Längesen..

Gud va längesen det var jag bloggade! Men jag har inte varit hemma nånting alls på senaste tiden, njuter av sommarlovet helt enkelt! ock tänker jag inte skriva vad jag har gjort, de skulle ta för lång tid.
Jag har tillbringat mycke tid på Mimmis land och på Flaten kan jag säga, riktigt kul har jag det på dagarna!
Nu är jag hemma hos ****** och ska vara här till typ fyra. Sen ska jag oc mammi dra till min storesyrra och kolla på hennes nya hund, så det blir nice :)
Bildlöst innlägg eftersom jag inte är hemma.

Luck.

Heluu, saknat mig?

Jag har iallafall haft det BÄST i Flaten på lägrat med sjukt undrbart roliga människor! Det bästa året hittills tror jag faktiskt! Med massa bad, paddling, föredrag, grillning, maffia, kortspel, aktiviteter, filmer och massaa annat. Sjukt kul har det varit iallafall! Men jag hinner inte göra värsta innlägger med 1000 bilder för jag måste fixa massa saker. Jag, mamma och Mimmi ska nämligen till Mimmis land idag, så ska vi fira midsommar där med hennes familj och några till.



Inte alla, men ganska många av dom på lägret. Jag är där näst längst till höger med Shooiz i knät :)

Flaten, here I come!



Godmooooorgon! :)


Idag ska jag som sagt på läger ute i Flaten. De är ett antidrogläer och de är sjukt kul! Nice att man känner i stort sätt alla där också, och jag å mina tjejor kommer ha stora huset het för oss själva yeeey. Kommer hem på torsdag men då blir det nog bara ett snabbt innlägg med några bilder för sen drar jag till Mimmis land och friar midsommar. Fyfaaan va taggad jag är asso, denhär veckan kommer bli bääääst! :D

Meen nu ska jag fixa mig! Pussar och kramar så hörs vi om några dagar!


Visste du att... ?

1. När jag dricker läsk/bubbelvatten räknar jag mina klunkar, haha fett weird jag vet.
2. När jag var liten älskade jag teletubbies.
3. Min syster Sheila är gravid och ska föda den 8e september (me like)
4. Jag vill bli fotograf när jag blir stor.
5. Jag äter ingenting från havet.
6. Jag gör denhär listan fasst jag verkligen inte har tid.

Sola och bada.

"Godkväll"

Hinner bara skriva jättesnabbt för jag måste packa inför imorn! Juste har glömmt att säga det men imorn åker jag på läger med mina nära och kära i Flaten, de är ett "anti drogläger" som min skola ordnar varige år, sjukt kul är det!
Idag låg jag först och solade på våran baksida, sen drog jag, mamma och min syster Sheila till ett ställe och badade med Ixi. Efter de drog vi och handlade, käkade thaimat och så fick jag med mig två nya bikinis och ett par shorts hem. Men jag hinner inte skriva mer, lägger in några bilder bara :)

Nikita banaana

Haha kom inte på nån rubrik, så det blev "Nikita banaana" eftersom Muppiliino alltid säger så till mig xD

Hejsaaan peeps!

Kom hem för typ en halvtimme sen. Käkat och lite sånt nu :)
Jag och Pivo har iallafall haft jättekul idag. Han mötte mig i centrum runt halv tre. Då gick vi hem till han. Gjorde låtar, spelade kort och flummade runt lite. Sen efter ett tag drog vi ut till Shooiz, vi gick till dammen och satt där ett tag, Shiva kom då också. Älskar de stället av någon konstig andledning, de är typ inte enns fint :P Sen drog jag och Pivo till kebaben å han käkade. Efter de hem till Shooiz en liten stund å chilla. Sen gick vi ut igen ett tag. Och sen hängde Pivo med mig till centrum och väntade på min buss :)

Men nuuu sks jag tagga från datan, puuuuss! ♥


Gammal bild på mina och Pivos ben vid dammen :P


Rubriken är svårast..



Helluu alla gulliga som orkar läsa min blogg! ♥

Hur mår ni? Själv mår jag bra :) Jag sitter här och lyssnar på lite bra musik och messar lite med Muppen. Jag ska snart gå ner och fixa lite mat, sen drar jag till Rågsved och möter upp Muppen (Pivo) vi får väl se vad vi hittar på, men vi har allti kul! Iiingen aning om när jag kommer hem, det beror helt på massa saker, men jag tror nog att jag sover hemma iallafall. Så ag bloggar nog ikväll. Men ni får ha det så bra sålänge! Puss&Kram


Ridin´ solo




Älskar låten ♥


Flaten är mitt andra hem.

Underbar dag idag säer jag bara! Jag och mamma plockade upp Mimmi och Emma strax innan tio och sedan åkte vi till Flaten. Vi var vid stugorna och käkade lunch till lite efter tolv. Då gick jag, Mimmi och Emma mot klipporna. Vi satt där ett tag och chillade, sen nån gång vid halv två gick vi och mötte Jessica vid bussen. Inte långt efter de kom även Adam och Kim. Vi badade och hade kul ett tag sen joinade även Philip, Malle och typ sju pers till. Vi simmade till andra sidan, bombade en flotte, badade, myste, grillade lite korv och hade skitkul tills halv sex då mamma kom och hämtade mig. Då drog vi hem, byte om och sen mot stallet för att hoppa Arabella, de va skitkul och det gick jättebra! Fast jag rammlade iof av :P


Emmaluuu och jag


Mimmuu och Emmaaa


Emma, Mimmi, jag


Onnyfraiman ♥




Korviliiinosarna hoppar


Haha vi gjorde oss smutsiga och sen...


.. hoppade vi i igen!


Älskar dej <3


Fina Emma


Mimmi är supermaaan


Haha hon kom aldrig upp där :P


Kimpuuush och Nikkääjj hoppar :)





Philip flupp och nikki plutt


Dumma Philip puttar i stackars mig :P


:)


Dyka :)







Oj, nu blev det en riktigt bildbomb! Men de är väl alltid kul? Jaja nu ska jag hoppa in i duschen! :)


I love it like this.

Hej, eller vad man nu ska säga.

Tänkte berätta lite om dagen då. Vaknade upp hos Jessica, vi fixade oss snabbt och sen blev vi sktjussade till Farsta. Sen drog jag till mammas jobb i Bandhagen för hon sa att de fans något jag kunde göra och få lite pengar. Men precis när jag kom dit gick hon in i ett möte och när hon kom ut ifrån de hade jag tappat lusten att jobba. Så runt ett jag drog istället hem till mina kompisar Joel&Jonathan, Pivo var där också. Efter ett tag kom Shiva, sen Kevin&Shoiz och även Willu sen. Vi hade de grymmt kul med massa kortspelade. Riktigt roligt att vara med bara killar ibland faktiskt! Men jag drog redan vid halv fem tillbax till mammas jobb. Vi åkte hem å bytte om sen iväg till stallet och rida, de ick skitdåligt. Eftrede drog vi till Salem och köpte Thaimat sen hem.

Nu sitter jag här nyduschad och lyssnar på musik. Imorn blir det Flaten hela dagen med mina kompisar Mimmi, Emma, Jessica, har hört att Boomer och några ska dit också :)


Haha bara älskar bilden på Willu, Lisel och mig på mitt favoritställe, flatenklipporna.


Hos Jessica



Heluuu, ville bara lite snabbt säga att jag är hos min kompis Jessica. Ska sova här också så det blir nice. Men ah, de va bara de jag ville säga. Kiss

Tävlar.

Hejsaaan!

Jag fick en kommentar av Michelle som undrade om jag ville vara med i hennes fototävling. Brukar inte vara med i tävlingar men nu tänkte jag "varför inte lixom?" Vill du också vara med? Klicka här då!


Denhär bilden är jag med och tävlar med © !

Kärlek till ponnycupstjejerna

Ruuuulig dag på hög nivå. Först hoppade jag terräng på superbusiga Luccan, blev lite stegringar och bockningar men konstigt nog höll jag mig faktiskt kvar. Sen skyndade jag och Frida oss att byta om innan hennes pappa sktjussade oss till Grönan där vi mötte upp Maja, Tess, Julia O, Julia H, Frida A, Elin A och Elin S. Vi sprang runt där och hade kul tills klockan sju. DÅ kom Julias pappa och hämtade mig, Maja och Frida. Sen hämtade mami mig i Tumba och nuu är jag hemmaaa.

Tack för en lyckad dag tjejer, älskar er ♥

Nu ska jag ääääta sen tror jag att jag sätter på en film eller något, är helt slut!


Jag, Frida, Julia O i Tilt kön.


Julia H, Maja, Elin S och Tess.


Julia O, Frida och jag i Tilt i spöregnet :) Ursäkta våra faces xD


Tess ♥ Nikita

Godmorgon ♥



Hinner inte skriva mycket. Men ville bara söga godmorgon. NU drar jag till stallet och rider min sissta gång i söndagsgruppen, sen sktjussar Fridas pappa mig och Frida till Grönan där vi möter upp resten av girlsen, så har vi en riktigt rolig dag på Grönan nu! :)


Bara för att


Lisel och jag i torsdags vid flatenklipporna :)

Hejsan bloggeeen!

Dålig uppdatering, som vanligt och vet. Men nu när det är sommarlov vill jag inte tillbringa min fria tid till att sitta framför en dataskärm lixom. Och jag har ändå inte vart hemma. Dom två senaste nätterna har nämligen jag och Danni sovit hos Lisel. Vi hart haft det jättekul! Flaten, bio, träffat folk, flummat och varit uppe halva nätterna å kollat på massa filmer. Dessutom har vi ätit massa skitmat, inte bra asså.

Men nu är jag hemma igen. Tänkte städa mitt rum lite eftersom det ser ut som ett bombnedslag, kläder ÖVERALLT, men det blir nog inte av :P Haha, men duscha ska jag göra iaf, sen blir det nog sängen ganska tidigt :) Ska rida imorn bitti och sen blir det Grönan med massa tjejor, blir nog nice.

Men godnatt på er och ha dee bäst!


Ingen ork.

Gud ientligen orkar jag verkligen inte med bloggen. Skriver bara för eran skull och för att det är kul att kolla tillbax på sen.

Igår sov som sagt jag och Jessica hos Mimmi. Vi va först ute och tog massa sjuka kort, sen gick vi in och somnade till OTH. Idag vid tre drog vi till Flaten och mötte Phille. Men sen kom folk vi inte ville vara med och de va ändå ingen sol så vi frog redan vid halv sex.

Meeen meeeeeen, nu jag jag gå och dö i soffan :)


Stadsvandrig med Mimmi och Jessica

























Dagen har jag tillsbringat med mina vänner Mimmi och Jessica i stan. Vi har vandrat runt och flummat lite bara. haft allment kul altså :) Var även nyss i stallet och red. Men nu ska jag hem till Mimmi igen och sova där m Jess. Imorn drar vi till Flaten också, ruuuuuligt ! :)


Sommrigt












.

Lördag: Jag sov som sagt hos min kompis Frida. Vi gick till Brosjön för att bada, men bangade när vi kom dit, vi åt grillat, vi drog till Filmkedjan å köpte lite gott, vi kollade på två filmer, först skräcken "The childrend" och sen avslutade vi med komedin "Sommare med Göran" , sen lå´g vi och pratade i Fridas säng tills klockan va runt ett tror jag?

Söndag (igår): Frida till stallet men mamma kom och hämtade mig där direkt. Sen åkte jag, mamma, mammas kompis Ullis och hunarna mot Strömmsholm där vi tillbringade hela dagen. Min kusin tävlade nämligen där och det gick superbra! Hon kom trea i båda finalerna och vann 28 000 kr i prispengar. Grattis säger jag bara! Förutom att kolla när hon tävlade gick jag och Claire runt och kollade i tälten, badade, tog lite fina kort och massa saker. Vi kom inte hem förns runt åtta och då va jag helt slut! Jag la mig i sängen med datan i knät direkt och tog det lungt.












Vill bara påpeka att hindrarna är 155cm höga och att min kusin är grymt duktig! Och om ni vill se mer bilder från igår så kan ni kolla min facebook "Nikita Onny Lindblad"


Frida

dsc02816 (MMS)

Frida


Lalalalalalala, jag älskar dig frida Tibbl...

Lalalalalalala, jag älskar dig frida Tibbling! <3333


Mot Frida!

Nu sktjussar mamma mig snart till Frida där jag ska sova inatt! Vi får väl se vad vi hittar på, kul kommer vi ha iallafall! Älskar mig Friida mäst! :)


Gårdagen

Tänkte bara lite snabbt skriva om igår.
Efter skolavslutningen drog jag, Nefel, Mimmi, Jessica, Lisel, Joel, Shiva, Djuntz, William och Adam till Högdalen för att handla mat och snacks till kvällen.
När det var klart drog jag, Nefel, Mimmi, Jessica, Lisel, William och Joel till Flaten. Där mötte vi Philip och Adam&hans bror kom då också. Philip hjorde upp en eld till oss och sen stack han, Adam och hans bror.
Inte långt tid efter det joinade även Shiva&Djuntz oss.
Vi hade det huuuuur mys som helst. Vi grillade, badade, berättade spökhistorier, körde maffia, sprang runt och flummade, tog massa kort och hade bara riktigt kul. Danni kom vid åtta också.
Sen vid tio kom mamma och hämtade mig, Mimmi, Shiva och Djuntz. Vi sa hejdå till våran underbara Nefel som åker till Turkiet imorn och är borta hela sommarlovet, gud vad jag kommer sakna henne asså, inte kul. Älskar dig mäst Buffe! Vi sktjussade hem Mimmi, Shiva och Djuntz sen vare hem för mig också!

Underbar kväll säger jag bara!


En bild på mig&världens finaste Nefel från igår. Vill ni se mer så kan ni kolla på facebook, "Nikita Onny Lindblad" heter jag där.


Sommaravslutning idag


Foto: Jag igår, TA EJ! ©

Godmorgon alla fina! ♥

Hinner inte skriva så mycket för jag är långt ifrån klar, och jag har inte så jättemycke tid på mig.
Men bara så ni vet så drar jag och några andra någonsstanns och grillar´efter avslutningen så jag kommer nog hem ganska sent ikväll, så jag kanske inte bloggar,

Men ni får ha en jättebra fredag allihopa! Men jag kommer ha den bästa, snart SOMMARLOOOOOOOOV!


Myskväll

Helojj i stugan eller vad man nu säger!

Kom hem för kanske 45 minuter sen? NU sitter jag här nyduschad och ska snart bädda ner mig i min sänga och soooova. För imorn måste jag vara pigg&glad eftersom det är skolavslutning då, asså jag kan inte fatta det, Fyfan va underbart asså!

Denhär kvällen blev riktigt lyckad måste jag säga! Jag tillbringade den på Flatenklipporna med Mimmi, Jessica och typ sju killar? Vi har haft det jättemyyysiht och kul som alltid!Det ända negativa med kvällen va bara att jag råkade tappa min mobil i vattnet, inte kul alls asso.. Så nu får jag ha en hammal skitmobild sålänge, men men,...

Hinner bara lägga in tre bilde, sorryyyyyy.







.

"Jag trodde på oss, men jag trodde visst fel.."


Onsdag.


Haha någon sjuk bild på Della, mig och Mimmi påväg till klipporna för två veckor sen kanske? :)

Tjenis penis!

Allt bra med er? Med mig är det rätt så bra :) Var ganska deppig på morgonen men sen bestämmde jag mig för att bli glad och blev det. När brännbollsmatchen läsarna mot eleverna (som eleverna vann, självklart) dorg jag, Danni, Jessica, Mimmi och Lisel till Flatenklipporna för att bada. På bussen mötte vi även Philip, Adam och Rene som också skulle dit. Vi hade de jättekul och mysigt där. Sen kom mamma och hämtade mig&Mimmi där runt kvart i sex? Vi sktjusade hem henne sen hem för att byta om snabbt innan vi körde mot stallet. Där hoppade jag en rolig lektion på fina ponnyn Arabella. Nu är jag hemma igen, har precis ätit och ska snart hoppa in i duschen.

Pussaaaar och kraamaaaar till alla! :)

RSS 2.0