.

Jag är på ganska dåligt humör så tänker inte skriva en bok. Men igår efter att vi hade vunnit alla våra matcher så tillbringade jag kvällen med Elin, Olivia och massa folk i Tyresö, sen sov jag hos Elin. Idag förlorade vi med ett fucking mål, cpdomare. Nu ska jag duscha, hejdå.


Chillination.



Hej på er! Kom hem för en halvtimme sen och har precis tagit en snabbducsh och käkat. Är ganska slut efter två timmars träningar med killarna, och ska upp tidigt imorn och spela match, så det blir en hemmakväll för mig idag. Emira, Carro och Omaar kommer hit och gör mig sällskap. Det bli vp, grilla marsmallows osv, myspys!

Kärlek till laget.


Bildbrist. Förra året när vi hade vunnit en cup.

Ahoooha!
Kom hem för en liten stund sen och har precis tagit en snabbdusch och käkat. Jobbade idag efter skolan, och sen vid sex mötte jag Sandra i Högdalen så tog vi bussen tillsammans till träningen. Det är ju Mixcupen i helgen med killarna så vi tränade tillsammans med dom. Ashårt, men ganska kul ändå. Är helt död nu iallafall, så ska lägga mig i soffan en stund och sen gå och lägga mig. Pussen.

Positiv.



Godmorgo folket!
Vaknade ganska glad idag faktiskt, så jag hoppas de håller i sig! Idag är dock den längsta dagen i skolan vilket suger, menmen.. När vi slutar tror jag iallafall att jag är med tjejerna ett tag innan jag drar till träningen vid sju. De är extraträning både idag och imorn eftersom vi har cup i helgen, så vi tränar med boysen. Kuuuul. Hejdå.

No trust.



Hallå!
Nu har en hel helg passerat igen utan någon bloggning alls, menmen. Jag har haft en ganska konstig helg. Både skratt, tårar och mycket annat, jag har lärt mig en hel del saker om både mig själv och andra människor också.
I fredags sov iallafall Emira, Kamila och Hanna hos mig efter en helkväll ute och flängt runt i hela Stockholm kändes de som, vi kom iallafall hem sex på morgonen och deckade direkt.
Igår sov Lisel hos mig. Vi skulle egentligen dra på fest, men efter att ha suttit ute på en bänk i över en timme, och sedan åkt runt överallt för ingen anledning så gav vi upp, drog hem, satte på Hitta Nemo och somnade.
Idag har jag och syrran varit hos pappa på middag, på vägen hem rånade vi en Selectamaskin också, askul haha.
Det var allt för mig, kisses.

Bitch please.

Hallå på er!
Fredag idag, har sovmorgon också så mitt humör ligger på topp, hoppas de håller i sig! Efter skolan idag ska jag nog jobba ett par timmar innan jag drar hem och fixar lite innan jag åker mot Bredäng där vi ska fira Kamila som fyllt år, det blir grillning och massa mys innan vi drar vidare på fest tror jag. Sen crushar jag, Emira och Kamila hos mig

YOLO

Hola chicooooos!
Kom hem från träningen för en halvtimme sen och har precis käkat, snart är de Big Brother men tänkte uppdatera er om min dag först. Det började med att jag försov mig eftersom jag hade tänkt gå upp tidigt med Emira, men självklart orkade jag inte och jag hade inte ställt någon väckarklocka, menmen jag hann i tid ändå. Efter skolan drog jag till lillan och jobbade en timme innan jag rullade mot Jallie en stund, sen drog jag och tränade, och nu är jag hemma. Kul dag, hejdå.

Gästblogg av Emira

Heeej! Har blivit tvingad av nikki att gästblogga hihi. Hon bad mig att berätta hur mycket jag älskar henne och dör för henne. Nikita Lindblad är världens finaste tjej och söker en pålitlig husband att dela sitt liv med, är du intresserad? Ring 020-000-120 redan idag!
Hahaha ;) men aja nikkki är bäääääääääääääääääääst loooove you <3

Impossible to find.



Godmorgon alla fina! Sovit gott? De gjorde iallafall jag, tills väckarklockan väckte mig dåra.. Ganska skoltrött nu måste jag säga, även fast vi precis haft lov och allt. Men jag får väl helt enkelt skärpa mig och göra mitt bästa ändå. Idag efter skolan ska jag iallafall träna, längtar som fan! De va ganska längesen eftersom jag har varit i Sälen osv. Sen ska jag till stallet, och efter de kanske Emira sover hos mig, men vi får se hur de blir med det.

Helgen som passerat.






Fredags: Jag vaknade tidigt för att dra och hoppa terräng på Symfo innan jag åkte hem igen, duschade osv, sen åkte vi och hämtade Rozhin så körde mamma oss tillstället vi tillbringade resten av dagen och även natten. Picho fyllde år, så vi och några kompisar firade honom ända fram till runt sex på morgonen då vi deckade efter en till en början lite rörig och konstig kväll, men som mot slutet ändå blev riktigt lyckad!

Lördags: Jag vaknade runt halv två helt slut efter att ha vaknat flera gånger under natten på grund av att Sipan puttat mig mot kanten i sömnen. Menmen, då gick jag iallafall upp till de som redan var uppe. Under dagen städade vi, rökte vp, spelade kort osv, sen drog vi därifrån runt halv fem tror jag? Framåt kvällen åkte jag iallafall mot stan och träffade Jallie ett tag, kändes som år sen sist vi sågs så de va myspys att träffa henne!
Söndags: Jag kommer helt ärligt inte ihåg vad jag gjorde igår på dagen haha.. Men runt fem mötte jag iallafall upp Carro så drog vi mot Söder till ett jättemysigt berg där vi hade med oss vp, godis, cider, läsk, munkar, kameran, musik osv. Det var jättemysigt faktiskt! Olle och Teddy kom förbi också, kulkul. Dock svimmade jag typ precis när vi skulle gå därifrån, vet inte varför. Kanske för att jag frös så att jag skakade och för att jag hade rökt för mycket? Carro var iallafall jättesöt, hon fick panik och ville ringa ambulansen, min gullunge. Sen kom fina Emma och mötte mig i Alby, hur fina vänner har man inte?

Dag 02 – Det jag helst vill ha


Just nu är det jag helst vill ha kärlek. Jag vill ha dendär killen som älskar mig för den jag är och som jag verkligen kan vara mig själv med. Ni vet han som inte skäms över en, han som kan visa upp en för sina kompisar och som kan berätta allt för dig. Han som du både kan ha myskvällar med, umgås med kompisar och hitta på annat med. Han som vill träffa dig hela tiden men ändå låter dig vara med andra kompisar utan att han blir så avundsjuk. Var är han? I need you dreamboy.

Var är han?

Blev aldrig någon uppdatering, men skriver snabbt nurå. Ska alldeless strax röra mig på skolan, usch på de. Men alltid kul att träffa vännerna såklart. Hinner inte skriva om hela min helg nu, för de har hänt ganska mycket, och det var faktiskt den bästa helgen på länge! Så försöker slänga in ett innlägg om den ikväll, annars får ni klara er utan.

Snabbt, enkelt.

Orkar inte skriva om hela mitt lov, men Sälen var nice iallafall. Umgicks med mina fina vänner och åkte massa snowboard, alltid kul. Nu ska jag hoppa in i duschen och reda ut mitt hpr som är en stor tova och få bort bakiskänslan. Skriver mer om gårdagen senare tror jag, lägger upp bilder också. Peace.

Kapten Morgan bajsar påskägg.

Hallåååååååeller!
Sitter i soffan med Emma och hostar som en tjackpundare. Dagen har varit,,,, påskig. Vi var och åt påsklunch med släkten, letade påskägg osv. Sen har vi kört Buzz, Charader och annat roligt här hemma. Har precis packat till Sälen också, skönt och ha de gjort, men känner alltid att jag har glömt något. Jaja. Gårkvällen slutade iallafall lyckat! Jag, syrran, Palm och Freddo partade här hemma. Vi körde pil, bastade, rökte vp, tog störda kort, körde frågesport, drack lite osvosv. Men har inget mer och säga. Drar till Sälen imorn så kommer inte blogga på ett tag. Peace.


Dag 01 – Min första kärlek

Min första, riktiga kärlek hette Johannes. Han va en mycket speciell kille, på både bra och dåliga sätt, hursomhelst så föll jag iallafall pladask för honom. Det var sommaren 2010, jag var 12 år gammal och han var 16, vilket blev ett probmlem i vårat förhållande. Folkt säger att åldern bara är en siffra, men de är de faktiskt inte bara, speciellt inte i unga åldrar. Hursomhelst. Från dagen vi blev tillsamma tills dagen vi helt gjorde slut gick det lite mer än nio månader, alltså en ganska lång tid. Men bråkade gjorde vi hela tiden vilket tröck ner mig rejält, ändå fortsatte jag att kämpa för våra fina stunder som var underbara. Jag tog även nästan alltid på mig skulden i våra bråk, även fast det inte var jag som hade gjort fel, vilket ju inte heller var bra. Men jag var verkligen kär och den killen hade något speciellt, han fick mig att känna som ingen annan och jag ville inte förlora det. Men efter nio månader orkade jag inte mer och gjorde slut av en hel del olika skäl även fast jag fortfarande älskade honom. Då kändes det ju förjävligt, men idag är jag glad att det tog slut. För även fast vi hade många underbara stunder så var de dåliga för många och jag mådde inte bra av det. Vi har varit vänner lite av och på sen vi gjorde slut, men nu har vi inte haft någon kontakt alls på nästan ett halvår. Vet inte om de är bra eller dåligt, men lite synd är det ju. Anywas, även om han kunde vara en idiot ibland så var han min första kärlek och han kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta.

Lista

Dag 01 – Min första kärlek
Dag 02 – Det jag helst vill ha
Dag 03 – Min bästavän
Dag 04 – Dina intressen
Dag 05 – Vänner
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 08 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 09 – Barndomsminne
Dag 10 – Mina dåliga sidor
Dag 11 – Det här upprör mig
Dag 12 – Det här får mig att gråta
Dag 13 – Det här är jag bra på
Dag 14 – Min favoritplats
Dag 15 – Saker jag saknar

Life goes on



Hej på er! Sitter hemma med syrran och hennes vänner. Vi har precis spelat med andra ord och tagit oss en shott, men nu ska jag nog bara ta de lilla lungan i soffan och kolla på en film. Dom ska basta men jag hade feber imorse och känner mig fortfarade lite dålig så det känns inte så lockande.
Annars då? Jo livet rullar väl på i sin vanliga takt, inget speciellt händer direkt. Ingen kärlek, inga bråk, inget speciellt. Saknar att vara kär, saknar närkontakt. Men jag överlever utan.
Åker till Sälen på söndag med mina fina vänner och tillbringar påsklovet där med brädan fastspänd på fötterna. Det ska bli riktigt nice att komma bort från Stockholm faktiskt. Ska ta en massa bilder där också, jag lovar. Två av mina fina killkompisar fyller år där också, om ni undraden lixom.
Tänkte göra en sådär klassisk lista nu, har inget bättre för mig, så vi höres allesammans!

RSS 2.0