Häjdo!

Nu drar jag och sccccchteeeker i värmen, C YA!

Everyone are like noone else.



Amen hejsan sötnosar, lääääääget? Med mej är de najsmajs! Sitter här nyducshad&nyklippt med en tandborste i munnen medans jag lyssnar på musiic. Packningen är klar nu, men det tog sin lilla tid måste jag säga! Är nästan helt klar med allt, bara lite småsaker kvar men inte mycke alls! Ska faktiskt gå och lägga mig snart, ska upp vid sju imorn så jag behöver sova. För er som inte har fattat de så drar jag till Spanien imorn i en vecka med mami, Mimmi&Nano, hur jävla underbart som helst! Kommer vara en pepparkaka när jag kommer hem, hihi. Blir dock ingen bloggning medans jag är borta tror jag, om ingen gästbloggar. Nej nu har jag borstat tänderna i typ en kvart, ska gå och spotta ut de nu! Godnaaaaaaaaaatt ♥

Loved.

Häääjsan bloggen! Kom hem för en halvtimme sen typ, kort dag idag i skolan. Vi var nånstanns runt Fruängen och hade nån jävla idrottsdag med andra skolor, skittråkigt verkligen. Men träffade en gammal kompis där + Tsatsiki, ni vet han från filmerna? Cooooolt ju, snackade med han och allt haha. Var iallafall tvungen att dra hem driekt efter de, eller mamma hämtade mig så handlade vi lite saker först. Drar ju till Spanien imorn och har hur mycket som helst att fixa, så kunde inte vara me tjejerna idag men men.. Grattis finaste Lelle iallafall, jag älskar dej ♥ Men nu måste jag börja packa osv, kyssen.

Love that never stops ♥


Helloooo peps! Läääget? med mej är det iallafall najs! Sitter hos Lelle i Akalla med mina tjejor och har de bäst, dock är det bara jag här just nu, + Lisel som är i ducshen. De andra gick ut på en liten promenad och tog kort, men jag ville inte lämna min lilla Lisie själv så stannade. Min älsklingslelle fyller ju år imorn, de är därför vi sover här så vi kan vakna upp med våran ängel på hennes födelsedag och gratta henne, kärlek till den bruden! Men nej, nu kom Lisel ut från ducshen så ska vara lite social, puuuuuuuuss!


Dum chey.

jag och Mimmiii, är där just nu btw.
Skitdålig uppdatering, jag vet. Men har verkligen inte haft tid! Igår sov jag och Kim hos Philip och idag ska jag och tjejerna sova hos Lelle som fyller år imorn, grattis till henne! Men jag bloggar imorn när jag kommer hem. Kommer antagligen hem ganska tidigt imorn eftersom jag måste oacka osv till Spanien dit jag drar på lördag morgon, najsmajs!

Hello

Ingen lust alls att blogga om dagen men nu ligger jag iallafall nyducshad i min säng och läser bloggar medans jag väntar på att Desperate Housewifes ska börja, king!

Just live your life ♥

Superfula, supersköna, superälskade.
Hellu. Ligger nu helt död i min säng och vill bara soooova, men skriver lite snabbt om dagen bara. Mitt humör har gått lite upp och ner men dagen har ändå varit najs. Slöjdvecka denhär veckan, altså är jag ute på Flaten hela veckan vilket är hur mysigt som helst. När vi slutade drog jag, Mimmi, Lisel, Lelle, Emma och Jessica till Milanparken och spelade basket med Sebbe, Stivo, Dell, Malle o Ameer, skitmysigt! Sen drog jag hem till Mimmi och åt tacooos innan jag rullade hemåt vid niotiden. Orkar inte skriva mer, dö puss.

This is how we do it.



Helluu!
Lång dag och hur mycket som helst att skriva, så tar det kortfattat! Jag och Isac vaknade vid elva nån gång, då ducshade jag o fixade mig sen rörde vi oss mot centrum och hoppade av tuben. Han drog hem till sig och jag drog till Jessica ett tag. Sen åkte jag o Della till Skärholmen o gick runt lite innan vi träffade tjejerna i Slussen fem och drog till Kungsan. Rix fm festivalen, alltså träffade man massa folk, åt på Donken/BK, dansade, sjöng, tog massa kort och flummade runt innan vi rörde oss därifrån vid åtta? Dp drog jag, Emma, Jessica, Mimmi och Danni till Hagsätra skolgården till grabbarna o körde basket. Jag var helt genomblöt när jag kom in, sprang runt som en galning haha! Nu ligger jag iallafall nyducshad hos Jessica, ska slagga här inatt, mys! Men nej, nu ska jag vara social! Puuuuuss ♥

Nighttime.

Helluuuu! Ligger just nu i soffan och kollar om på filmen jag nyss kollade på, haha. Isac somnade på mig så jag kunde inte röra mig och låg jätteobekvämt o kunde inte sova, så nu är jag typ pigg -.- Men ska verkligen försöka bli trött igen, måste sova!
Men jag kan ju passa på att berätta lite om min dag först. Pappa, framor och min faster kom och hämtade mig och syrran nån gång vid tvåtiden. Då drog vi och käkade thaimat i Uttran och sedan vidare till Rönninge och fikade. Jättemysigt faktiskt, skitköngesen jag umgicks med den sidan av säkten, så de va najs! Kom hem vid typ sex nån gång, ducshade o lite så. Sen försökte jag hitta nån att sova hos men alla verkade göra nåt, så jag sket i de o somnade i soffan vid tolv typ. Sen gick jag in och la mig i sängen men dp ringer Isac mig och frågar om han kan komma. Snäll som man är säger man självklart ja, så jag tog me mej hunden och gick och mötte honom, gulligt va? Haha. Vi har iallafall kollat på film o lite så, bara tagit de lungt lixom. Men nu ska ja bli trött, natti!

Just be yourself, everyone else is already reserved.


Haha superdålig bild från igår, men så går de när man tar me luren!

Godmorgon alla fina, eller ah "goddag". Jag har faktiskt varit vaken sen halv nio imorse! Eller nej nu jag jag väl lite, men vaknade då och gick med Tess ut, hon blev hämtad av sin mamma, dom skulle köpa något. Sen gick jag iallafall och la mig igen och sov tills typ halv tolv? Då hade syrran kommit med sin söta bebis Haley, så vi har legat ute och solat sen dess. Men nu ska jag nog ta en ducsh och börja fixa mig, för snart kommer pappa, farmor och min moster och hämtar upp mig o syrran så drar vi väl och käkar eller nåt sånt. Sjukt längesen jag träffade farmor, så de ska bli kul faktiskt! Sen ikväll får vi se vad som händer, men drar väl antagligen ut ocg träffar någon eller nåt, vi får c! Puss!

Dance the night away.


Dålig mobilbild från kvällen på Fred, Ellen och mig, får duga!

Tjena hej! Nu ligger jag och Tess i min säng och myyyser, hihihihihi (a). Kvällen har varit riktigt mysig måste jag säga! Lite småseg i början men sen blev det bara roligare och roligare när de kom mer och mer folk. Träffade massa polare jag inte träffat på jättelänge, riktigt naaajs! Yesyes, men nu ska jag göra nåt annat. Godnatt!

So tell the DJ play it all night.


Inte världens finaste bild, men men!

Helluuu folket! Är färdigfixad nu, väntar bara på att maten ska bli klar så jag kan slänga i mig den och sen rulla mot Hornstull där jag ska möta Tess&Fred, därifrån drar vi tillsammans till Långholmen precis som förra helgen och chillar där helt kvällen. Galet mys, sen sover Tess hääär..

Live your life like there was no tomorrow ♥

Hahah ohyeah, jag just nu :)

Tjenareeeee! Ligger juste nu i sääängen och snackar me Isac o Adam på skype, självklart ringde Isac mig precis när jag loggade in hahahah gulligt! Dagen började rättså segt, ont i hela jävla korppen och hur seg som helst. Men sen gick min seghet över till att jag blev övertrött och började adgarva till allt istället haha. Efter skolan hämtade iallafall pappsen ut mig så drog vi in till stan och tog en fika på något överklass café, skitgott haha! Efter de drog vi på bio och såg I´m number four, helt okej film faktiskt. Sen skutsade han hem mig och ah, nu ligger jag här och snackar me två sötnosar, hihi. C yaaa :)

Natti natti

Precis kollat på Big Brother, älska! Men nu ska lilla Nikki sova, har sovit lite dåligt de senaste dagarna så tänkte gå och lägga mig tidigt idag. Eller tidigt och tidigt, inte sent iallafall. Så godnatt mina fina läsare!

Veckans planer.



Imorn: Skola, sen plockar pappsen upp mig så går vi på bio och käkar.

Fredag: Skola, sen ska jag och Tess ska ut med några polare, vet inte riktigt vart och vad vi ska göra men nånting kul hittar vi på! Sen slaggar hon hos mig.

Lördag: Inte riktigt bestämmt än, mina planer sket sig. Men hittar på nåt!

Söndag: Rix fm med mina tjejor, sen så träffar man väl antagligen på rätt så mycke folk där.

We live like this.

-
Gammal bild på mig och Symfo.

Hejsaaaan, allt bra? Kom hem för inte så länge sen. Har varit i stallet och ridit i dressyrspecialen på fina Symfonie. Gick sjukt bra, finaste killen! Nu ska skriva lite på en sak, sen blir det deg i soffan framför Grey´s, love it! Skriver nog ett "veckans planer" innlägg lite senare om jag orkar, hihi. Kyss!

Best I ever had.



Hellooo! Sitter hemma i köket nu, kom hem för typ 20 minuter sen. Dagen har vart både seg och skön på samma gång, va helt död imorse och orkade inte göra ett piss, men piggnade till lite sen och avslutade dagen med fotbollsträning för skollaget, najs! Sen fick jag sällskap me Fraiman till Rågsved där jag bytte buss hemåt. Så ah, nu sitter jag som sagt här, haha. Ska väl kolla runt lite på datorn ett tag. Sen ska jag vara duktig o laga mat till mammsen kommer hem, idag igen, duktig chey!


Desperate housewifes.

Måste bara säga att Desperate housewifes är såååååå bäst, hihihi. Checkar de nu :)

One day at a time.

Haha random bild från typ förra helgen.

Hejsan bloggen! Har precis käkat och är nu jätteeemätt, lagade mat till mig och mammsen idag, gulligt va? Efter skolan idag gick jag iallafall ner till Lillan och dansade med småtjejerna innan jag drog hem och bytte om för att dra till stallet. Fick Grå och red barbacka, gick så sjukt jävla bra! Bästa på längeee, supernöjd verkligen. Nu tänkte jag kolla facebook, bloggar och lite sånt. Sen ska jag fixa en sak som måste vara klart tills imorn, *suck*! Jaja det går nog snabbt.

Miss it like hell, but don´t want it back.

Tänkte bara säga godnatt, sleep well!

Det var bra då, vi var barn då.

"Kan sakna den tiden, sakna det folket och sakna det livet. Det var bra då, vi var barn då"

I remember me.

Chaaaa, allt bra med er? Har precis käkat min goda middag som jag lagade helt sjääälv, och de blev faktiskt riktigt gott *stolt*. Precis när jag satte på datan ringde Nano, Djunts o Willuz mig så sitter och snackar lite me dom nu medans jag fixar låtar till luren. Ska snart ut me Ixi och sen blir de segokväll för min del, orkar inte göra något. Men jag skriver mer sen baaaaabys, kyss!

Just one more time.


Dagens outfit blev ett par jeans, ett vitt linne och ev svart tröja.

Godmorgon sunshines! Då var det måndag igen då, vilket betyder att man har ännu en skolvecka framför sig, men det är bara bita ihop! Tiden kommer nog gå riktigt fort nu till sommarlovet eftersom det är så mycket annat än vanliga skoldagar nu på slutet. Nästa vecka är det t.ex. slöjdvecka på Flaten vilket är jävligt najs, och veckan efter de ska jag till Spanien, hur skönt som helst! Så jag ska inte klaga :) Ha en bra dag sötnosar!

GÖLLIGT

HAHAHAHHA ÄLSKA NÄRBILDEN PÅ MIG OCH THEO :D


Hellooooo! Sket i matchen, för mycket folk så man typ inte ens plats att sitta och tycker inte ens hockey är kul. Så sitter här och snackar me Theo på Skype medans han sitter och sjunger sina gaylåtar för mig, hahahhaha skitsöt! Men meeeeen, de va allt jag ville säga!

Leave it behind you.

Hello! Nu är jag klar med allt jag behövde fixa idag, sköööönt! Sitter just nu och snackar lite med Isac medans musiken är på, najsnajs. Ikväll, eller om typ en halvtimme kommer de massa folk hit och tittar på matchen, riktigt mysigt. Tycker dock inte hockey är speciellt kul, men men ska nog kolla ändå! Yes då vet ni, ha en najs kväll!

If you decide to do something, then fucking do it


Lite suddig bild haha, men jag och mina bröder Simon och Brandon i fredags.

Godmorgon sötisar, mamma kom in och väckte mig för några minuter sen. Trodde klockan va typ halv nio men nej tydligen var den nästan halv tolv. Men jag gick och la mig ganska sent igår, låg och snacade med mina älskade kompisar hur länge som helst, kärlek. Bloggade aldrig igår på kvällen, dålig jag är. Men bion var så grymmt jävla skön, helt underbara är dom ju! När jag kom hem vid nio så satte jag mig och hade porerkväll med mami, Simon och Gurra. Vi slog ut mamma o Gurra, men sen förlorade jag mot Simon efter vi hade kört ett tag, men men!
Idag blir en fixa-dag bara! Ska iväg med mammsen och köpa lite grejer som jag behöver inför sommaren, städa, gå en låmngprommenad med hunden och lite sånna saker, ändå skönt att ha sånna dagar ibland, för längesen faktiskt.

Just you and me.



Hello, läget med er? Med mig är sådär, är sjukt seg och sur, tänker dock inte ta upp varför. Gårdagen vart både lyckad och olyckad, men jag hade sjukt kul hela kvällen! Orkar inte skriva i detalj med jag var iallafall i Långholmen hela kvällen med massa skönt folk, riktigt najs! Sov hos Tess sen och idag har vi varit i stan me några kompisar. Ska gå till bussen om fem minuter, jag och Kenny ska på bio och se Hur många lingon finns de i världen, lite efter jag vet men men haha. Men jag skriver mer ikväll, lägger upp massa bilder då också. PUSS!

Hinner inte, orkar inte.

Nu har jag och Tess vaknat och ducshat, vi ska fixa oss och sen drar vi ut och fixar lite saker. Skriver mer när jag kommer hem senare, bilder blir de då också, puss!

Redy or not, I´m doing i now.

Ville bara säga godnatt ♥

Beautiful people

Hahahah drivbild från dagen.

Cha tja sha sötnosar! Hur har eran dag varit? Min har varit riktigt najs! Chill dag i skolan, sen drg jag hem till Mimmi där jag möttes av två killkompisar, men ingen Mimmi haha. Så chillade där med dom tills Mimmi kom efter en halvtimme typ, inte långt efter de kom två till kompisar så drog vi ut och träffade massa folk lite snabbt. Köpte även en sak till min Nora på Apoteket innan jag sa hejdå till folket och började röra mig mot Karlaplan där jag mötte Issa och Nora. Vi gick runt lite i afärer, tjockade oss på Donken, tog en promenad och tjockades oss ännu mer på ett Café, sen rörde vi oss hemåt vid åtta typ. Pluggat lite nu, duktig chey (a) Men nu ska jag ladda upp dagens bilder på fejjan eftersom Rahand tjatar så jääävla mycke om de, haha. Kyss

Stress.



Godmorgon sötnosar! Hinner inte skriva så mycket men kända att jag var tvnungen eftersom jag inte bloggade igår, förlåt för det! Torsdag idag iallafall. Efter skolan drar jag snabbt hem till Mimmi o hämtar lite grejer och sen drar jag och möter upp finaste Issa så drar vi nån stanns och tar en fika, mysigt! Men måste springa nu! Puss

That feeling, I love it ♥

Bara för att jag inte tagit nya bilder sen helgen.

Tja! Förlåt för extremt dålig uppdatering, men har helt enkelt inte haft tid, fullt upp hela dagen! Efter skolan gick jag driekt ner till Lillan där syrran var och hälsade på med sin bebis, va där och hjälpte småbarnen ed deras dans till halv fem då vi drog hem. DÅ bytte jag snabbt om och drog sen till stallet där jag red lille Ivan ute på gräsbanan, han fick dampryck flera gånger och skenade iväg, haha söt. Sen när jag kom hem satt jag faktiskt och pluggade jättelänge innan jag bänkade mig framför tvn och kollade DH, mys! Men nu ska PluttN sova, natti!

Sweet

Cha chaaaaa! Ligger just nu i sängen nyducshad med musik på, som vanligt. Dagen har varit riktigt naaajs faktiskt! Slog massa personliga rekord idag å¨Farsta IP. Sprang t.ex. en kilometer på 4.49 minuter, sweet! Fick skjuts av Boomer till Högdalen på hans knasmoppe sen, gulligt. Där träffade vi Philip, Jack, Adam och några andra. Sen drog jag med dom till Bandängen där vi träffade Jallie, Amanda och Sebbe, så jag sa hejdå till boysen och va med dom istället. Vi gick runt och gjorde lite allt möjligt. Sen kom mammsen och hämtade mig vid halv sju, gulligt! Men meeeeeeeeen ni får ha det så bra, c ya!

Never again.

Bara för att jag älskar bilden och RävN så jävla mycke ♥

Godmorgon sötnosar! Sovit gott? Det har inte jag gjort iallafall, legat och frysit, men men.. Idrottsdag i skolan idag, så kommer tillbringa hela min dag i farsta IP, riktigt najs! Älskar idrottsdagar, man slipper ju skolan också vilket är ett extra +. Så nu jävlar ska jag tagga till och göra riktigt bra ifrån mig idag, puss!

COOLT!

Vet ni vad jag nyss märkte? Skulle logga in på bloggen och så såg jag att jag fanns me på "nya innlägg" ni vet? Stod Nixie och mitt senaste innlägg, hihih. Tänkte att ni ville veta de (a)

Every day, every night

Shooo, orkar inte göra värsta innlägget om igår.. Men vi hade de sjukt mysigt på vårat berg! Vi grillade, spelade kort, snackade, lyssnade på musik och massa mysigt! Jag älskar mina cheyer mest! Vi chillade här ett tag, sen drog dom vid tre idag. Nu ska jag äta!

Chillpill

Jag och mina änglar igår ♥

TJA! Sitter just nu i soffan me Angelica o Frida. Vi somnade i soffan igår med kläder och allt på, så jag och Angelica vaknade halv sjuk imorse, då hade Frida gått och lagt sig i min säng. Men jag och Ankan va skitpigga så vi låg och garvade åt alla bilder vi tog igår, lyssnade på musik och kollade på en film, mys! Skriver mer om gårdagen senare, mer bilder också. PUSS!



Lookin`

Sådär ser lilla Nikki ut nu, mjukisar och en vanlig vid tröja, skönt! Ska snart gå ut och möta mina änglar vid bussen, sen ska vi nog dra och köpa lite saker till kvällen, underbart!

Smile for me

Chaaaaa, gick precis me Simon till bussen. Vi har chillat galet på ballkongen o ute. Simon fixade även frulle till mej, och sen mötte vi mamma o Simpen på kubb. Vi förlora, haha.. Ska snart hoppa in i ducshen och börja fixa mej, för snart kommer mina älsklingar Frida&Angelica hit, MYYYYS! Underbar dag fan, i love it! C ya!

We both know it ♥



Godmorgon alla fina, vaknade för typ en timme sen och har börjat fixa mig nu. Sitter och väntar på en killkompis som ska komma hit ett tag, najsmajs! Ingen aning om vad vi ska göra, men nånting hittar vi väl på! Ikväll kommer mina änglar Angelica o Frida hit också, vi ska sitta på berget och grilla hela kvällen, sjukt mys! Men jag bloggar mer sen! Kyss ♥

Godnatt!

Ännu en bild från kvällen :)

Ligger och snackar med Simon brooor i tele, men jag orkar inte ha på datorn längre, så jag stänger av den nu och messar bara istället. Natti natti sötnosar! ♥

Jag älskar dej cheyen ♥

Måste bara säga dehär. Du är verkligen en fin vän älskling, har så jävla kul med dej, alltd ett leende på läpparna. Kan snacka med dej om vad som helst, och jag känner verkligen att du förstår mej, så sjukt skönt! Tack för allt baby, jag älskar dej obeskrivligt mycke DiskarN ♥

Hej jag har tråkigt.

Haha fight me Kenny :)

Hejsan! Tänkte bara säga att jag har tråkigt och att jag är rätt så trött, men har absolut INGEN lust att sova haha. Kul att veta va? :)

KINGLIGT

HEEEEEEEEEEEEEJ! Kvällen har varit KING! Mötte upp min baby Angelica i tumba vid fem, då tog vi lite kort, köpte godiis och lite sånt innan vi drog till Tumba scenen och kollade på Kennys musikal. Den va sjukt bra faktiskt, Kenny va grymm också. Den va slut vid åtta typ? Då satt jag och Angelica på en bänk och tog kort medans några gubbar från en balkong satt och snackade med oss hela tiden, dom tog kort på oss och allt haha.. Sen drog vi iallafall till centrum och mötte upp Kenny igen, vi chillaaaade där ett tag inna vi började röra oss hemåt. Kom hem för typ exakt en timme sen. PUUUUUUUUUSS

You set me free




Där har ni dagens outfit + facelook. Enkelt men snyggt!

Godmorgon babes! Freeeedag idag och humöret är på TOPP! Skitsköna lektioner idag och så slutar jag halv tre. Då blir de hem direkt för att byta om och fixa lite saker, sen drar jag till Tumba och möter upp finaste Angelica så går vi och kollar på Kennys musikalgrej där, hahah sjukt kul :) Men nu måste jag springa, Kyyyyyss! ♥

Kärleken är livets strösta glädje, men även den största sorgen.

Hello bloggen! Kom precis hem och sitter o lyssnar på lite najs musik. Dagen har varit ganska skön faktiskt, varit på bra humör nästan hela dagen. Pallade verkligen inte dra hem efter skolan så jag va me Kiwiii några timmar. Vi cycklade runt, satt och snackade om allt och inget, låg på en stor gunga och chillade o lite så. Vi träffade även på mitt ex och hans polare, lite känslosammt men de kändes skönt faktiskt. Ska ut me hunden, käka och sen blir det väl antagligen bara att slappa framför tvn för min del ikväll. Pussen

Hej duschen.

Nu hoppar jag in i ducshen bara så ni veeeeeeeeeeeeeeeeeet, kiss!

C00LT


YES

Mamma är på konsert med sina kompisar, alltså måste jag vara hemma och passa hundarna, klart jag gör det för mamma men de är ganska segt att va ensam hemma efter ett tag.. Visst det kan vara skitskönt ibland men idag är jag inte på sånt humör. Har bara suttit vid datorn och segat. Men nu hörde jag att Siiimon kom hem, så ska tvinga han att spela kort med mej nu, hihihi.

Wtf?

Är det bara jag eller går det inte att ladda upp youtubeklipp på bloggen längre? Förut var det ju en kod där det stog "bläddra in" som man skulle kopiera osv osv.. Men jag ser den inte längre :o Nån mer som har samma problem? Puss


If you don´t know what to do, just do something.

Jag och min finaste Frida ♥

Hello, sitter just nu i soffan och kollar på 2 1/2 men. Har precis käka kebaaaab, mömms. Hoppade terräng på Falken idag också, haha inte ridit han på flera år, men det var kul faktiskt, han tände till riktig mycket ute och stegrade tillochmed ett par gånger, hah. Pussen

Så snöar de igen -.-

Såhär glad är jag idag.


Har ni sett att det snöar ute? Fyfan säger jag bara! Inte precis vad mitt humör behöver just nu, men men det är bara bita ihop och vara stark! Aja, puss.

I can´t take my eyes of from you.


Like the words never ment enything.



Hello bloggen. Kom hem för inte så länge sen, och nu sitter jag i soffan med mat och ska snart sätta på en film. Gick inte till skolan imorse, åkte istället in efter lunch och skrev mitt prov, sen åkte jag hem igen eftersom jag inte är helt frisk än. Ska väl ligga här i soffan hela dagen, som jag gjorde igår.
Sov föressten igår mellan typ tre-åtta, och när jag vaknade var jag helt säker på att det var morgon haha, men men. Nu ska jag försöka bli frisk med min film! Ha de göööött

Kärleken är vårt livs största glädje, men även vårt livs största sorg.

Sjuk, igen -.-

Hej. Vaknade inatt vid fyra av att jag hade så sjukt ont i örat/huvudet, försökte först somna om men när det inte gick så gick jag ner och väckte mamma som fixade med vitlök jag fick lägga i örat. Somnade inte på över en timme sen, låg och grät för att jag hade så jävla ont, fyfan säger jag bara. Vaknade sen vid åtta ett tag och hade lite svårt att somna igen men sen lyckades jag iallafall sova till elva. Har legat i sängen hela morgonen, inte ens orkat gå upp och kissat, haha. Jag hade öroninflammation ganska ofta när jag var liten faktiskt, men har aldrig haft såhär ont då, skitjobbigt! Meeeeen nu ska jag sluta klaga, puss.

Valborg 2011, check!

Orkade inte ta me kameran idag, så de fick bli en gammal bild.


Hejsaaaaaan! Kom hem för typ en kvart sen och har precis lagt mig i sängen, helt död. Ska kolla klart på en film jag började kolla på för några dagar sen, sen ska jag sova!
Kvällen har jag tillbringat i Rågsved/Hagsätra med mina fina vänner Jallie, Amanda & Henry, sen så gick vi till brasan med Julia, Martin och Cissi också. Kvällen har varit riktigt mys faktskt! Kanske lite segt i början, vi satt typ och spelate Yatsy och massa sånt innan vi äntligen lyckades komma iväg till en seg brasa, den va typ slut när vi kom dit haha, så vi va inte där länge alls. Men sen satt jag, Jallie, Amanda & Henry på ballkongen o hade de jättemysigt tills typ halv ett då mamma kom och hämtade mig. Vi körde massa lekar, pratade och lyssnade på musik med våra te-koppar och lite godis, supermys!
Men nej, nu ska jag sluta skriva! Hoppas ni haft en bra valborg! Natti ♥

RSS 2.0