Vi flyter in i varandra.

 
Tiden bara flyger förbi. Sommaren började ganska segt, men de senaste veckorna har jag haft så sjukt kul måste jag säga! Drog iväg till Öland med Alina&Emma några dagar, och igår va de fest. Helt galen, men jävligt lyckad kväll! Somnade inte förns 7/8 imorse och vaknade 11, så är ganska seg o bakis. Menmen, har precis packat klart och väntar nu på att Mimmi ska komma hit. Inatt drar vi nämligen till Karibien i två veckor. FYFAN VAD KUL VI SKA HA!

Så patetisk.

Har du någon gång varit så fast i en kille så att du gör vad som helst för honom? Du försvarar honom alltid även fast han är the bad guy. Du gör allt för att få hans uppmärksamhet. Du gör allt för att få träffa honom. Du säger aldrig de dåliga sakerna om honom till folk, men alltid de bra,
Du lurar dig själv. Du tänker hela tiden att dehär va sista gången han blev sur över en sån töntig grej. Dehär va sista gången han var otrogen. Dehär va sista gången han skrek på mig. Dehär va sista gången han ignorerade mig. Dehär va sista gången han bad mig dra åt helvete. Men de va inte sista gången, ingen gång är sista gången för det bara fortstätter och fortsätter.
Man vill inte vara i den sitsen, för när man väl är där är det väldigt svårt att hitta ut. Så varje gång man försöker hitta ut ur labyrinten så ger man upp och faller ändå tillbaka.
De är därför man aldrig ska gå in i den labyrinten. Om du märker att killen har svagheter som kan bli ett problem längre fram, kasta han direkt istället. För de är inte ens gågon idé, de är ingen mening med det. Du blir bara sårad.

Rålishäng.

Hej alla fina.
Ligger i sängen och är jättetrött, så de blir ett kort innlägg. Men ville bara meddela om att jag drog till Rålis o hängde med Alina o Algato, myspys, Sen drog jag o Alina t Kistagallerian ett tag, fick med mig ett par skor hem. Godnatt,

När man minst anar det.

Hello!
Kom hem för en liten stund sen och har precis käkat en god fruckost/lunch som bestod av gårdagens grillrester. Vi hade de jättetrevligt igår btw! Mötte upp Jessica, Mimmi o Nefel runt halv sex så gick vi o handlade mat oså innan vi gick hem o började grilla, Vi satt ute på min baksida i flera timmar o bara mös, åt, skrattade, lyssnade på musik, rökte vp, snackade o hade jättetrevligt. Vid kvart över tio var vi iallafall klara hos mig och drog oss härifrån. Jesica&Nefel åkte hem, och jag&Mimmi drog vidare på fest i Dalen med Alina, Algato o nårgra. Riktigt lyckad kväll måste jag säga! Jättetrevligt folk o mycket skratt, I love it! Strax efter två drog iallafall jag, Mimmi, Alina o Algot därifrån springandes till en buss som vi ändå fick vänta på i flera minuter haha, så ovärt. Menmen, jag sov iallafall hos Mimmi sen. Vaknade vid halv tolv och drog nästan direkt.
Ska ut o lägga mig i solen ett tag nu, sen har jag massa saker att fixa! Puss.

Lovelife.

 
Tjooo! Kom precis hem från stan o sitter nu här o kollar upp lite datum inför the summer. Mötte iallafall upp min fina Emira runt ett, så gick vi runt o köpte lite saker o sen satte vi oss i Kungsan o snackade, jättemysigt! Fick med mig en plattång, ett par jeans, örhängen, 2 navelpeircingar o 2 näspeircingar hem också, kärlek! Ska fixa mig lite snabbt nu sen om nån timme ska jag möta upp Jessica, Mimmi, Lelle o Jallie i centrum, handla mat sen gå hem till mig o ha grillkväll. Lovelife, peace.

Som det ska vara.

Igår var bästa dagen på hela sommarlovet, hade så grymt kul o va glad hela dagen. Jag hade sovit hos Alina kvällen innan så vi vaknade tidigt tillsammans runt tio, åt frulle o fixade lite saker sen drog vi till Älvsjöbadet där v tillbringade hela dagen med massa skönt folk. Badade, solade, rökte vp, lyssnade på musik, spelade fotboll, snackade, brottades osv. Runt halv sex tog vi moppen tillbaks till henne, käkade, åkte till Mediamarket, handlade, fixade oss lite oså innan vi mötte upp grabbarna igen runt åtta, Vi satte oss på ett dagis, spelade kort, grillade, rökte vp, åkt moppe, snackade, körde lekar o bara hade de supermysigt. Hamid o gänget kom förbi ett tag också, alltid kul att träffa dom! Kom hem vid halv tre o deckade nästan direkt, med ett stort leende på läpparna.

Back in Stockholm.

Hallå gott folk! Vaknade vid ett av att syrran kom upp o väckte mig, kunde inte somna igår så de blev nog ganska sent. Hursomhelst så kom jag iallafall hem från Skåne igår, runt tio rullade tåget in på stationen, jag sa hejdå till Alina och rörde mig hemåt. Det blev iallafall en riktigt lyckad resa även fast den va så kort, och vi hann me massor faktiskt! Sola, bada, äääta, röka vp, ta en tripp till falsterbo, tälta, sitta i parker, shoppa lite, träffa nytt folk osvm asnice!

Skåneland here I come.

  Godmorgon gott folk! Hoppas ni är pigga&glada idag, för det är inte jag. Eller glad är jag väl, men fick inte mycke sömn alls inatt så går runt som en zombie. Tur att jag ska sitta på ett tåg hela dagen så jag kan sova iallafall. Ska möta Alina på Centralen tio över nio så åker vi tillsammans ner till Malmö och hälsar på fina Emma. Kommer hem lördag kväll runt tio tror jag hon sa, men vi hörs!
 

När man minst anar det.

 
Hallå på er! Är helt slut så ska alldeless strax besöka sängen, men först blir det en snabb uppdatering av mitt liv. Igår tillbringade jag som sagt natten hos min kusin Claire, vi körde på myskväll med massa gott. Sen idag har vi tillbringat i stort sätt hela våran dag på Gröna Lund. Längesen, men fan så mycke roligare de va när man va liten! Aja jag ska inte klaga, vi hittade några sköna grabbar som vi tillbringade dagen med innan vi drog vid tio. Träffade på Betty o några påväg hem, alltid kul o träffa henne! ´Men nej nu ska jag sova guys, ska upp tidigt imorn och bege mig till Skåneland i några dagar. Peace.

Ren lycka.

 
Godmorgon folket! Hur är det med er idag? Med mig är det iallafall jättebra. Mamma ringde o väckte mig vid ett och sa att jag skulle gå ner o möta syrran, Jimmy o bebben, så jag har umgåts lite med dom nu nån timme o nu gick dom precis. Igår efter att jag o Angelica hade käkat kebab o träffat på några kompisar igår så drog jag iallafall hem snabbt och bytte om innan jag rörde mig mot Högdalen o mötte upp Mimmi, Lisel o Lelle, Jessica kom förbi ett tag också. Vi satt i Dalbotten ett tag, sen drog vi till skateparken. De andra va inte där så länge men jag o Mimmi va där till tolvtiden, o vid de lagret hade min lur lyckats dö så jag gick med Mimmi hem o laddade den en stund. Sen va de ett helvete att komma hem. Bussarna kom inte, hittade inte busshållplatsen i stan o lalala.. Kom iallafall hem vid halv fyra och deckade direkt.
Nu ska jag fixa mig lite och sen bege mig mot min fina kusin där jag tillbringar natten, myspys! Ha de gött!
 

I´m done with you.

 
Hello! Nu är jag färdigfixad och ska alldelles strax springa ner till bussen men vill bara skriva ett litet innlägg först. Ska som sagt träffa Angelica, vi ska dra till Fellinos o käka, sen så har vi massor att snacka om så vi lär ju sitta där ett tag! Men ha de bra så länge, puss på er!
 

Summertime.

 
Ska sluta be om ursäkt för att jag inte bloggar, de är min blogg och jag skriver i den när jag vill. Midsommarhelgen vart iallafall superlyckad! Spenderade den med familj o vänner uppe på Mimmis land. Vi gick till en midsommarstång, gick tipsrunda, körde femkamp, åt god mat, drack, rökte vp, satt o snackade, solade, badade o hade de helt enkelt jättemysigt! Hela veckan efter det jobbade jag på en läger, asnice jobb om man frågar mig! Igår jobbade jag också, på Alfs företagsfest sóm fotograf vilket va askul! Fick dricka o äta hur mycket jag ville, umgås med skönt folk och samtidigt få betalt, how nice? Idag ska jag iallafall åka o käka kebab med min underbara o sjukt saknade vän Angelica, så underbart! Överdriver inte ens när jag säger att de va ett halvår sen sist vi sågs, helt sjukt! Så vi lär ju ha en heeel del att snacka om! Efter de s¨f¨r vi se vad som händer, tar dagen som den kommer. Kiss.

RSS 2.0