Så patetisk.

Har du någon gång varit så fast i en kille så att du gör vad som helst för honom? Du försvarar honom alltid även fast han är the bad guy. Du gör allt för att få hans uppmärksamhet. Du gör allt för att få träffa honom. Du säger aldrig de dåliga sakerna om honom till folk, men alltid de bra,
Du lurar dig själv. Du tänker hela tiden att dehär va sista gången han blev sur över en sån töntig grej. Dehär va sista gången han var otrogen. Dehär va sista gången han skrek på mig. Dehär va sista gången han ignorerade mig. Dehär va sista gången han bad mig dra åt helvete. Men de va inte sista gången, ingen gång är sista gången för det bara fortstätter och fortsätter.
Man vill inte vara i den sitsen, för när man väl är där är det väldigt svårt att hitta ut. Så varje gång man försöker hitta ut ur labyrinten så ger man upp och faller ändå tillbaka.
De är därför man aldrig ska gå in i den labyrinten. Om du märker att killen har svagheter som kan bli ett problem längre fram, kasta han direkt istället. För de är inte ens gågon idé, de är ingen mening med det. Du blir bara sårad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0