Påväg UT!

Nu drar jag uuuut! Mammsen är gullig och kör mig eftersom hon ändå ska åt samma håll, riktigt skönt att slippa åka själv! Ni får ha en jättebra valborg!

Nyducshad och frääääch

Hahahah va bara tvungen att lägga upp bilden :)

Tjenare folket! Kom precis ut från ducshen och nu dunar jag musik, som vanligt. Lite tidigare drog jag me Simon och kollade på en fotbollsmatch i Hallunda, men drog därifrån innan den va slut, de va så sjukt jävla kallt!
Tror mina planer för kvällen är ganska säkra nu iallafall, väntar bara på att hon ska komma hem och snacka me sin morsa. Men ja som sagt det är nästan säkert. Vi drar nog till nån brasa, men annars har vi inte planerat så mycket. Men men det får bli som det blir!
Nu ska jag torka håret och börja fixa mej, skriver nog innan jag draaaaaar sen. Heido!

Rensa huvudet

Nu går jag ut och säljer kakor! Haha bara så ni vet :) Gammal cpbild, men tog bara nån..

Blääääh

Åh blääääh, mina planer för morgondagen går ju inte bäst om man säger så...

Dagens outfit

Har jättebrottom men där fick ni dagens lite snabbt, måste springa nu! Ha de bäst!

Hopp i säng

s
Godnatt ♥

Segootime

En till bild från dagens fotorunda.

Chaaa alla segon, ligger just nu i soffan och väntar på att mammsen kan komma upp så vi kan sätta på en film. Ligger och kollar lite på Semesterduellen men det är paus nu så jag har inte mycke att göra, passar på att blogga lite, duktig chey hihi. Skriver nog ett innlägg innan jag slaggar om jag orkar, annars får ni sova så gött!

Helt slut..


Bara för jag sitter vid mammas dator och inte har några andra bilder.Telia Sebbe som står brevid mig btw ;)

Helloo, sitter nu i köket och har precis pluggat HK jättelänge, mamma låg och förhörde mig på allting så nu kan jag det ganska bra iallafall. Väntar nu på att maten ska bli klar så jag kan käka, har inte ätit speciellt mycket idag så är ganska hungrig, men men. Ikväll blir det bara slappa framför tv:n, tror vi sätter på en film eller nåt, eftersom både mamma och jag är helt slut! Men imorn ska jag försöka ta mig till skolan iallafall! Måste nästan det eftersom jag har Hemkunskaps prov + en annan grej jag måste fixa i skolan. Men nu är maten klar! C yaaah

Nikkan bakom kameran



Oh yeah



Hejsan hejsan! Sitter just nu ute på balkongen och schteeeker i solen med min parteeey lista på, najs majs! Kom nyss in från en liten fotorunda också, blev nog några finfina bilder tror jag, Ska kolla dom snart, sen lägger jag upp några här! Annars har jag faktiskt varit duktig och pluggat idag! Tänkte plugga ännu mer snart, har HK prov imorn och jag kan inte sådär jättemycket om man säga så, haha. Men lägger upp bilderna snart då, pussen!

Sjuk chey´

Sitter nu hemma och bara segar. Vaknade imorse med huvudverk och kände mig jätteförkyld, så stannade hemma. Sov tills typ tio då jag gick upp o käkade frulle. Nicole&Simon hade precis vaknat då också så vi körde lite kort o så innan jag gick upp å la mig på mitt rum igen med boken. Vid två kom pappsen och plockade upp mej och syrran så drog vi och käkade o släppte av henne vid tåget mot Norge dit hon flyttar igen.

Ska bara ta de lungt nu en timme innan de är dags att byta om och dra till stallet för hoppkurs, yeah. Ledsen för dålig uppdate men mitt påsklov var naajs med mina underbara vänner, kärlek till dom! ♥ C ya!


Party all night looong

Lite skön bild från igår :)

Sitter just nu på Issas golv me hennes dator medans hon går med Saga till pendeln. Gårdagen va naaaaajs. Först visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så vi satt hemma o dunka musik till typ halv nio. Sen drog vi till Slussen o mötte upp Saga, Sanne och Nicole eftersom vi skulle till Söder. trodde vi.. Men nej vi skulle tydligen tillbax till Farsta, haha. Galen kväll säger jag bara! Jag, Sanne o Issa irrade runt hur länge som helst medans vi försökte hitta Donken sen, sprang över massa väga o shit. Men sen va vi iallafall hos Pontus hela kvällen tills typ ett nån gång? Riktigt sköna människor måste jag säga, sjukt kul :)
Ska väl vara här en liten stund innan jag börjar röra mig hemåt, måste ducsha och lite så innan jag drar till Friiiida på tjejkväll, mys! Skitlängesen jag va me de gänget!

Snaaaabbt.

Har massa bilder från dagen men hinner inte fixa med dom, så blir en snabb webbcambild.
Skriver bara kortfattat om dagen eftersom jag har brottom. Dressyrtävling imorse, hade lärt mig fel programm så det blev kaos men allt löste sig tillslut. Så där red en stressad&nervös Nikki lite slarvigt o slutade fyra, men vann hela cupen, yääh. Sen hem o äta påskmiddag, leta påskägg o chilla med familjen. Nu är jag fixad och klar för att börja röra mig mot Farsta där jag chrashar inatt hos Issa, saknat den cheyen! Men  nu måste jag springa...!

´

The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything.

We love it.


Simon & jag förra veckan.

SHOOOO BRÄÄÄÄH, fett glad chey här! Jag och Simon står i köket med musiken på högsta volym o förbereder inför grillningen. Mamma är och hämtar syrran på Arlanda nu, dom kommer runt nio och på blir de GRILLA och myyys, underbart!

Yeah!

Här har ni lite bilder att kolla på, eller ah ganska många ändå,  men hinner inte skriva så mycket nu. Måste lära mig programmet + så vill jag hinna sola lite. Ha de göööött!

Glad chey :D

HELLOOOOO, kom nyss hem med en blågul rossett & ett påskägg efter att ha vunnit hela hoppklassen med finaste Symfonie, de gick verkligen sjukt bra! Vann med nio sekunder o allt. Så nu är det bara dressyren kvar imorn då, vi får väl se hur det går men det ska nog gå bra, hoppas jag. Så nu ska jag ner och plugga programmet på tomten, ska nog sola lite också innan jag måste dra till tandläkaren halv två. Efter det är det agillitytävling me vovven också, det ska blir jävligt kul faktiskt!

Bilder kommer om ett tag i ett annat innlägg :)


Mera blogga!












Bilder från i förrigår, Flaten mitt andra hem ♥

Helli hallooo, nu är det så att jag, igen, tänkte börja blogga lite mer&roligare. Vad sägs om det? Najs jag vet :) Kom nyss hem och har precis delat på en pizza med mammsen, gött! Ikväll blir det bara vara hemma o slappa, eftersom jag måste upp rättså tidigt imorn eftersom jag ska tävla. Yes men det var i stort sätt allt jag hade att säga just nu, skriver kanske mer sen. Kiss

Btw så åker min underbara Mimmi Fraiman till Turkiet idag, ha det bäst älskling loveu <3

@ Lelles place

Haha kärlek ♥

Nämen cheeenare. Nu är de såhär att jag och Lelle ligger i hennes soffaaaa, bara så ni vet. Jupp, jupp, jupp, kul va? Jupp. Slaggade här inatt efter att jag, hon och Mimmi vart i hagsätre ett tag och löst lite grejer.
Idag ska vi ligga här, kanske kanske inte man vet aldrig, man kan aldrig va 100% säker, sen kanske vi ska sälja kakor, hihihi. Men vi får c! Jupp, jupp, jupp.
Oseriöst innlägg haha, MEN nu ska jag avluta med någon seriöööst.
Jag älskar min Lelle  jäääääääääääääääättemycket och de vet du cheyen, förlåt för allt sis  ♥ Älskar alla mina Mododos obeskrivligt mycke, tack och förlåt för allt, ni gör min dag älsklingar :*

Underbart


Bild igår från underbaa Flaten med underbara männniskor ♥

Godmorgon, vaknade imorse av att mamma kom in och frågade om jag va vaken, jag ba ja nu -.- haha men det var ändå lite skönt, skulle säkert sova bort hela dagen annars. nu har jag precis gått ut och lagt mig i solstolen, fan va underbart säger jag bara! de är 20 grader, sol och helt underbart! ska nog ligga här ett tag och bli lite brun (a) jamen de va i stort sätt allt jag hade å säga, pussen :*

Mododo i mitt ♥



Jag ville bara säga att jag älskar er jättemycke tjejer ♥


Nu går jag uppför istället för nerför!



Hello i stugan! Sitter just nu hemma med fullt hus, alla är hemma + så är Sheila och Haley och hälsar på, trevlans trevlans! Dagen har ändå varit helt OK, den började inte så bra men mitt liv känns bättre nu iallafall! Fick sällskap med Felicia hem också, vi stannade lite i Fittja och tog lite bilder också, älskar den tjejen! Imorn är det fredag vilket vi gillar starkt, har dock ingen som helst aning om vad jag ska göra, men hittar väl alltid på något!
Men nu ska jag ta hand lite om Haley som sitter och sprattlar i mitt knä.


What are words if you don´t mean them when you say them?


Jag är så trött på allt knas som finns här vi måste nån annan stans.

Godmorgon. Ligger just nu i sängen och lyssnar på lite musik, vaknade nyss och måste upp nu. Måste ut me Ixi på en ganska lång promenad vid tio och sen ska jag till Danni så fort jag kan för att möta tjejerna där och plugga, duktiga flickor som pluggar på sin studiedag!

Och så var allt slut.

Jag älskar dej, jag hatar dej, jag saknar dej. Allt vi sa, allt vi gjorde och så är allt över. Yes, åh jag vte fan inte vad jag ska känna.. ♥


RSS 2.0