Ur arkivet


Hade lust bara :)

:)

Ligger i sängen just nu. Blev sen middag idag också, jag och Ankan ställde oss och lagade köttfärssås med spagetti som blev klar halv tio typ, mysig middag med ljus och allt blev det,vi gillart!
Igår vi jag på bio med underbaraste och kollade på Harry Potter också, tummen upp! Tänker inte beskriva min dag i detalj med den har varit myyys :) Pussen.

Eye

Eftersom jag oftast inte orkar/vill skriva om mina dagar, så får ni vara beredda på massa bilder stället. Kyss

snö snö snö ♥


japp

förestan ni som inte vet vem jag har och ni som har fb så kolla
fb:Danni Johannsån
bdb: danneetheman
blogg: dellasliv.blogg.se

japp


gästblogga (varning jag suger på att stava )

wazzap Danni här, jag sa till nikki att hon skulle blogga men hon va förlat och pallade inte så jaggör de åt henne ist :D
Men iaf hennes dag va väl ok antar jag elr mer inte fan vet jag vi hade gjumpa och så daaans omg sååå tråk asså fattar inte varför vi ska ha de igentligen asså men aja nu hade vi iaf de :P
sen tagga nikki och jessica och sola vet inte vad som hände efter de för jag va inte där!! :D
men va fan ska man skriva igentligen inte vet jag jao :s
 men ni kan läsa min blogg : http://dellasliv.blogg.se
 
japp och de va typ de aa mm sånt är livet


annanas ♥ granatäpple vi äger ;)
puss på rumpan från Danni♥


Var tog lilla Nikki vägen ?

Längesen längesen... Ni kanske undrar varför jag inte bloggat på ett tag? Och svaret är väl som vanligt att jag inte orkar och att jag inte har tid. Har inget sug typ, bara ibland får jag lust att blogga.
Funderar fakitskt på att göra en ny blogg där jag inte skriver om min vardag, utan bara lägger upp bilder och skriver texter om typ lite annat, kanske problem, kärlek och sånt, vi får se.. Pussen

Galna cheyer

Galen kväll säger jag. Jag, Mimmi och Felicia har varit ute och flängt rut lite här och där hela kvällen, eller ah tills tolv typ. Nu ska vi sätta på en film trorja, men vi får se. Pussen

Felicia gästbloggar

Sommarminnen ♥

Hejsan alla Nikkis fina bloggläsare! Felicia här :) Vi ligger typ i Nikkis säng och lyssnar på min nya favoritlåt Highwon - Från hjärtat Snart kommer Mimmi Muuus hit och då blir det flumm flumm fluuuuuuuumm! Vi ska baka kaaaaka, äta maaat, ta nattbiiiilder, kolla fiiiilm, flumma, flumma och flumma! Galet kul!
Men nu ska jag draaaaaaa, pöss.

Freeeeedag, me like!

Jag och mina underbara tjejer Idag, Mimmi och Felicia på Ung 08, miss it ♥

Fredag idag, det gillar vi starkt! Dock har jag Hemnukskaps prov, som jag inte pluggat ett shit till så det kommer altagliget på bajs, men men... Ikväll ska iallafall de underbara tjejerna på bilden sova här, så de blir flumm, kul, mys och bäst! Yes yes.
Men nu måste jag ruuuulla, pussen.

Godnattish

Med några av dagens fina bilder säger jag godnatt till lille bloggen. Bilderna är tagna i Gamla stan med fina Mimmi innan vi drog till TC och käkade på Taco Bar för att sen gå på förhandsvisning av en bio, käka massa gratisgodis och sedan rulla hemmåt.
Imorn blir de sleepover hos mig, finaste Ida, Felicia och Mimmi sover här, saknar tiderna med dom som fan, love it! <3

Nikki fotar, sissta höstbilderna.



Aluuu

Amen hejsan. Nu är det så att mitt internet har krånglat fett mycke, och gör fortfarande det. Så det är en av alla tusen anledningarna att jag inte bloggat. Men nu gör jag ju det, happyface :) Söndags va en av de bättre dagarna på länge iallafall. Slängde runt i stan med Mimmi, Nefel, Emma och Viktor. Vi tog massa bilder, käkade, gick på bio, flummade och hade galet kul. Kom hem nån gång vid elvatiden. Igår va de dans och sen sov jag hos fina Nasse, me like. Idag förändrades hösten till vinter också, vet inte riktigt vad jag tycker om det. Men en sak vet jag iallafall och de ä att jag behöver nya vinterskor, man kan ju inte springa runt i låga sommartygskor längre..
Ameeeeeeeen nu ska jag ta en dusch och sen blir det Desperate Housewifes! Pussen.

Godmorgon !

&
Godmorgon mina fina bloggläsare! Hur är det med er idag? Med mig är det iallafall superbra! Nyss ätit en gd och nyttig fruckost som bestod av en halv grapefruit, annanas och te, mummmms!
quot;>Snart ska jag, mamma och mammas kompis åka iväg och gå ut med hundarna, tar med mig kameran så det blir nog en del fina kort! Lite senare idag rullar jag in till stan och möter upp Mimmi och Nefel, vi ska käka, gå på bio och ja bara ha kul, skitnajs!
Bloggar troligtvis innan jag drar till stan med Mimmi, men kan inte lova nåt. Vi hörs!

Slappa slappa.

Tv - mys på hög nivå nu. Blev inge bio, Angelica kunde inte, men men. Så ah, nu äre slappa framför TV:n med Simon&Nicole istället. Lite senare kommer killen hit också, mys!

Ont i huvudet..

Det kanske inte är de roligaste att höra, men ville bara säga att jag har ont i huvudet. Inte kul alls.. Speciellt inte eftersom som jag ska på bio ikväll med mina änglar Frida&Angelica. Men men, ska gå och dricka massa vatten och ta en dusch så får jag hoppas på att det blir bättre!

Robot Unicorn Attack

Hahah, jag var bara tvungen att göra ett innlägg om dehär! Sitter just nu och nördar dehär spelet, Robot Unicorn Attack. Vet att det ser skittöntigt ut, tyckte jag också först, men de är sjukt roligt! Haha man blir typ beroende av de, skitkul, hahahah! Så om ni har facebook sök på "Robot Unicorn Attack" och börja spela! Btw, om de är någon som undrar på heter jag Nikki Pick på facebook. Men nu ska jag fortsätta nörda, puss.

Duktig flicka!

Titta vad jag har gjort! Vikt tvätt. Haha, men nu känner jag mig jätteduktig. Det är ju skittråkigt att vika tvätt så ja, applåder till mig! Nu börjar jag bli lite hungrig. Så ska nog gå och fixa lite lunch! Mumms.. :)

Mera bilder.

Sådärja! Där hade vi några av favritbilderna jag tog idag, rättså nöjd faktiskt! Vad tycker ni om dom? Jättekul om ni skriver ad ni tycker, skriv gärna kritik också! Ha de bäst!

Höstpromenad ♥

Helloj! Jag har nyss varit ute på en liten höstpromenad och fotat den fina naturen! Dock är inte alla bilder färdig-innladdade än. Så ni får nöja er med denhär sålänge, så lägger jag in lite fler lite senare! Men kommentera gärna vad ni tycker om bilder, jättekul om ni gör de tycker jag! Puss sålänge!

Godmorgon alla fina !


Hur är det med er idag? Med mig är det bra iallafall, lite förkyld bara men men.. Dagen ska jag nog bara tillbringa hemma nu. Har lite saker att fixa som att städa, vika tvätt och lite sånt. Sen när jag är klar med det hade jag tänkt gå ut och fota, och även ta en joggingrunda. Ganska skönt att bara vara hemma, känns som att jag nästan aldrig är hemma längre! Ikväll kommer antagligen min fina kompis Issa hit och sover över också, längesen jag träffade den bruden så det skulle vara riktigt najs om hon kom! Men nu ska jag ner och äta lite fruckost, vi hörs!

P.S - Idag känner jag verkligen för att blogga, så det blir nog några innlägg :)

Tråkig.

Hej hej, hallå!

Vet att min bloggning har varit extremt tråkig nu på senaste tiden. Vet inte varför, men orkar verkligen inte, blääääh. Så ni får helt enkelt stå ut, haha.  Jajaaaa, ska lägga mig och glo på film nu. Kommer säkert somna.
Sov gött, gonaaaatt!

lalala

Nu springer jag till bussen, puss.

Heido

hej ! känner mig lite småsjuk men har ändå tagit en dusch, käkat, fixat mig och nu känner jag mig ändå hyfsat redo för att dra hemifrån några timmar! vi hörs senare , puss.

Yeah


We just love it

Bild från igår, Sebbe och Nikki är tuuunga :)

 

Helluuuw! Ligger här i jessicas säng pch segar. Gårdagen va lyckad iallafall! Va ute i högdalen och flängde runt med Mimmi, Jessica, Lisel, Nefel, Sebbe och några andra hele kvällen. Sen vid elva nån gång rullade jag och Jessica hit, till henne altså så sov vi här. Idag har vi inte gjort så mycke, chillat galet bara med film och sånt. Sover här ikväll också, inatt kommer även Lisel, Nefel och Della sova här, galet najs!

Kanske uppdaterar mer lite senare, kanske inte. Puss iallafall.

 


RSS 2.0