Crazy night,

Tänkte bara skriva lite snabbt. Galen kväll asså, helt sjuk men ändå rolig, hahah. Har sjukt många bilder, men har inte lag in dom än, så de blir nån annan gång! Men men, ville bara uppdatera, även fast jag inte har sagt någon direkt. Godnatt.

I ♥ it !

Säger bara fuck yeeah va skönt med fredag! Humöret är på topp idag, min Lisel kommer hem från London idag, chilldag i skolan, Lisel ska sova hos mig hela helgen och de är fradag, blir det mycket bättre? Men men , hinnerinte blogga egentligen, ha en bra dag!

Gonattish

Eftersom jag ska säga godnatt slänger jag in en nattbild från förra sommaren. Puss

Nu blir det film!

Älskar gamla bilder ♥

Som ni kanske märt har det blivit en den gamla bilder på senaste tiden, men jag älskar dom så det får ni stå ut med! Har ändå inte direkt tagit några nya på senaste tiden.
Men jag tänkte bara säga att jag sätter på en film nu, laddade nyss ner I taket lyser stjärnorna så det blir den, älskar dej filmen!
Godnatt med er!

Chillpill

Sommarminnen, saknar ♥

Go´kväll bloggen! Sitter här vid min lille dator och bara chillar galet, lyssnar på musiik oså. SO-provet idag som jag trodde jag skulle faila hårt på gick faktiskt mycke bättre än jag hade trott! VG eller nåt sånt kanske.
Annars har dagen bara flytit på. Vi fick sluta en timme tidigare idag också, de gillar vi!
Men nu blir det Setlers med Simon&Koddan, najsigt värre! Kjam.

Godmorgon.

Godmorgon. Är sådär överdrivet trött just nu så jag bara vill lägga mig i sängen och döö igen. Även fast jag vaknade för över et halvtimme sen är allt jag lyckats göra att pissa och klä på mig. Jag orkar inteeee.. Men men, idag får jag skjuts till skolan iallafall, då dt är supernice!
Idag har jag SO prov föressten, inte kul alls. SO är inte precis mitt favortivämne om man säger så, så jag har inte pluggat så mycket heller, vilket leder till att jag säkert kommer faila, men jag får skylla mig själv!
Amen hoppas ni får en bättre dag en mig! KOmmer säkert gå runt som en Zombie hela dagen, haha. Puss.

Blä

Random bild från sommaren, godnatt.

Trött

Hejsan bloggen, egentligen är jag sjukt trött och har bara lust att typ somna framför TV:n eller nåt. Men jag har SO-prov på torsdag och kan typ ingenting.. Så när Top Modell är slut blir det plugg! Bara bita ihop.. Orkar inte skriva om min dag. Puss.

Tidsinställt.

Nu springer jag antagligen till bussen :) Ny star på veckan, skola, dans, hem och plugga. Så kommer väl typ min dag se ut. Kul. Not. Jaja, hajdo.

Godnatt.


Ser du stjärnan i de blå? Ja den lyser för oss två ♥


Jahapp, här sitter jag och gör typ.... ingenting? Lyssnar på musik och snackar me några på msn.
Men snart ska jag faktiskt plugga lite, behöver det och har ändå inget bättre för mig.
Orkade inte blogga igår när jag kom hem, men det gick bra,vi är bäst! När vi kom hem fixade jag och Lisel mat sen satte vi på Pretty Woman, galet bra film faktiskt. Efter de blev vi på flummhumör, gravade, snackade om gamla minnen, och gjorde några galna videos. Sen somnade Lisel runt två typ? Själv somnade man vid fyra kanske? Jajaa, åkte med henne till Skärholmen idag vid två typ. Sen har jag inte gjort mycke alls, seeegt som fan..
Ha de bra, puss.

Taggad till tusen!

Nu kommer pappa snart hit så drar vi och tävlar! Har Lisel med mig som personlig fotagraf också, så det blir nog lite bilder när vi kommer hem. Önska mig lycka till, puss.

:)

Hej alla. Gårdagen vart väl.. okej. Kvart i åtta va jag och Lisel på Heron för att hämta ut biljetterna sen gick vi och köpte massa godis och när vi gick upp sen träffade vi på Mimmi, Alex och Eva så vi va med dom tills filmen började. Filmen va ganska dålig, jag somnade. Efteråt mötta jag min syrra, Agnes och Simon där. Sen gick vi och mötte upp Angelica, Danni och Linda och va med dom lite.
Vi kom hem runt tolv nån gång, kollade på film och lite så. Sen somnade vi väl nån gång vid tre kanske?
Vaknade, åt, sov, kollade på film, kollade på bilder, helt enkelt slappaaaade. Men vi ska vi börja fixa oss. Jag ska nämligen tävla ponnycupen idag på MRS, kul kul :)
Heidoooo.

Winterland.



Eftersom Lisel är inne i duschen och jag ändå inte har något att göra så passar jag väl på att blogga. Idag efter skolan drog vi hit direkt, fast på vägen hit tog vi lite fina kort också. Första snön idag ju. me like, men ändå inte på något sätt. Men jag tycker det är skitmysigt med snö faktiskt!

Idag ska vi på bio också, vi ska se The last airbander, najs. Linda, Angelica och Danni kommer va där också så vi är säkert med dom en del. Längesen jag träffade dom sötnosarna!

Jajaaa, puss!


Vad hände med att jag skulle blogga....?

Skönaste :) ♥

Jaaani, vad hände med att jag skulle blogga? Jag orkar faktiskt inte... Så nop, de hände visst inte. Ibland orkar jag inte blogga på flera dagar, ibland bloggar jag kanske tillochmed två gånger om dagen. Men aaaaaaaaa... Ingen läser ens längre, känns inge kul då, och har inte ens bloggsug nu. Jaja, ville bara att ni skulle veta. Kjam.

Bajsrubrik.

Dagens look + en svart mössa .

Hello, hur är det med er idag? Med mig är det väl .. bra. Var nyss ute med hunden och nu ska jag byta om till myskläder och begrava mig i soffan trorja, eller inte, vi får se.
Dagen har vart najs iallafall. Mina änglar Jessica&Danni som vart i Turkiet en vecka kom till skolan idag så de va njas att träffa dom. Annars fick jag och Lisel ett glädjeutbrott när vi fick veta en liten hemlis först av alla. Sen satt Ramiro och jag å garva sönder på Engelskalektionen, haha fråga inte om vad. På gympan va de dock inte lika kul... Eller jo de va faktiskt skitkul tills jag fick hårdaste bollen på min stortå så det forsade ut blod från den, men men jag dog inte. Efter de hade vi dans, riktigt flummigt&kul, men vi kom ändå fram lite.
Det var typ min dag. Amen nu ska jag draaaaaaaaa, kissääz! ♥

Mot Skärholmen!

Nu rullar jag till Skärholmen och möter upp Frida, så blir de shopping! Puss

Thank god it´s friday !

Godmorgon sunshines !

Freeeeedag idag och det gillar vi starkt! Idag efter skolan ska jag, Mimmi och Nano fixa ett "disco" till ungarna på Fritids så vi får pengar till våran spanskaresa, kulkuuul.
Vet inte när jag kommer hem idag, tidigast åtta iallafall, vi får se. Men tror jag bloggar nån mer gång idag!
Ha en braaaa dag !

Miss the summer


Torsdag.

Hellooo ! ♥

Sitter här vi datan och lyssnar på massa bra musiik. Kom hem för inte så länge sen också.
Idag gick jag lite tidigare från skolan för att dra till tandläkaren. Mina tänder ser ju förjävliga ut så jag ska ju få tandställning. Dom kollade lite på mina tänder och så, så snart ska jag på nån undersökning i Huddinge också, och sen om kanske hundra år får jag tandställning? Hahahah,.
Efter de åkte iallafall mamma och jag hem och hämtade Ixi. Sen släppte hon av oss i en skog så vi fick gå runt medans hon åkte och handlade. Och nu sitter jag häär.
Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan, altså typ ingenting. haha :) jaja men skriver nog nån mer gång idag :) Kiss

Godmorgon bloggen

Såhäär ser jag ut idag :)
Grått linne - Ginatricot
Tjocktröja - Bikbok
Svarta mjukis - Nånstans i Tumba?

Yeeeeezbox :) Nu hinner jag egentligen inte blogga. Men ville bara säga godmorgon. Nu drar jag till skolan, halv fyra ska jag till tadläkeren också. ha de braaa!

Nu kör vi!

Hejsan hoppsan!

Nu har jag bestämmt mig för att börja blogga på riktigt igen. Har börjat få mer och mer sug, vi får se hur länge de håller men ska försöka ett tag iallafall! Puuuuuss!

Aj aj aaaaj!



Sitter här med någon konstig magont. De gör ont exakt där blindtarmen sitter och bara dör så det kan ju vara den, men det hoppas jag verkligen inte! Aja vi får väl se vad som händer! Nu ska jag iallafall sätta mig och plugga inför Kemiprovet imorn!


Godmorgon!

Skolfaot idaaaag! De gillar vi! Men det var faktiskt allt jag ville säga. Heido.

Uppdate.

Tjenaaaaaah!

Helgen har varit riktigt nize med massa födelsedagsfirande, presenter, mat, godis, skratt, flum och massa kul! Idag va släkten här på middag också! Orkar inte skriva allt i detalj..
Men tack till alla som gjort min helg super och tack för alla fina presenter! Puss.

Lördag morgon.

Godmorgon bloggen!

Somnade riktigt tidigt imorn, så då blir de ju att man vaknar tidigt. Ligger här i sängen med datan i knät och lyssnar på musik. Men ska snart gå upp. Har massor att fixa! Måste städa massor, handla, fixa med sängar, bestämma vad jag ska ha på mig och massa annat innan tjejerna kommer vid fyra. Fast jag tror Lisel, Nefel, Bea, Jallie och Tess kommer vid två.
Idag blir det som sagt tjejkväll här med massa filmer, flumm och kul med dom bästa. meeee like!
Och imorna fyller jag ååååår ! :D

Friday.

Wannabeeee modell eller vad? haha :)

Godmorgon världen!
Fick lite tid över nu så hinner skriva ett litet inlägg. Fredag idag, skönt som fan! Men jag hinner nog inte göra så mycket idag. För jag måste hem och städa och fixa inordning massa saker tills imorn då Mimmi, Lisel, Nefel, Rozhin, Oumou, Jallie, Bea, Felicia, Ida, Tess, Jessica och Danni ska slagga här. Jag fyller ju år på söndag så vi ska fira min födelsedag och ha kul. Så det blir galet najs! :)
Vad ska ni göra i helgen då?

Men men, ska väll gå ner och käka lite frulle nudå! Sen blire mot skolan!
Ha en bra dag! Massa pussaaar ! ♥

Till Anonym:

Om du vill att jag ska svara på din kommentar i bloggen får du åtminstonde skriva ditt namn. Inte bara Anonym. Du behöver ju självklart inte ha blogg. Ett namn räcker :) Annars svarar jag inte på komentaren i bloggen.
Puss ♥

Tihihihihi


Chaan chaa :)

Sitter här med underbaraste Frida. Vi har nyss spelat in massa galna videos och vi ska snart fortsätta me de, hahah vi har galet kul måste jag säga! Älskar dej tjejen!
Jajaaa, skulle bara uppdatera snabbt! Pösshääjj!

Frida&Nikita


Tack ♥

Tack älskling för att du finns ♥ Det var du som omvandlade min dag igår från ett helvete till en riktigt lyckad dag, det var du som fick mig att tänka positivt, du hjälpte mig verkligen. Du finns alltid där för en om man behöver snacka, och du får en alltid på bra humör, vad som än har hänt. Jag är glad att jag har dig vid min sida, hoppas det alltid kommer vara så. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, tack för allt, jag älskar dig ♥

Crazy.

Dagens sköna gäng :) Jag, Mimmi, Nefel, Jessica, Jocke, Adam och Philip ♥

Hello, ligger just nu i soffan med datan i knät. ska snart fixa för sängen, men tänkte blogga lite först bara.
Idag efter skolan va först jag och gänget på bilden  Bandhagen ett tag och flummade runt lite, sen började vi rulla mot Globen för att flumma ännu mer. Där tog vi kort, blev bästaisar med ett fyllo och käkade på Donken typ. Sen nån gång vid sextiden drog jag, Nefel och Mimmi till Högdalen och dog lite av skratt. Sen tog jag sjutbussen hem.
Här hemma möttes man av mamma, Simon och Nicole. Vi satt och snackade lite sådäär sen dog alla i soffan.
Men men, nu ska jag förflytta mig tilll sängen, puss&godnatt!

Back on track.

Nu är Nikki Picki riktigt glad! För igår flyttade Simon hem igen och idag hämtar vi min fina syster Nicole på centralen vid elva. Om några dagar flyttar Agnes hem hit också. Så nu blir det fullt hur igen och gamla goda tider med sena kvällar, Setlers, massa filmer, mys, gittar spelande, Chicago och galet kul helt enkelt. Me like ♥
Just nu sitter jag här i mys kläder och gör ingenting medan jag väntar på att maten ska bli klar. Sen blir det plugg, plugg och mera plugg. Och lite senare ikväll ska vi som sagt hämta syrran.
Livet känns underbart just nu måste jag säga. Fyller år på söndag också, kan det bli bättre eller? Så i helgen blir det massa kul med tjejerna här, naaaaaajs!

Ät bajs, lev najs. Peace out !

Mot stallet!

Tjenare!

Nu ska jag ner och käka brunsh sen blir det stallet! Först ska jag stå i cafeterian och sen är det ponnycups match! Så det blir en heldag i stallet för mig! Kul ändå.
Jaja måste dra nu, ni får ha det bra! Pussar&Kramar!



@ älsklingens place.

Sakna sommaren ♥

Hello everybody! Sitter hemma hos Johannes uten Johannes :O haha men han kommer nog tebax snart, han skulle till en polare och hämta lite pengar, och de ska tydligen ta ett år. Nej han har faktiskt bara vart borta i tjugo minuter typ, men ändå. Aja...
Idag efter skolan drog iallafall jag, Peessie och Della in till stan en stund och gick runt lite i affärer. Jag fyller ju år snart s jag pekade ut lite saker jag ville ha och så. Sen kom jag hit vid halv fem kanske?
Vi ska käka här sen drar vi hem till mig och sover där inatt :)
Pussaaaaaaaar!

RSS 2.0