Valborg idag! :)

Gomorgon! ♥

Vaknade för fem minuter sen. Fredag, 30:e maj och valborg idag ju! Kan det bli bättre? Ska ju fira hemma hos Mimmi med mina tjejor och vi kommer ha det bäst! Men jag hinner tyvär inte skriva så mycket. Har massor att fixa nu innan jag drar till skolan! Så ni alla får ha en bra valborg!


Tog bara några ramdon pirc från i sommras, miss and love.

Torsdag morgon!

Godmorgon allasammans!

Sovit gott? Det har iallafall jag gjort! Torsdag idage då, vilket betyder att jag slutar 15:30, suck på det. Sen är det årets första agillitykurs med vovven, vi får väl se hur kul det blir, hon är välldigt seg för tillfället så.. Men vi får väl hoppas på det bästa :)

Imorn är det valborg också! De gillar vi, ska vara med alla Mododogirlsen hos Mimmi och mysa galet, så det blir nog supernice! Vad ska ni göra på valbor föressten?

Men nej, nu måste jag verkligen börja fisa mig!


Onsdag avklarad.

Helooojj ♥

Hur har ni haft det idag? Själv har jag haft det bra, har ganska ont i huvet nu men annars är de super :) Efter gympan drog som vanligt jag, Nefel, Danni, Mimmi, Lisel, Safija och Demand till dansen, vi va lite sega idag men lite kom vi väl framåt :) När den va slut drog jag och mami hem. Nu sitter jag och skicka massa bilder till Jessica på msn och lyssnar musik :)

Ska nog snart kolla på Andra Avenyn också, missar ju alltid det på tv eftersom det går sammtidigt som Desperate Housewives :)

Men innan lägger jag inte lite pics från idag då.


Jag, Jessica och Lisel



Yeeeeeh


Haha kallas att bjuda på sig själv kanske? xD


Juste, Danni hittade en fyrklöver :)


<3


Haha wei :)

Men nu ska jag käka! Seeee jah

Pics a la Nikkan













Som ni kanske ser har jag varit ute och fotat lite idag :) Är hemma idag p.g.a att jag har 38.3 graders feber. Men känner mig inte så jättesjuk annars. Och eftersom det är superväder idag så gick jag självklart ut! Låg på våran baksida och stekte i solen i en och en halvtimme för ett tag sen också. Det är lixom 25 grader ute, myyyys!

Nej nu ska jag ner och duscha! Sen ska jag försöka plugga lite NO också, ligger lite efter i den så.. :)


Lyckad måndag :)

Shuuue Shuuue folket!

Kom för lite över en timme sen. Jag har nämligen vart i stan today med Jessica, Lisel, Nefel, Danni, Mimmi, Villiam, Pivo, Kewin och Emma. Soooofitsh. Fick med mig ett pra svarta skor från Din Sko också :)

Vi slutade klockan tre idag efter att ha haft bränboll ute på gympan. Då drog jag, Jessica, Lisel och Villiam till Högdalen å köpte massa Halal (typ en läsk) och glass. Sen drog vi in till stan och mötte upp Danni, Mimmi, Nefel, Kewin och Emma på Donken vid Hötorget. Vi satt där lite tills jag messade Pivo som va i Skanstull och undrade om han ville komma till oss. Han sa ja så hela gänget drog tillbax till tuben för att möta upp honom. Efter det gick vi till Din Sko, där jag fick med mig ett par skor ifrån. Sen gick vi runt och hade lite sådär lagom kul tills klockan sex då mamma ringde och sa att jag måste hem till Ixi. Så jag sa hej då till alla och började sen rulla hemmåt.

När jag kom hem tog jag ut Ixi direkt på en prommenad, sen värmde jag en Pizza i ungnen och satte mig här.
Sådär, nog med text nu! Dags för BILDBOOOMB! :)


Jag älskar dej Lisel ♥


Heeetingar hära :) ♥ Loooove jaaah

 
Nelle ♥ Felle


Bästavän du betyder allt ♥


Weeeei :) Bara Lisel som blev fin ju xD <3


Gillar bilden starkt fan xD Älskar dej gummzzz ♥


Yeeeeeh, jag och Villiam är alltid skönast :)


Della, Villiam, Buffel, Jag och Jessica ♥




We ♥ Alfarah Halal :D


Du vet att jag älskar dig obeskrilvigt va gumman? ♥


Tävlat Nova!



Japp, som rubriken lyder så har jag tävlat Nova idag :) Det gick verkligen superbra! Hoppade 70cm i stora ridhuset. Vi gick felfria och fick rosett, haha nu har jag fem likadana här hemma, plus massa andra asså.

Nu är maten snart klar så ska ner och äta. Vi sitter nog ute och sen ska jag köra min SO läxa där också. Så himla mysigt att sitta på våran baksida nu! Helt underbart väder, och eftersom man är själv så kan man sitta i baikini/underkläder. Gud, I love it!

Vill dra och köpa skor också, men tror inte det blir av. Klockan är ju redan tre så jag skulle nog inte hinna, men men.. Vi får ta det nån annan dag helt enkelt! :)

best night ever.

Halåååå allihopa!

Tänkte uppdatera lite snabbt bara, är sjukt trött så jag orkar inte. Kvällen igår vart sjukt lyckad måste jag säga! Först ví ute med några friends i ett par timmar, det hände lite saker och sen slutade det iallafall med att jag och Lisel somnade i en killkompis soffa runt tre typ? Vad som hände innan den kvällen tänker jag inte skriva, inte för att nåy "hemligt" hände direk, orkar bara inte. . Men klockan sju vaknade jag iallafall imorse av att Pivo, som alltså också hade sovit där satt på mig, hahah. Alla drog därifrån tunt ett typ?

Men nej, nu pallar jag inte skriva mer, kiss!


Äntligen fredag!

Godmorgon solstrolar! ♥

Topphumöret är här idag! Det är fredag, jag är pigg, det är fint väder och jag ska sova hos min kompis Lisel ikväll. Kan det bli bättre? :) Eftre musiken som är slut klockan tre får vi väl se vad som händer, vi hittar väl på något! Men jag tror inte att jag kommer blogga där, så ingen uppdatering förns söndag!


Hahah tog bilden förra helgen nån gång xD


Jessica "bästavän" Frykman



Jessica,
jag vet inte vart jag ska börja. Du är verkligen personen som känner mig bäst och som jag kan lite på till 100%. Det är dej jag kan berätta alla mina hemligheter till, för jag vet att dom inte sprids då. Dig kan man alltid gå till om nåt har hänt, för du får en alltid på bra humör igen. Man märker verkligen att vi har känt varandra i åtta år. För du ser rak igenom mig, senast idag, och bara du&jag vet vad. Man känner sig trygg med dig på något sett.
Det är något speciellt med oss. Om vi bråkar kan det hända att jag blir så irriterad på dig så det inte finns, men vi skrattar alltid åt det samma dag. Minnen orkar jag inte rabbla upp, det finns för många och jag skulle inte kunna välja. Men vi båda kommer ju ihåg dom så varför skulle jag enns? Jag skuller kunna sitta här hela natten och skriva massa fint om dig, men det har jag inte tid med. Så.. Jag älskar dig idag, imorgon föralltid andra halva och bästavän. Du gör mig hel. Hoppar du, hoppar jag ♥


Låten väcker minnen..

Godmorgoon :)

Kom nyss ut ur duschen som jag stog i aaaalldesel för länge, så jag måste skynda att fixa mig iårdning nu! Ville bara säga godmorgon snabbt eftersom jag inte bloggade igår :)



En till vårbild får det bli :) Ta ej! ©


Dagens bilder och videos


Jag och bästavän ♥♥ (dålig mobilbild)




HAHAHA! :) <3



Sorry men pallar inte skriva om dagen. Blev lite sköna videos från lunchrasten istället :)


-

Baby boy you stay on my mine, fulfill my fantasies.
I think aboute you all the time, I se you in my dreames.

Baby boy not a day goes by, whitoute my fantasises.
I tnink aboute you all the time I se you in my dreames.

Im so wrapped up in youre love let me go, let me breathe stay oute my fantasies.


21:50

Häjj häjj ♥

Kom hem för några minuter sen, sitter här och messar med muppen å lyssnar på musik :) Ska fan snart gå å lägga mig, är ganska trött, och de är ju trots allt skola imorn.. Skjut mig asså, nejmen man längtar ju inte precis.
Men tänkte berätta lite om dagen nurå.

Klockan elva va jag i stallet, fick Symfo som jag inte ridit på sjukt länge, superkul vare! Han va jätteduktigt och i fin form hela lektionen.

Sen kom mamma och hämmtade mig. Jag badade och sen fixade jag mig. Sen sprang jag ner till bussen som tog mig till Lisel, va där typ kvart i fyra tror jag? Där möttes jag iallafall av Lisel, Nefel, Pivo, Jonathan och Wiliam. Va där med dom och hade ruuligt till klockan åtta typ? Då skulle Pivo och Wiliam dra så jag passade på att hänga med dom eftersom jag va skittrött och ville hem. Fick sälskap med Pivo till Rågsved där jag tog bussen till Fittja och gick hem därifrån.


Copyright by Nikita Lindblad ♥

Godmorgon

Sorry att jag inte srev igår när jag kom hem, men klockan va typ ett då så pallade inte. Men kan ju skriva vad som hände nu. Danni drog vi nio, då va det bara jag och han där, vi körde lite kort och sen startade vi värsta kriget. på skojj asså. Hahah korten låg fan över hela hanns rum sen. Typ kvart över tio följde han med mig till centrum och sa hej ¨då sen började jag åka mot MImmi. Kom dit runt elva, då va jag ganska trött så jag låt bara i soffan och messade med Pivovoch sa självklart grattis till han när klockan blev tolv, han fyller nämligen 16 idag, s grattis igen! Sen åkte jag och mamma där ifrån typ halv ett kanske?

Nu måste jag gå upp, om en timma ska jag ju vara i stallet och rida, ska bli superkul att träffa alla! Efter det vill jag dra till Pivo igen, men vi får se hur det blir med det. Han kanske ska vara med sin familj och så.''


@ Pivos place

Shuue shuee

Just nu sitter jag. Danni och Pivo hemma hos honom. Vi har vart här i kanske en timme och inte gjort så mycke. Men innan va vi ute med Joel och Shiva i några timmar, kom hit typ halv fyra. Vi har bara vart ute och flummat runt här i Rågsved på lite olika ställen, ganska kul men jag har typ frysit ihäl. Men nu har jag fått låna Pivos tröja, så de va ju superbra som han brukar säga :) Men jaja, pallar inte skriva mer.

Skriver kanske när jag kommr hem, vi får se :)


Säleninnlägget.

Sjukt lyckat vart det, lärde mig massor och hade skitkul! Massa snowboardåkning, kortspel och annat roligt. Dagarna började 9 i backen, och vi åkte fram till typ sex varige dag, mys pys! Hade inte tänkt att göra värsta innlägget, så denhär texten får räcka. Blir bara några få bider också, orkar inte mer.




Min fredag 16e april 2010

Hejsan alla blogreaders! I´m back!

Just nu sitter jag i soffan och kollar på Talang medans jag käkar annanas och chattar lite med min mupp :)
Men tänkte berätta lite om min dag nurå. Började med att jag åkte till skolan och möttas av massa glada människor jag saknat massor, så det vart kramkalas :) När skolan va slut drog jag, Nefel och Danni till Högdalen. Men vi hade inget att göra så vi ringde dit en killkompis, muppen Pivo. Vi gick tunt på lite olika ställen och var almänt störda, blandannat på Jysk, Högdalens Leksaker, en skog, en buss och lite andra ställen. Kul vare iallafall :) Tack för en lyckad dag Mupp, Della och Nasse ♥
Sen kom mamma och hämtade mig runt halv sju där.


Btw så kommer ett Säleninnlägg komma, vet bara inte när eftersom 1600 bilder är en ganska stor grej att lägga in på datorn, och jag orkar verkligen inte nu, så vi får se när det blir :)

Men ni får ha det så jälva bra då, kisses från mig till er.


Godnatt och hej då för några dagar!

Hello blogreeders :)

Sitter här och är skittrött, vi var nyss och lämnade Ixi hos syrra och Jimmy där hon ska vara tills på torsdag då vi kommer hem igen. Har bara lite småsaker att packa innan det är klart, sen tror jag nog att jag går och sover. Ska trots allt upp sju imorgon, fasst iof så kan jag ju sova på tåget upp.

Men dethär blir mitt sissta innlägg på några dagar då, kommer ju inte kunna blogga medans jag är i Sälen, men när jag kommer hem blir det nog bildbomb! Sakna mig inte fööör mycket bara! Ha det bra, kiiiiisses :)


10 saker du kanske inte visste om Nikita Lindblad!



1. När jag var liten älskade jag att städa, nu är det helt tvärt om!
2. Jag tycker verkligen inte om mörk choklad.
3. Jag har varit i England fem gånger när jag  var liten.
4. Jag bröt mitt nyckelben när jag ver liten.
5. Jag är rädd för fåglar.
6. Jag tycker om att äta med  konstiga saker, t.e.x. yourgurt med gaffel (haha).
7. Jag tror intepå gud.
8. Jag har haft åtta mobiler.
9. Jag gillar i stort sätt all musik förutom opera, hårdrock och hardstyle.
10. Jag är välldigt bra på matte.

Godmorgon

Vaknade för en och en halvtimme sen men ligger fortfarande kvar i sängen och degar, haha typiskt mig! Men jag ska väl ta och gå upp snart! Äta fruckost och sen börja packa, juste jag har inte sagt det, men imorn drar jag till Sälen! Denna gången också det skolan, fasst för dom mindre barnen, så nu blir jag lite av en ledare också. NI kanske undrar varför jag åker med småbarnen också? Det är för mamma jobbar på Fritidset och det är typ hon som årdnar Sälen, så jag brukar åka med både dom stora och små.


Hela förra Sälengänget, jag sitter där i blå jacka :)


When the childrend cry,

Hej, eller vad man nu säger.

Min kväll blev lyckad med en liten påse godis, världens bästa mamma och en grym film! Den va sjukt sorlig också, började tillochmed gråta på slutet då det var som sorligast, brukar inte gråta på filmer´men nu.. Shit, det va jättebra tycker jag! Den får 8 av 10 stjärnor av mig. Absolut värld att se!




Bara älskar denhär låten också, får mig att tänka på massa saker, tänker inte gå in på vad. Bara lyssna och njut av låten!

Drar iväg på bio med mammsen!


Jag och mamma sätter oss snart i bilden till Heron och kollar på Remember me som börjar klockan 21:00. Ska bli jättekul att se den, har verkligen sätt fram emot det! Så det ska bli jättekul :) Ja, det var i stort sätt allt jag ville säga. Uppdaterar nog ikväll när jag kommer hem, om jag orkar!

Vilka är ni?

Eftersom jag har uniefär 50 läsare om dagen, men nästan inga kommentarer så tänkte jag att alla mina fina läsare kommenterar detta innlägg och skriver nånting om sig själv, det behöver inte vara mycket, men nånting. Skulle vara superkul om ni hade lust med det, ni behöver självklart inte ha en blogg, och ni behöver inte skriva namn om ni inte vill, skriv bara nånting, vad som helst!


Städa, städa, städa!


Är i full frat med att städa nu, huset ser ut som ett bomdnedslag och Frida, Elina och Emelie kommer hit ikväll och sover över.  (Dom kommer inte, alla va trötta, vi tar de nästa vecka istället) Så det behövs! Ville bara uppdatera snabbt, nu ska jag fortsätta!

Kyss på rumpan!

Tävlat Arabella

Hejsan peeeps :)

KOm hem för inte sådär jäättelänge sen, har varit i stallet hela dagen lång ;) Tävlade ju Arabella på morgonen, vi fick ett stopp men jag är ändå jättenöjd! Resten av rundan gick super, och det är ju trotsallt Arabella vi snackar om, den osäkra stannarponnyn :) SÅ jag är jättenöjad som sagt! :)

När tävlingarna var slut drog jag, Maja, Julia och hennes lillesyrra till berget och gick runt lite, sen var jag mest med Elin och Tilda, på slutet vá jag med Tess och Vera också :) Blev hämtad av mamma runt fem?


Arabella och jag innan tävlingen ♥


Hopp :)


Maja med sin fina sköthäst Nova :) <3

Nu ska jag hoppa i ett bad, gud så skönt det ska bli! :)


Helt slut!

Orkar inte skriva nåt, kom till stallet halv tre, gick tilsammans med Emelie från bussen och när vi kom fram möttes vi av Linda, Danni och Emma. Så vi satt där ute och smörjde och flummade runt ett bra tag. Plötsligt blev klockan sju,  då jag hoppade Arabella, gick skitdåligt (enligt mig iallafall) men det kanske beror på att jag är sjukt trött och lätt blir grinig då, sov trots allt bara 6 timmar inatt..

Bjussar väl på några bilder iallafall :)




Såhär såg jag ut idag :)


Haha Emelie med min ridhjälm på huvudet (av någon andledning?) och jag påväg till stallet :) <33



Linda och jag har  ruuuuligt :)


Julia och jag på staketet :) <3



Nu ska jag äta, kolla på Greys Anatomy, packa inför tävlingen imorn och sen sooova!


Påskövernattningen 2010

Kom hem för typ en timme sen :) Ringde mamma när vi hade städat och hon sa att hon kunde komma och hämta mig nu, så jag kände att det var lika bra, hade ju en stor madrass som jag aldrig skulle orka släda hem annars.

Vi har haft det jättekul med massa lekar, påskrunda, film och annat kul! Dock lyckades jag inte fota sådär jättemycket, så fotona kanske inte är dom roligaste, fasst jo rättså ändå :) Jaja, dom får tala för sig själva, orkar inte skriva!


Mina sötnosar Tess och Frida, dom skulle vara kaniner med glömmde öronen :)


Tess, jag, Frida och Linnea vid sängarna :) -3


Maja, Frida och jag innan påskrundan :)


Jag och Maja hoppar <3


Finaste Frida och jag :) <33



Danni flyger till Blåkulla :)


Linda och jag <333


Haha blir det hetare än dethär? Love you <3


Kärleek <33

Drar till stallet igen vid två tre kanske? Ska ju hoppa ikväll klockan sju också :)

Ny dag, nya tag :)

Hej hopp!


Topphumöret är här idag, det är ju nämnligen så att det är påskövernattning i stallet idag! Mina grönsaker (Tess, Frida, Emelie) och måånga fler kommer att vara där! Gud så bäst vi kommer ha det!
Jag tar bussen som går 13:35 så kommer jag fram 13:47, perrfa! Självklart får kameran följa med så det blir en massa bilder när jag kommer hem imorn! Nej, nu måste jag gå och packa väskan!

Ha det så bra medans jag är borta!



Shoppingdag i Skhlm

Häjjsan!

Kom hem för typ 1 och en halvtimme sen. Nu sitter jag i soffan och kollar på Top Model, så jag tänkte inte skriva så mycket, bara lägga in bilder!

Jag kom till Skhlm strax innan två, där mötte jag upp Frida och Emelie. Vi gick runt och tog lite kort i olika affärer, flummade och hade mamssa kul i uniefär en timme tills Tess kom. Då tog vi lite mer kort och fikade. Sen började vi shoppa på ricktigt!
Vid fem blev i hämmtade av Emelies pappa och åkte hem till Emelie ett tag, där spelade vi Guitar Hero och gosade lite med hennes kanin. Sen halv sju kom Fridas pappa och hämtade mig, Frida och Tess, så körde dom mig till busshållsplatsen. Där fick jag sitta och vänta på min buss i en hel halvtimme innan den kom, inte kul alls!

Juste, ni kanske undrar vad jag köpte?:
1. En t-shirt från Gina där det står "Oh my god" 99kr
2. Ett vanligt svart linne från Gina 99kr
3. Örhängen från Glitter 64kr
4. Toffsar från Bik Bok 19kr

Oj, nu blev det visst text ändå :P Aja, här kommer massa bilder då!


Frida, jag och Emelie inne på Ur&Penn :) ♥


Haha vi gillar heliumbalonger :)


Haha :) ♥


Sexy biaaatches :) ♥


Emelie ♥ Nikita

Nikita ♥ Frida


Tess ♥ Nikita, haha vi är bara för sköna!


Tess, jag och Emelie ♥


Love you ♥


Hhihi, älskar dejj ♥

Tack för en underbar dag tjejer, ni vet att jag älskar er mäst va? :) ♥ ♥ ♥

21:36

Hallå folket!

Kom hem för typ en kvcar sen, nu känner jag mig pråppmätt och illamående efter allt jag har stoppat i mig. Först den goda maten, sen glass till efterrätt och sen massa äckligt godis, fyy vad äckligt! Känns typ som jag ska spy, usch säger jag bara!

Men kvällen har varit tiktigt lyckad måste jag nog säga ändå! Massa trevligt folk ju, så man satt och snackade rättså mycket. Tog ut/in och fodrade hästarna hela tiden också kändes det som. När jag och Claire cyklade bort för att ta in unghästarna till ett annat stall fick vi se söta lille Waledemar också, lite A-ponny, skitsöt!

Men aja, nu orkar jag inte skriva mer! Jag och mamma ska sätta på en film nu, Änglar och demoner blir det ikväll, aldrig sätt den. Men jag lär väl somna som vanligt efter halva filmen, haha.. :)

Juste glömde säga det! Imorn ska jag till stan med Frida, Emelie och Tess, så det blir nog ruuligt :) Älskar mina girls mäst! ♥ :)

Lägger in några bilder nurå, tog faktiskt inte så många.. Bara på söta bebisen Zigge hela tiden :)


Mamma och Jimmy fixar med räkorna (ucsh)


Maaaaat


Gulle bebisen Zigge :)


Iväg på påskmiddag!

Hejsan!

Hinner inte skriva på mycket eftersom vi strax ska åka ut till Nykvarn där hela mammas sida av släckten kommer vara för att käka påskmiddag tillsammans. Vi ska grilla så det kommer bli mys på hög nivå tror jag!
Vet inte riktigt när vi kommer hem, runt åtta, nio kanske? Mer bloggning blir det iallafall då!




Såhär ser jag ut idag :)
Har äver på mig ett par jeansleggings från gina och ett pa ballerinaskor från Din sko.

Trötter

För att beskriva dagen så kort som möjligt säger jag såhär:

På morgonen red jag den fina vita hästen Spirre hos min moster Anne. Sen vidare till ett fält för att gå en sveng med Ixi. Efter det hem för att duscha och byta om. Sen kom pappa och hämtade mig. Vi åkte till Fittja och fixade mina ögonbryn, sen hem till honom. Där städade jag och så spelade vi shack och körde X-box.

Kom hem för inte så länge sen, men nu är jag supertrött och vill bara kolla på tv, så godnatt!






Talang 2010

Goookväll ♥

Sitter nu i soffan och kollar på Talang med godis och påskmust, massa mumms! :)




NÅGON MER SOM KOLLAR PÅ TALANG? :)

You can feel it in the air !

Hello sweethearts! ♥

Topphumör på hög nivå är det här! Jag kom nyss in från en nästan 3 timmars prommenad med Ixi och Frida. Vi gick vid sjön, fält, gångvägar, skog och ja lite överallt. Värkligen skitmysigt är det ute! Man känner värkligen att våren är här nu, lixom jag gick i bara tjocktröja! Gosh va mysigt det vaaar! :)
Massor med mysiga bilder har vi tagigt också, se och njut!


''












Godmorgon :)

Vaknade för typ en timme sedan, men har inte fått så mycket gjort sen dess. Eller jo, jag småstädade mitt rum lite snabbt, så det va ju bra! :) Nu sitter jag här och dricker te, jättegott faktiskt!
Mamma är ute med Ixi nu på en tiominuterspromenad så hon får kissa bara, men ganska snart efter att dom kommer in ska jag ut på en långis med Ixi.

Sen vid fyratiden ska vi hämta Sheila (min syrra) och hennes kille Jimmy på IKEA och köra hem deras grejor. Sen ska dom nog äta middag och mysa här ikväll, så det blir roligt! :)


Mysig bild jag tog igår på promenaden. Får jättestor lust att gå vid en sjö nu, så jag kanske ringer Frida och frågar om hon vill hänga med till Albysjön och gå en sveng :)


Påsklooooov!

Tjeeenis alla mina sunshines!

Nu har jag påååååskloooov! Gud va söknt säger jag bara! :) Toppen har dagen varit också!

Vi slutade efter lunch. Då letade jag upp Mimmi i centrum och vi bestämmde oss för att åka till Högdalen snabbt efetrsom vi hade en timme på oss innan vi skulle vara på Fritids för att jobba. Men det blev bara massa tågåkande fram och tillbax istället, haha.

Klockan ett var vi iallafall på Fritids, vi sminkade ungarna till påskkärringar och sen åkte vi iväg till Högdalen med dom och kollade när dom gick påskkärringar. Sen vid fyra kom vi tillbax. Då ställade3 jag och MImmi oss i dansrummet och tog massa fina kort :)

Lite efter fem satt iallafall jag, mamma och Sheila i bilden påväg hem för att hämmta Ixi. Sen lörde vi vidare mot Salem. Där hämtade vi upp Jimmy (Sheilas kille) och deras hund Taro, så gick vi en sveng där i skogen, mys!

Efter det drog vi vidare till Thaiterassen och köpte thaimat, jummie! När det var klart körde vi hem Jimmy och Sheila. Och innan vi åkte hem sprang jag in på Ica Maxi och köpte massa´gott godis som jag sitter och smaskar på nu till ett repris av Blåsningen!






RSS 2.0