Mot Finntorp !Idag, ganska snart bär det av mot Finntorps går med sötnosarna Linda&Frida som ni ser på bilden. Vi blir där tills på lördag. Ni kanske undrar vad vi ska göra där? Vi ska på ridläger där, sjukt kul kommer det bli! Bästa sällskapet har jag ju :) Det blir nog update på lördag när jag kommer hem. Hej sålänge! :) <3


Breake up to make up.


Yo, why should we breake up? If we keep makin up. I mean, letes just stay together..Grattis underbara Lisel ! ♥


Ville bara skriva ett grattisinnlägg till min underbara vän Lisel som fyller 13 år idag :) Du ska veta att du betyder något enormt och att jag älskar dig så sjuuuukt mycke!
Kurt the skrutt ♥ Nicke the ingenaning 4-eväääh! Puss på rumpan!

Btw så kom jag nyss hem från bion jag såg med Della&Lisel. Riktigt bra måste jag säga :)


@ Dellas place


Finaste bilden, jag vet :P Mig och Della nyss iallafall :)

Shuuue,
tänkte skriva ett litet snabbt innlägg nu eftersom Della tvingar mig. Livet leker och vi älskar att det är sommarlov. Jag ummgås med vänner&familj och har det riktigt nice helt enkelt.
Nu sitter jag hemma hos Della med henne och Lisel. Vi ska snart börja röra oss mot Medis där vi ska se Eclips som börjar kvart i tio. Ingen av oss har lyckats se den än så det ska bli rikitgt kul, alla säger ju att den är så j'vla bra :) Men nej, sorry. Palla inte skriva mer. Ni för ha de göööött så får vi väl se när jag skriver nästa gång, men de lär nog inte ta så lång tid fakitskt :) Kiiiiiss  ♥


'

Ibland måste man göra samma misstag flera gånger för att förstå, men man lär sig av sina misstag.


Home sweet home.

Jag dööör. Skrev nyss värsta innlägget och sen är man självklart klump och trycker på någon knapp så hela skiten försvinner. Åhhh orkar inteee. Så nu blir det rikitgt kort. Senaste tiden har jag varit på semester i Falsterbo med min mamma, Lisel och vovven. Vi har haft det galet mys med sol&bad, en tripp till Malmö, mysiga promenader och massa kul. Idag har vi även shoppat på Ullred, kul kul.

(hahahaha ignorera mitt face)


Bildbom!


Jag och Mimmi på midsommar


Fötter :)Suddiga mig och Emma :)


Mimmi, Emma och Nikki goes sajjjjko ;)


Haha galeeen natt :P

Emms och Nikkzz
kääärlek.
sova i en bil.


böghög xD


Onnyfraiman hopp


I l u


Jaga Adam :)

 
Bild nr 1: Jag och Jocke . Bild nr 2: jag och Mouley med fina solnedgången.


Liste blandade bilder sådär från senaste veckan :)


RSS 2.0