utan vänner klarar man sig inte

Hejsan peeeeeps! Kom hem för inte sålängesen, ska strax hoppa in i ducshen, tänkte bara uppdatera lite snabbt först. Gårdagen va NAJS med mina fina tjejer. Först va det flumm i globen som gällde, sen vidare till Rådmansgatan där vi körde laserdom, ruuuligt! Efter de drog vi till Hötorget och tänkte gå på bio, men sen bangade dom flesta så vi sket i det. Vi sa hejdå till Mimmi, Danni, Nefel och Lisel så drog jag, Jessica och Felica till Hemköp och köpte lite gott till kvällen. Sen blev vi hämtade av Felicias farsa och så slaggade vi där. Somnade i soffan med alla kläderna på och sov där hela natten så kände mig inte sådär superfräch när jag vaknade om man säger så.. Jag och Jessica började dra därifrån lite efter ett. Stannade i Tumba på vägen hem och fixade en sak också.
Slänger in lite bilder innan jag hoppar in i ducshen då, puuuss.
Det blev visst ganska många bilder, och har måånga mer. Men alltid kul med bildbomd, aaaaajt? Nej nu ska jag faktiskt ducsha!

hejdå skolan, ses om tre veckor :D

Nu är det såhär att jag inte hinner blogga nu. Men fredag idag, lov nästa vecka och prao de två veckorna efter. DE GILLAR VI!

Vi kan gå genom eld.

Bara för att Danni tvingar mig att blogga.. Dagen har väl varit sådär. Matteprovet gick ganska bra, mobilden blev baxad och de va kul på handbollen. Ja vad ska man säga.. Har absolut ingen lust att blogga. Varför skriver jag ens? Har inte ens nåt att skriva ju. Danni sa att jag skulle skriva att hon va bäst också. Blä

I love my life

Hejsan, lääääget? Men mig är det sjukt bra! Livet är underbart just nu och jag älskar de. Gårdagen vart sjukt lyckad också. De vart jag, älsklingen, Lisel, Joel, Danni, Pivo, Willuz och Jonathan som sov där. Vi kollade på film, spelade kort, lyssnade på musik, drog ner till Pizzerian och käkade, flummade runt å hade de jättemysigt. Somnade nån gång vid fem och vaknade runt tio. Drog hem vid två sen. Sheila och Haley är här och hälsar på så jag har vart med dom en del, men nu ligger jag i sängen med datorn. Blev skittrött, men de är väl inte så konstigt, har inte sovit så mycke inatt. Ska nog ta och vila lite, för sen är det handboll!

Livet flyter på.

Chaaaa, läääget? Med mej är det naiiz iallafall. Gårdagen va MYS! Var och dansade Salasa med älsklingen och nåra i Fridhemplan till tio typ, sen hem och basta o mysa. Nu är jag hos honom och snart börjar vi rulla mot nåra kompisar där vi slaggar inatt. I love it. Peace out.

Mot Hammarbybacken

Tjenare! Nu är jag nästan klar för att börja dra mig mig Hammarbybacken, där jag ska tillbringa min dag med mina fina chompizar. Min skola har vinteridrottsdag idag, och jag valde alltså att åka snowboard. :)

Gammal gumma.


Hej på er folket! Hur är läget med er? Med mig är det både bra och dåligt. Vaknade upp imorse med värsta huvudvärken, träningsvärk i hela kroppen och ont i mitt stukade finger, så jag blev hemma idag. Haha känner mig som en gammal gumma när jag går runt här helt stelt. Men jag är glad ändå, det är ju alla hjärtans dag så jag fixade lite söta saker till mami, alltid kul. Jaaaaa, ville bara uppdatera lite snabbt sådärah, kyss.

Jag älskar helger ♥









Lördag: Jag, Lisel och Nefel vaknade upp hemma hos mig. Vi åt fruckost, chillade lite å så innan Lisel drog hem. Då började jag och Nefel fixa oss lite rockigt sen drog vi med Simon till Bromma där vi skulle spela in en musikvideo med hans polare. Det var helt galet och kul! Vi typ hoppade runt och puttade på varandra. Nefel och jag tog massa bilder i de coola ljusen också. När det var klart vid sex började jag och Nefel röra oss mot Akalla där vi käkade pizza hos hennes pappa, sen va de mot Fridhemsplan för att vänta där på att mamma kom och hämtade oss där vid halv tolv. Sen hem för att kolla på film och somna.







Söndag: Vi vaknar upp här hos mig igen och tar de lungt på morgonen, ätar fruckost och kollar på tv. Sen börjar vi fixa oss för att gå ut och fota. Men de tog så sjukt lång tid att locka våra hår så vi kommer inte ut förns fyra typ. Vi går ut och fotar medans vi fryser ihjäl. Sen går vi in, värmer oss och käkar. Nefel drog vid halv sex sen. Då börjar jag packa väskan, byta om och sen va de mot Handbollen. Första gången för mig och de va sjukt kul! Stukade dock fingret vilket var minder kul, men men... :) Den slutade runt nio och nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik.

Thank god it´s friday !

Frdag idag, de gillar vi starkt. I början tyckte jag veckan gick hur seg som helst, men nu på slutet har den gått riktigt fort faktiskt. Idag efter skolan ska jag jobba och tjäna ihop lite pengar, sen blir det mot Lisel och sova där, weeei. Imorn vet jag inte riktigt vad som händer, sen på söndag ska jag prova på Handboll och se om jag ska börja där iallafall, kul kul! :)

Fototävling avbruten.

Hahahahahha sköningbild ju :D
Jag har helt enkelt fått in för få bilder, orkar inte. Så de blir ingen fototävling, sorry.

Hej onsdag ♥


Gomorron på er! Snabbt innlägg nu bara, hinner inte skriva nu egentligen, ska iväg tidigare idag. Men idag hälsar vi onsdagen välkommen iallafall. Efter skolan blir det iväg och fixa prao, sen hem. Men måste dra nu, så ha en bra dag!

Duktig flicka!

Nu tycker jag faktiskt jag har varit jätteduktig som pluggat en timme! Innan det så red jag en galen och pigg Lussan, men det gick väll okej. Höll dock på att rammla av när hon fick dampryck och sprang runt och bockhoppade i galloppen, men satt kvar. Dagen har annars varit sågär, har varit sur hela dagen + haft mensverk, de gillas inte..

Uppe med tuppen!

Copyright © by Nikita Lindblad


Uppe tidigt idag! Tycker de är skönt att ta de lungt på morgonen och inte behöva stressa, så idag ställde jag klockan lite tidigare än vanligt. Idag efter skolan blir de jobba på Lillan och sen mot stallet för att rida.
Ha en bra dag!

Man träffar tusentals människor varje dag som inte påverkar en ett skit, sen träffar man en person som förändrar hela ens liv.

Ännu en måndag avklarad.


Bild från igår, copyright © by Nikita Lindblad

Sådärja! Nu är jag hemma från ännu en måndag dårå. Sitter i köket med datan, här lyssnas de på musik och lagas mat, jättemysigt! Dagen har väll varit,, normal. Skola och sen utvecklingssamtal, blä, men de gick bra, skittråkig bara. Kött, pannkakor och semlor blir det till middag idag iallafall, muuuuummz.

Underbara helg






Fredag:
Först var det ju skola som vanligt. Sen vid två var jag på stället konserten var för att ha genrep och fixa, där stannade jag tills konserten började runt fem. Jag dansade&sjöng, de gick jättebra och konserten vart grym! När den var slut drog jag och Jallie snabbt hem till henne och lämnade våra saker för att sen dra till gården där Mimmi, Adam, Philip, Jack, Jocke, Sussi, Stivo, Ameer, Nathan, Amanda och många fler va. Vi va där ett tag sen drog jag och Mimmi snabbt hem till henne och hämtade våra saker. Efter de drog vi tillbax till gården och va där till de stängde klockan elva. Då drog hela gänget till Högdalens centrum och chillade där ett tag innan jag och Jallie drog hem till henne vid tolv? Sen sov jag där.

Lördag: Jag vaknade upp hos Jallie å vi käkade fruckost och fixade oss. Sen vid ett började vi rulla mot Skanstull där vi gick till Erikstalsbadet och badade. Sen vid halv fem var jag hos Mimmi i Hagsätra, var där ett tag innan vi rullade in mot stan och tog ut våra biobiljetter, sen gick vi och käkade på Taco Bar. Bion började kvart över sex, vi såg Love and other drugs. Rekomenderar filmen starkt! Haha lilla jag började storgråta, skitbra film! Efter de drog vi snabbt tillbax till Mimmi, mötte upp Nefel och sen drog vi hem till Lisel där även Danni var så sov vi där.
Söndag: Jag vaknade upp hos Lisel och drog därifrån nästan direkt när jag vaknade. Jag fixade mig lite och sedan började jag och min hund Ixi åka mot Tungelsta där min kompis och Ixis syster bor. Vi spenderade dagen där. Gick på en promenad, körde lite lyndnad, inomhusträning, käkade och segade lite framför datorn. De va jättekul att träffa dom, sjukt längesen! Vid halv åtta kom mamma och hämtade mig där och sen åkte vi hem. Nör jag kom hem spelade jag lite kort och sen bastade jag i en timme typ, jätteskönt! Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik.

FREEEEEEEDAG



Godmorgon peeeeps! Nu har jag jättebrottom och måste verkligen springa ner nu, så går det när man inte kan bestämma vad man ska ha på sig.. Jag ville bara önska er en bra dag, för det kommer jag ha! Vi får se hur det blir med uppdateringen i helgen, kommer nog inte vara hemma så mycket. Men kameran är med mig så det blir massa bilder sen! Största kramen till er ♥

Big smile :D

Det är FRADAG imorn, fan va underbart asså! Först skola, men inte heldag för ska repa massor inför skolans konsert som börjar vid fem trorja? Den är väll slut vid sju-halv åtta. Då drar jag och Jallie hem till henne så sover jag där, hihi myyyys :) Åh va skönt med fredag och helg asså! Tycker inte ni också det är skönt?

:)

Go´kväll bloggen, hinner bara blogga lite snabbt nu för jag har lite att fixa inför imorn. Men min dag har varit bra, de gick bra hos tandläkaren och allt annat, Skriver lite senare, pussen.

Dagens outfit

Stickad: Gina
Linne: USA
Byxor: H&M

happy morning

Godmorgon sötnosar!
Lädsen att jag inte bloggade igår, men efter ridningen när jag kom hem så la jag mig bara i soffan och somnade typ, haha så orkade inte riktigt blogga då.. Det kanske börjar bli lite tråkigt att se gamla bilder också? Denhär ör från helgen. Men ska försöka ta nya bilder idag!

Mitt schema idag ser ut såhär: Skola, tandläkare, baka med Mimmi&Nano sen hem.

Ganska najs dag ändå, lite läskigt att gå till tandläkaren bara för de är en undersökning om när jag ska få tandställning, usch va ful jag kommer bli! Jaja vill man bli fin får man lida pin, eller hur man nu säger.
Lägger upp dagens outfit innan jag går hemifrån, ha de bra ♥

Fototävling!

Nu hade jag tänkt att ha en liten fototävling. Det skulle vara jättekul om just DU ville vara med, så kom igen skicka in en bild till min mail nu!
När: Tävlingen startar nu den 2:a februari 00.00 och jag väljer ut de fem bästa den 12:e februari.
Hur: Ni skickar in eran bild till min e-mail [email protected].

Tema: Valfritt
Pris: Äran och massa länkningar
Frågor? Kommentera då inlägget eller skicka ett mail till [email protected]. Tänk på att skriva namn och bloggadress i mailet då ni skickar in bilden ni vill tävla med!

Gonatti natti

Godnatt alla mina fina bloggläsare ♥

Om ni ville veta..

Spola fram till 49sek så blir låten grymt bra ♥

Hade bara tänkt att säga, om ni nu vill veta att jag har bestämt mig för att skriva sådär som jag gjort på denhär bilden "Photo by Nikita" på i stort sätt alla bilder jag lägger upp på bloggen.

this is the night



Hej på er!
Kom precis hem från stallet där jag red Ivan, han är skitseg men blev faktiskt riktiigt fin, skitnöjd är jag! Nu hade jag tänkt att damsuga mitt rum, eftersom jag inte kunde göra det förut när Haley sov i min säng. Ha en bra kväll!



Hemma från skolan.

fick bli en till bild från studion igår eftersom jag inte tagit några idag.

Hello! Hemma från skolan idag, imorse när jag vaknade kände jag mig jättetrött, förkyld och så hade jag ont i huvudet. Så jag gick inte upp utan sov tills elva istället. Då gick jag upp och spelade kort med Simon och Sheila som också var hemma, jag och Simon har nyss fixat så min låt är 100% klar också, hihi. Men nu ska jag faktiskt ta och storstäda mitt rum! Det behövs kan jag ju säga, ingen fin syn..

RSS 2.0