från FAS, Viktor och jag när vi badar med kläder :

Godmorgon, sovit gott? De har faktiskt jag gjort och jag känner mig lite bättre idag, fast sämmre också. Känner mig mycke piggare, men ändå har förkyldningen blivit värre. Men men, de ska inte stoppa mig från att gå ut och ha kul!
Nu på morgonen ska jag ligga ute på min baksda och sola lite, sen nån gång vid kanske tre drar jag till Mimmi så åker vi tillsammans till Flaten. Kan bli ändrade planer med så blir det troligtvis :)
Nej nu ska jag hämmta lite fruckost att stoppa i magen! Kisses&Hugs ♥

Natti natti

Säger nu godnatt med denna sköna bild på mig och Della :) Imorn blir det upp och ut med hunden. Sen nån gång på dagen drar jag , Mimmi och säker några fler förmodligen till Flaten :)
Godnatt

Läsrafråga

Glömmt att svara på denhär, men bättre sent än aldrig va? :)
SVAR: Det är ifrån Falsterbo, i en liten gullig hamn där :)

Helt slut..

Gillar bilden på mig, typ en vecka sen på FAS-lägret :)

Hej igen! Ligger nu här i min säng igen, och de har jag gjort i stort sätt hela kvällen, har lyckats duscha, men annars inte så mycke. Känner mig nämligen lite småsjuk, inte roligt alls! Ont i huvudet, lite täppt i näsan och så har jag lite ont i halsen. Inget alvarligt men ändå, gud vad jag inte har lust att bli sjuk nu när det ät sissta veckan på sommarlovet! Så det bli nog att sova ganska tidigt idag.
Och imorn drar jag troligtvis till underbara Flaten med Mimmi och säker några fler, längesen jag va på där så det kommer nog bli riktigt nice, saknat de placet!
NU ska jag fortsätta ligga och dega, haha.. Kiss ♥

Tillbax till bloggandet :)

Hejsan everybody! ♥

Nu är det så att jag faktiskt börjar få tillbax mitt bloggsug lite. Så jag tänkte faktiskt börja blogga varige dag nu igen, eller försöka iallafall, vi får väl se hur de går med de men tror nog de ska gå :)
Dock orkar jag inte skriva allt vad jag har gjort dom här tre veckorna jag inte bloggat, lite snabbt bara. Jag har varit på två olika läger, ummgåts med kompisar och varit med min underbara pojkvän.
Idag vaknade jag upp på samma ställe som jag befinner mig nu, nämlgen i min säng. Tittade ner på på golvet där min pojkvän låg på en madrass. Sen låg vi och segade till lite efter tolv. Då gick vi upp lite och sen la vi oss igen, haha. Men lite efter två kom hans pappa och hämmtade oss iaf. Va hos han i nån timme sen drog jag till TC och mötte upp Jessica, Danni, Mimmi och några till. Vi gick runt i Kungsan där 08 festivalen är ett tag, men de va verkligen skittråkigt så de tog inte lång tid förän vi drog därifrån. Då rullade jag, Jessica och Danni till Högdalen för att dra hem till Lisel, men innan vi hann komma dit ringde mamma och frågade om jag skulle med hem. Och eftersom jag ändå inte mådde så bra tog jag chansen att få skjuts hem :)
Så nu ligger jag här med musik på och snackar med några, käkade även nyss lite pizza som vart kvar igår när jag och älsklingen beställde hem, mömmzz mömmz :)
Men nej, nu räcker det med text! Kanske lägger in en bildbomb lite senare ikväll, vi får heltenkelt se om jag orkar :) Men nu måste jag tydligen ut med hunden. NI får ha det så bra, pussaaaar!

RSS 2.0