See you in my dreames


På g till träningen

Satte mig precis på bussen påväg till träningen, och eftersom jag inte har något bättre för mig så passar jag på att blogga lite då. Slutade iallafall kvart över tre. Då väntade jag på bussen med Hamid bara för att fördröja tiden innan jag åkte till högdalen och var lite med Adam, Kim, Louise, Matilda o Viktoria innan min buss kom, och aa, nu sitter jag här och skriver detta inlägget. Peace


Skoläään

Tjenis penis! Sitter just nu i skolan, dricker min älskade sondajuice och lyssnar på musik. Helt okej dag, slutar 15.20 och efter de drar jag till träningen. Kiss


Strip



Alooooha!
Kom hem för inte alls längesen och sitter nu här med mitt älskade té, lyssnar på musik och skriver lite på min SO-uppsats, duktig chey. Fick sluta över en timme tidigare idag, yeeeah. Så drog med mina chompizar till Rågsved en snabbis innan jag satte mig på bussen hemåt, fick sällskap av Jackie också, niceprice!
Ska sitta här nån timme och plugga innan jag rör mig mot Fittja för att fixa mina ögonbryn, det behövs verkligen kan jag säga. Men blog u later babes, kiss ♥

Och så var det måndag igen



Godmorgon peeps.
Hur är det mer er? Själv är det helt ok, lite trött bara men det är ju måndag så.. Jaja det är bara att bita ihop! Eftre skolan idag ska jag iallafall till Fittja och fixa mina ögonbryn, sen hem och ta ut hunden. Kanske drar ut och träffar några sen, men vi får se hur det blir med det. Ha en bra dag iallafall! ♥

Just keep your head up.


Godmorgon världen.
Är helt död och vill bara somna om igen.. Men lyckades iallafall komma upp efter över en halvtimme och klä på mig. Vet intr varför jag är så trött, men orkar iallafall inte fixa mig idag. Peace.

Fresh

Nyduschad och fräch ligger jag här i soffanmed träningsverk precis som förra gången jag skrev. Dagen har varit helt okej. Dock har jag gått haltat som ett cpbarn p.g.a min träningsverk, menmen! Imorn drar jag o tränar igen, ser faktiskt fram emot det så hoppas jag inte har lika ont i min kropp imorn.

.

I´d rather love someone I can´t have, 
than have someone I can´t love.

Det går bra nu



Hello!
Sitter just nu nyduschad och fräch efter ett två timmars långt träningspass. Vet inte om jag nämt de på bloggen men jag har börjat på handboll igen, askul faktiskt!
Måndag imorn, ucsh! Menmen, det är bara o bita ihop!

Obeskrivlig

Inte för att jag kan förklara min kärlek till dig i ord, men ska iallafall försöka. Jag kan ju börja med att säga att du är underbar, snäll, fin, snygg, rolig, gullig, vacker, omtänksam och så mycket mer. Du är en sån fin mässiska så det inte finns och jag vill aldrig förlora dig. Du är min andra halva, min solstråle, min Shallie, min ängel, min bästavän. Alla minnen vi har, allt vi gjort, allt vi gått igenom tillsammans, allt, det betyder verkligen. Och även fast vi inte ses lika ofta som vi gjorde förut när vi i stort sätt var med varandra dygnet runt i flera månader så älskar jag dig lika mycket, finns alltid här för dig och det vet du! Saknar sommartiderna som fan, men snart kommer det igen och fan va kul vi ska ha i sommar. Öland, kryssning, fester, sola, bada och så mycket mer. Tack för allt min finaste, jag älskar dig ♥

Thank god it´s friday !

Hejsan sötnosar! ♥
Sitter här het forever alone, dunkar musik o kollar facebook. Efter att vi hade slutat halv två idag drog jag o Oumou hem till mig så fick hon lite kläder oså, men nu gick hon precis så aaa, I´m all alone. Idag ska jag iallafall till Nykvarn för att fira min fina kusin som fyllt år, sover där också. Men har inte så mycke o säga så, blog u later!

Pass



Är inte på humör så orkar inte skriva mycket om min dag. Men efter skolan var jag iallafall men Danni, Lelle, Boris o German. Kom precis hem och åt, puss. ♥


Onnyfraiman


Yoooooo gangstahs!
Ligger i soffan med Emma och segar. Har spenderat kvällen i Hagsätra med Mimmi o massa folk. Vi gick till Willys, chillade vis fläckten, tågluffade osv, helt okej. Men det var horkallt så jag o Emma drog hem vid elva. Ska ändå upp tidigt imorn så de va lika bra! Eller tidigt o tidigt, halv elva. Puss

Saturday night, I´m out.

Drar mot Skärhomen och köper presenter nu innan jag rullar vidare mot Hagsätra och traffar Mimmi. Peace.

You make me wanna.

Ibiza ´11 ♥

Igår efter att jag hade käkat mig proppmätt på Mongoliska med familjen hämtade vi upp Jessica i Hagsätra sen drog vi till Alby, köpte våran älskade juice+choklad och drog hem till mig, rökte lite vattenpipa och kollade film som vi båda somade till.
Idag ska jag iallafall köpa presenter till sis&kusin, sen blir det att vara med Mimmi. Men nu ska jag vara social mot Jessica, kyss.

Love sucks sometimes.

Jag fick massage idag efter skolan, en hel timme, aldrig fått den förut. Dock gjorde det fan ont, men det behövdes, är så jävla stel! Efter det tänkde vi dra och simma, men nope, det var stängt så vi drog hem, körde charader och myste i soffan istället. Fredag imorn då, asnice, Ska på middag med familjen eftersom syrran fyller år, o innan det träfar jag nog Moa. Men nu ska jag sova, peace!

I´m the boss


Jag vet
att jag inte bloggat på ett tag. Men jag tänker faktiskt sluta be om ursäkt för det, de är ju faktiskt min blogg så jag bestämmer när jag ska blogga och inte. Men nog om det.
Under tiden jag inte skrivit har jag varit sjuk en dag, gått i skolan, varit med kompisar och ridit, det vanliga alltså. Idag efter skolan åkte jag o mötte Emma i Globen, sen drog vi till Högdalen o träffade Michael, Nathan och Lillmackan. Vi var med dom ett tag, gjorde inget speciellt innan jag, Emma och Michael tog 172an vid halv sex.
Rozhin ska sova här inatt så ska dra o möta henne i Fittja snart tror jag "gullig som man är", hihi. Det blir väl bara mys här, kanske kolla film eller nåt, vi får c! Ciaaaao ♥


Bortamatach Södertälje

Hello! Idag var årets första bortamatch i ponnycupen och jag red på en fin ponny vid namn Gratzia, jättetrevlig häst! Matchen blev oavgjord så vi är nöjda. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt,, igen. Skulle vart med pojkvännen men han kommer tydligen inte hem från Uppsala förns imorn :/ Så jag får ta och träffa honom imorn. 

.


Always forgive, never forget. Learn from your mistakes, but never regret.


Följ!

nikkiplutt@instagram


Bajskorv

heeeeeeeeeeeeeej eeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmaaaaaaaaa hhhhhhhhhääääääääääärrrrrrrr hhhhhhhhhuuuuuuuuuuurrrrrrrr mmmmmmmåååååååååårrrrrrr nnnnnnnnnni, jjjjjjjjjaaaaaaaggggggg mmmmmmmmååååååååårrrrrrrr bbbbbbbbrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaa.

nej skojar bara. ehm nikki tvinade mig att blogga för att hon masserar mig. hon e fett keff på att massera men jaja alltid något. nej nu blev det skönare. åååååååååh hon slickar mig på ryggen jävla äckelunge. Usch fyfan. Fast det var dock skönt. hehe ja. Jag heter Emma Graaf och är syster till porrstjärnorna "systrarna graaf" (inget jag är stolt över, därför jag nästan aldrig jag har kontakt med dem) men iallefall. Jag har brunt hår och gröna ögon. jag är kort som en jävla dvärg och det blir jag även när jag har klackar. Så det hjälper inte. Får be gud snällt att göra mig några cm (eller meter) längre. Då är jag nog i jämnlängd till mina kompizar. hejda.


porr (brås på mina systrar tyvärr...)

På bussen

Sitter just nu på bussen med Emma, mass är här också. Jag är iallafall påväg till huddinge där jag ska möta Sanja, lina o några, fööör längesen!


Fetto superstar

Är hemma hos Jessica nu och trycker i mig massa onyttiga saker, inte bra.. Men gott! dagen/kvällen innan jag kom hit tillbringade jag iallafall med min bebo, Andre, Markus och en x antal brudar jag ej minns namnen på, haha. Vi har åkte runt lite överallt och gjort allt möljigt. Bland annat suttit i en fruktpark, gått runt på Östermalm o blivit avkastade ur tvärbanan. Ciao

Året som passerat i bilder - del 1

Januari 2011
Året började med att jag drog till Sälen med mina fina vänner.
Min syster och min kusin fyllde år så släkten var hos oss och åt middag.
Jag åkte snowboard en del i Flotsbro, denna gången med Vincent&Issa.
Skolan började.
Vi var fett coola.
Jag spelade in en låt.
Februari 20011

Jag började umgås mer med Jallie.
Vi hade kul på tunnelbanan.
I väntan på bussen hade vi aldrig tråkigt.
Jag och Nefel spelade in en musikvideo och spelade trummor.
Vi träffade en cool tunnelbanechafför.
Vi sköt på polisbussen.
Jag och Simon hade kul.
Jag umgicks med mina fina tjejor.
Det var rockkonsert så vi dansade.
Sjöng gjorde vi också.
Mars 2011

Vi dog på golvet.
Jag och grabbarna.
Mimmi och jag levde livet.

April 2011

Jag och angelica drog och kollade på Kennys musikal.
Vi tyckte vi var fett heta.
Myste på Flaten med Felicia.
Tävlade agillity med vovven.
Åkte på cup med laget, och vann.
Mös på berget med Frida&Angelica. Vi grillade, lyssnade på musik, snackade minnen o hade de bäst.
Mer får det bli någon anna dag! Tror jag delar in det i tre delar, kyss.

2012

Jag suger på att blogga, jag vet. Jag hade iallafall en lyckad nyår med mina finaste vänner och min underbara pojkvän. Det började med att jag och tjejerna samlades hos Mimmi där vi åt fin middag, spelade spel, dansade, skrattade och hade det mysigt innan några killkompisar kom vid elva så drog vi till Zinken och kollade på fyrverkerierna. Efter det drog vi alla fetton till Donken innan vi drog hemåt. Vid tre när vi kom hem satte jag, Emma och Lelle på en film som vi somnade till nästan direkt.
Igår hände inte mycket alls, vi drog till Hagsätra och hämtade våra grejer, träffade Elie en snabbis och sen la jag och Emma oss i soffan och garvade sönder till ett två nån gång? Ingen aning om vad som händer idag faktiskt, ska börja med att ta en dusch och äta fruckost sen får vi se. Kyss.

RSS 2.0