Long time no see.

Okej, nu känner jag att jag suger på att uppdatera igen, sorry! Skriver lite kort om dagarn ni har missat!
Lördags: Då vart det som sagt grillning på ett berg vid mig med Jessica, Bea, Danni, Lelle, Marcus, Hajen, Gabbe, Sandro o Mulle. Vi hade de jättemysigt verkligen. Jag, Bea, Jessica, Gabbe o Hajen satt där ändå tills ett typ, sen blev Gabbe för rädd så vi drog därifrån haha. Sen gick jag, Jessica o Bea hem till mig. Körde anden i glaset o kollade på skräck innan vi somnade.
Söndags: Vi vaknade upp hos mig vid tolv/ett. Då gick vi ut och solade och badade i flera timmar innan vi började fixa oss och röra oss. Jag drog o tog mötte en killkompis och dom drog hem. Vi tog en promenad innan vi började röra oss mot stan. På vägen träffade vi Danni, Lelle o Sinan så vi kom inte längre än till Gullmars innan vi kom på att alla fik säkert va stängda, så vi sket i de o jag drog hem. Sen gick jag ut o träffade Saif ett tag innan jag mötte en annan kompis. Vi satt på ett berg o snackade halva natten, skitmysigt.
Måndags: Blev väckt klockan åtta efter att bara ha sovit tre timmar, så jag gick upp som en zombie o satte mig i bilden mot Flaten. Där låg jag helt död o solade några timmar innan Bea kom. Då drog vi till klipporna istället. Vi båda hoppade faktiskt från 13meterklippan, skitstolta! Vid halv fem kom Beas daddi o hämtade oss, fick skjuts till Högdalen, tack! Sen åkte jag o lämnade ett par nycklar innan jag drog hem. Linda kom typ två minuter senare, haha. Vi gick o köpte godis innan vi drog ut till en park och satt o snackade om allt, hur skönt som helst! Vid tio drog vi in o bastade&badade i poolen, mys! Senare satte vi på en film som vi somnade till.
Idag: Vi vaknade vid elva typ. Då gick vi upp och käkade frulle innan vi gick ut o solade, de är fan skitvarmt! Nu har hon iallafall dragit o jag har precis tagit en dusch. Ska snart börja fixa mig för att dra till Flaten där jag och mina tjejor ska tälta inatt, underbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0