Jag vet, jag suger på att blogga.



I fredags var jag först med Weronika och Lelle ett tag efter skolan innan jag drog till Joel där Willus, Nano, Djuntz, Joel och Johannes var. Chillade där ett tag innan jag och Johannes drog o fixade lite saker, sen vid sex nån gång drog vi till Kungshallen och käkade. Längesen jag umgicks med den killen så de va nice faktiskt! Efter de drog jag till Jallie, så drog vi ut o träffade lite folk i Hagsätra. Lite senare drog jag, Jallie, Emma, Mimmi, Jessica, Nathan och Mackan till Gården också. Det var helt tomt där när vi kom dit, men sen kom de mer o mer folk. Sen framåt elva nån gång åkte vi till Rågsved o mötte upp Sivan, Jack, Johannes, Emma och Sussi. Vi satt på en bänk vid dammen och luffade nån timme, men de va skitkallt så jag och Jallie drog till henne halv ett typ? Då gjorde vi te och somnade i soffan, helt döda.
Igår drog jag till stan med pappsen och firade min födelsedag. Vi käkade lunch och köpte ett par skor&en mössa, tack papi! Sen vid fyra körde han mig till Della där de va födelsedagsfirande för henne. Vi käkade tacos, kollade film, gick ner till vattnet o myste, satt och pratade och bara tog de lungt. Vid halv elva drog jag, Jallie och Emma mot Barkarby för att, aaa fråga mig inte haha. Vi va inte där länge förns vid drog till Gullmars iallafall. Där köpte vi ss fettosaker och satte oss vid rulltrapporna medans vi väntade på Kemal i typ tre år? Men en glad Samuel kom förbi och underhöll oss, hahahah. Sen när han äntligen kom satt vi iallafall och snackade me han ett tag innan vi tog tuben mot Hagsätra där vi stötte på Joel, så vi väntade me honom på hans buss innan vi drog o crushade hos Jallie.
Idag blev jag hämtad vid elva. Drog hem snabbt och bytte om innan jag drog till stallet för tävling på Arabella. Hon var jättedum på framhoppningen så trodde de skulle gå bajs, men de gick skitbra faktiskt! Fick dock ett stopp och ett pet, men men de är ju super för att vara henne! Efter de hjälpte jag mamma och hämta ett nytt bord och stolar, sen va de hem o käka. Nu sitter jag här helt död, ska nog hoppa ner i badet. Peace

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0